Miami

Gay Miami City Guide

Planerar du en resa till Miami? Då är vår stadsguide för Miami i Miami något för dig.

 

Miami

Floridas kulturella, finansiella och ekonomiska centrum, Miami, har landets tredje högsta skyline med över 300 höghus. Staden där höga prestationer av modern arkitektur möter orörda blått vatten och vita sandstränder, Miami är en bländande destination för soldränkt kultur och underhållning.

South Beach är ett av de mest ikoniska och etablerade homosexuella distrikten i landet och är ett nav för homosexuell gemenskap, kultur och nattliv i sin mest glittrande och glamorösa form. Staden är hem för ett brett och varierat urval av gayklubbar, barer, hotell och andra platser som garanterat väcker intressen för alla homosexuella resenärer.

Gay rättigheter i Miami

Florida är inte känt för att vara den mest socialt liberala eller gayvänliga staten i USA, hur mycket som dess grannar Fort Lauderdale och Orlando, Miami har blivit en bastion för homosexuell gemenskap och kultur i staten.

Sexuell aktivitet av samma kön legaliserades först 2003 men sedan dess har det funnits ett antal progressiva lagar och lagförslag som har gett HBT + -individer ökade friheter och jämlikhet. Äktenskap av samma kön legaliserades 2015 och Högsta domstolen skyddar HBT-personer från diskriminering på grund av sexuell läggning eller könsidentitet.

Attityder till HBT + -personer har upplevt en drastisk utveckling under det senaste decenniet, med ökande respekt och empati för HBT + -personer och -frågor.

Gaybarer i Miami

Miami har en lång och etablerad historia som en hotspot för gay nattliv som fortsätter idag. South Beach är hemmet för HBT+-kulturen i staden och homosexuella resenärer kommer att hitta en eklektisk, glamorös och varierad blandning av homosexuella nattlivsupplevelser. Från dragshower och kabaréer till gay-superklubbar, här finns något för varje homosexuell resenär.

Höjdpunkten i South Beachs nattoffer är Twist, den mest populära och längsta gaybaren i Miami. Twist har varit öppen i över 25 år och kan skryta med dj: ar i världsklass, professionella och performativa bartendrar och nattliga manliga dansare. Baren är ofta värd för landets mest kända och imponerande draghandlingar, inklusive flera Ru Pauls Drag Race alun.

Strax söder om Little Havana och känd för sin livliga, spännande och varierade mix av evenemang, socker nattklubben erbjuder några av de bästa gayklubbarna i Miami. Den latinfokuserade klubben drar till sig stora folkmassor med sin livliga atmosfär och fantastiska dragshower.

Gay Miami · Hotell

Gayhotell i Miami

Miami är hem för ett brett och imponerande utbud av gayägda och gayvänliga hotell och boende. De mest populära hotellen för homosexuella resenärer brukar vara i South Beach-området, hem till vackra sträckor, höga skyskrapor och stadens nav för gaykultur och nattliv.

AxelBeach Miami är ett av de senaste tillskotten till hotellscenen i staden och erbjuder bekväma och eleganta vistelser för homosexuella resenärer. Hotellet har 159 rum, ett gym och ett spa och gästerna kan till och med njuta av en hisnande utsikt över Miamis skyline från AxelBeachs vackra skybar. Beläget i hjärtat av Art Deco District, finns många av stadens bästa gayklubbar och barer inom kort gångavstånd. Ett annat gayfokuserat hotell är Gayterning, Miamis första gayhotell och fortfarande ett av dess mest populära. Gaythering har en egen bastu och restaurangbar, vilket innebär att gästerna kan äta, sova och kryssa på samma plats.

Det finns också en uppsjö av gayvänliga hotell i Miami, varav många erbjuder bekvämt och bekvämt boende i stadens mest populära områden, inklusive South Beach Hotel, Miami Beach Resort and Spa och Interkontinentala Miami.

Om du planerar att besöka Miami på en stor festhelg, är det lämpligt att boka ditt hotell i god tid eftersom rummen säljs snabbt, särskilt under Miami Beach Pride i april.

