South Beach Miami

Miami Gay Stränder

Vi har gjort en lista över de bästa homosexuella stränderna längs Miami kust. Nakenhet är inte tekniskt lagligt i Florida, men vi har hittat undantaget.

Miami Gay Stränder

12th Street Beach
Platsikon

1200 hav , Miami, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

12th Street Beach är den mest kända gaystranden i Miami och en del av huvudremsan på den berömda South Beach. Du hittar den där 12th Street och Ocean Drive möts. Det finns regnbågsflaggor över hela stranden så att du inte får missa det. Det är en högljudd och stolt gaystrand i hjärtat av Miami - med några av Floridas finaste och mest bar överkropp. Det är platsen att vara under Miami Pride.

Om du funderar på att parkera, hittar du ett garage på 13th och Collins. Det finns också parkeringsplatser längs Ocean Drive mellan 5th och 15th Streets men det är ofta ganska svårt att hitta parkering här.

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Haulover Park
Platsikon

Badvaktshyddor #12-#16, 10800 Collins Ave, Miami, USA

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 20 avgivna

Haulover Park är Floridas enda lagliga kläder-valfria strand, och är en hotspot för HBT-strandbesökare att koppla av och umgås (om du förstår vad vi menar).

Gayområdet ligger vid Tower #15, 16, 17. Du kan köra till parkeringen vid Collins Ave 15493. Det är en fantastisk strand, full av heta och ofta avklädda killar - både lokalbefolkningen och turister.

Den nordligaste kanten är där homosexuella solbadare brukar hittas, men se upp! Även om det är lagligt att vara naken, är sexuellt beteende strikt emot reglerna och kan hamna i en klibbig situation.

Det finns uthyrning av parasoll och solstolar på stranden, samt några mat- och dryckesstånd för att släcka törsten, och lita på oss att du kommer att bli törstig.

Rolig fakta: Haulover Park brukade hålla Guinness världsrekord för de flesta mager (bild)!

Senast uppdaterad den: 2-september-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.