Gay Singapore · Sevärdheter

Gay Singapore · Sevärdheter

Oavsett om du besöker en vecka eller bara stannar över några dagar, har Singapore många fantastiska attraktioner och aktiviteter att fylla din dag.

无论 您 是 待 上 一星期 或 只是 逗留 两 三天 , 新加坡 都有 的 的 活动 和 旅游 景点 , 来 充实 您 的 一天。

Gay Singapore · Sevärdheter

Singapore Flyer
Platsikon

30 Raffles Avenue, Singapore

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

Världens största observationshjul och en av Asiens största turistattraktioner. Singapore Flyer är 165 meter högt och är cirka 30 meter högre än London Eye-hjulet.

Utformad och designad av Dr. Kisho Kurokawa och DP Architects, Singapore, höll detta landmärke sin banbrytande ceremoni i september 2005 och lanserades 2008.

Varje kapsel har en kapacitet på 28 personer och varje revolution tar ungefär 30 minuter med besökare som njuter av ett panorama som fångar Marina Bays horisont med en glimt av närliggande Malaysia och Indonesien.

Beläget 5 minuters promenad från MRT - Promenade Station (Circle Line, CC4). Ta avfart A och följ de blå fotgängarskyltarna till Singapore Flyer.
Funktioner:
Kafé
Butik

Vardag: 08:30 - 22:30

Helg: 08:30 - 22:30

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

stadsutsikt från Singapore Flyer

Singapore stadssikt från Singapore reklamblad
Sentosa / Tanjong Beach
Platsikon

Sentosa Island, Singapore

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Sentosa 圣 陶 沙 är en populär öresort i Singapore, med en 2 meter lång kustlinje. Även om det inte är det vackraste i Asien (ganska långt), ger det möjlighet att komma bort från stadens liv och rörelse.

Ön är hem för flera turistattraktioner, inklusive Universal Studios Singapore. Tanjong Beach, en mer avskild del av Sentosa, lockar många homosexuella solbadare, särskilt på söndagseftermiddagar
Funktioner:
Beach
Kafé

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Orchard Road
Platsikon

Orchard Road, Singapore

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

Shopping, shopping, shopping! Orchard Road är fylld med restauranger, butiker, kaféer och hotell. Men de största attraktionerna är de stora köpcentren.

Särskilt anmärkningsvärda är det exklusiva Tanglin Mall (Tanglin / Grange), den enorma Orchard Central, 313 @ Somerset och ION Orchard.
Funktioner:
Butik

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Universal Studios Singapore
Platsikon

Resorts World på Sentosa, Sentosa Island, Singapore

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

Universal Studios Singapore marknadsför sig som en "unika nöjespark i Asien". Och detta är mycket sant. Det är mittpunkten i förvandlingen av Sentosa Island till en resort i världsklass.

Den 2011 hektar stora parken öppnade 49 och har cirka ett dussin attraktioner, varav 18 är original eller specialanpassade. Varje temazon är baserad på en storfilm eller en TV-show med relaterade attraktioner, karaktärer, restauranger och shoppingområden.

Världens högsta par berg-och dalbanor är baserade på Battlestar Galactica. Det finns livemusikshow "Monster Rock" med de ökända Universal Monsters, The Transformers 3D Thrill Ride, etc. - mer än tillräckligt för alla skrikande drottningar.

Ta MRT North East till HarbourFront Station och överför sedan till Sentosa Express eller RWS 8 Bus.

Närmaste station: Sentosa Express eller RWS 8 Buss

Vardag: 10:00 - 19:00

Helg: 10:00 - 20:00

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Clarke Quay
Platsikon

Clarke Quay, Singapore

Visa på kartan
4.3
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Denna historiska kaj vid floden har förvandlats till ett livligt nattlivsområde med ett stort utbud av restauranger, med massor av restauranger och 20+ (raka) barer, nattklubbar, fester och aktiviteter.

Vissa klubbar har 24-timmarslicenser, och få stänger före kl. Förvänta dig att fredagskvällarna är mycket upptagna.

Clarke Quay är hem för The Central - ett 5-vånings köpcentrum med japanskt tema som ligger direkt ovanför MRT-stationen Clarke Quay.
Funktioner:
bar
Kafé
Musik
Restaurang
Butik

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

The Helix Bridge
Platsikon

Marina Bay, Singapore

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 4 avgivna

Helix Bridge öppnade 2010 och är världens första böjda bro som förbinder Marina Bay med Marina Center.

Denna 280 meter långa gångväg (den längsta i Singapore) har världens första "dubbla helix" -struktur. Inspirerad av yin / yang-konceptet i asiatisk kultur sägs den arkitektoniskt unika bron ge rikedom, lycka och välstånd till Marina Bay.

Bron är ett tekniskt mästerverk, monterat med stor precision. Den krökta designen skapas av två motsatta spiralstålelement, som hålls samman av en serie förbindande stag, som symboliserar "liv och kontinuitet", "förnyelse", "evigt överflöd", "tillväxt", och liknar DNA-strukturen.

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Night Safari
Platsikon

80 Mandai Lake Road, Singapore

5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

Världens första nattliga zoo och en av de bästa attraktionerna i Singapore. Nattsafari helt utomhus ligger i en tropisk skog, endast öppen på natten.

Området rymmer över 1,000 djur och är uppdelat i åtta geografiska zoner som kan utforskas till fots eller med spårvagn.

Hoppa ombord på Night Safari-spårvagnen och psyken själv för en 40-minuters resa av möten med vilda djur, från Himalaya-foten till det vilda ekvatoriala Afrika. Få en chans att komma på nära håll med lejon, tigrar, tapirer, rådjur och mer!

Vardag: 19:30 - 24:00

Helg: 19:30 - 24:00

Senast uppdaterad den: 7 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.