santorini

Gay Santorini-turer

Vår sammanfattning av de bästa gay-populära turerna i Santorini. En lokal lokal guide visar dig de bästa utsiktspunkterna, du kan gå med på en vinprovningsturné och se sevärdheterna i Oia och Fira.

Gay Santorini-turer

Notos Travel Santorini
Platsikon

Notos Travel Santorini, santorini, Grekland

Visa på kartan
Notos Travel Santorini är en gayvänlig lyxresearrangör som specialiserat sig på att visa upp de bästa funktionerna på öarna.

Det finns ett brett utbud av turer tillgängliga från historisk sightseeing, kulturella utflykter, mat- och vinturer, vandring, ridning, jeepsafari och katamarankryssningar och till och med en Atlantis Myth-turné för att nämna några!

Notos Travel skräddarsyr till och med en resa till dig om det behövs så att du får se de delar av ön du vill ha när du bor på Santorini. Resplaner kan göras för hela dagen med privata turer också tillgängliga för den lyxiga utflyktskänslan.

Perfekt för par och grupper som vill lägga till något extra speciellt till resan, guidad av lokala experter som också talar flytande spanska om det behövs.

Förutom det finns utflyktsalternativ, erbjuder Notos Travel också en skräddarsydd överföringsservice till och från hamn / flygplats, inhemsk i typ och kan delas, privat och lyxigt beroende på dina behov.

Se den officiella hemsidan för information om alla turer och tjänster som finns tillgängliga samt för att boka direkt med dem.

 
Funktioner:
kryssningar
kultur
utflykter
Tillsammans med
historia
vin

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.