Santorini · Gaystränder

Santorini · Gaystränder

Kolla in de vackra och avkopplande stränderna i Santorini.

Santorini · Gaystränder

Columbo Beach
Platsikon

Coloumbo Beach, santorini, Grekland

Visa på kartan
2.8
Publikens betyg

Baserat på 10 avgivna

Kanske den mest avskilda och orörda stranden, som ligger på Santornis nordöstra kust (cirka 4 km från Oia och 12 km från Fira).

Columbo Beach är populärt bland homosexuella besökare, solbadare och nudister som gillar lite mer integritet. Denna lugna strand är täckt av svartgrå sand, små stenar och det finns en grotta i närheten. Stranden kan nås med bil eller motorcykel.

Parkera ditt fordon på gatan och följ sedan en smal stig som leder till stranden. Här är det ont om mat och dryck, så det är en bra idé att ta med egna förnödenheter.
Funktioner:
bar
Beach
Kafé

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Vlychada Beach
Platsikon

Vlychada, santorini, Grekland

Visa på kartan
3.4
Publikens betyg

Baserat på 20 avgivna

Vlychada Beach (även känd som "Moon Beach"), som ligger i södra Santorini, är känd för sitt månformade landskap, mörka sand, småsten och stora klippformationer som har varit vackert uthuggna av vinden.

Den längsta delen av stranden är populär bland homosexuella solbadare och nudister. Den andra sidan av stranden är ett mer "mainstream" område som kallas "Theros" där du kan njuta av cocktails, äta en måltid och titta på solnedgången.

Det finns en krog som hyr solstolar och parasoller.
Funktioner:
bar
Beach
Kafé

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.