Gay bastur i Miami

Miami har ett litet antal gaybastur, men även om utbudet kan vara begränsat besviker arenorna inte. En av de mest populära platserna är Club Aqua, en stor bastu med ett omfattande utbud av faciliteter inklusive bastu, bubbelpool, uppvärmd pool och utomhusdäck. Lokalen fungerar på privata medlemmar, men medlemskap kan dock köpas till ett engångs överkomligt pris. Detta tillåter obegränsade besök under din vistelse.

Gaythering Spa och bastu ligger i Gaytherings gayhotell. Platsen är klädvalfri och är ett populärt resmål. Förutom bastufaciliteterna erbjuder platsen också ett utbud av spabehandlingar och massage inklusive aromaterapi.

South Beach Miami Foto med tillstånd av GMCVB - http://MiamiandBeaches.com

Gaystränder i Miami

Miami har några av de bästa stränderna i hela USA och det finns ett antal platser som lockar stora gaymassor. Den mest kända är utan tvekan 12th Street Beach som ligger på Miamis huvudremsa. Här hittar du gayflaggor i massor tillsammans med massor av ögongodis också.

Haulover Park är en av de enda stränderna med kläder som valfritt i Florida och är en hotspot för HBT+-strandbesökare. Även om nakenhet inte är tillåten på vissa områden på stranden, är den nordligaste kanten en populär plats för homosexuella solbadare och resenärer. Vissa områden på stranden är populära för cruising, så se till att hålla utkik.

Att komma till Miami

Staden betjänas av Miami International Airport. Flygplatsen ligger ganska nära centrumområdet och det finns många sätt att nå stadens centrum. Det snabbaste och mest bekväma alternativet är MIA Mover, ett automatiserat tågsystem som transporterar resenärer från flygplatsen till Miami Intermodel Center. MIA Mover-stationen ligger på tredje våningen på flygplatsen, mellan Dolphin och Flamingo Garages.

Resan från Miami International Airport till Intermodel Center tar ungefär fyra minuter, och väl framme vid centrum kan resenärerna sedan ta Metro Orange Line till hållplatsen Government Center i Downtown Miami. Tunnelbanan kostar $2.25 per person och är utan tvekan det snabbaste sättet att resa.

Alternativt kör flygplatsen en buss till centrumområdet till ett fast pris på $ 22.

Gay Miami

Att ta sig runt i Miami

metromover

Metromover är ett kollektivtrafiknätverk som använder vintagebussar för att ge gratis resor över Miami. Metromover är gratis och även om nätverket till stor del är begränsat till turistmål och intressanta platser kan det vara ett användbart sätt att resa i staden. Varna för att Metromover kan bli mycket upptagen under högtider.

Busshållplats

Bussar är ett särskilt bra alternativ för resenärer som bor i Miami Beach. På grund av den höga turistbefolkningen i denna del av Miami har staden investerat stort i sitt bussnätverk. Bussen är bekväm och billig, men priser kan bara betalas kontant och mynt.

Taxi

Områdena Downtown, Edgewater och Miami Beach är kända för sina billiga Uber-priser och detta kan vara det mest effektiva sättet att resa. Det finns också gott om licensierade taxibilar i Miami och de brukar operera på enstaka biljettpriser och skyddar mot prisstegringar.

Saker att göra i Miami

Det finns obegränsade möjligheter när det gäller saker att göra i Miami. Men de mest värdefulla attraktionerna inkluderar:

 

 

  • Besök den ikoniska Miami Beach
  • Tillbringa en dag på Miami Zoo
  • Handla på Bayside Marketplace
  • Vandra i art deco-distriktet
  • Fördjupa dig i Little Havana
  • Klättra frihetstornet
  • Promenera den legendariska Ocean Drive
  • Koppla av och varva ner på South Beach

 

 

Läs mer: De bästa sakerna att göra i Miami.

Vanliga frågor

När ska Besök

För bästa väder, överväga att besöka Miami under våren. Under denna period blir värmen mindre intensiv och orkansäsongen har ännu inte börjat. Våren är också perfekt för resenärer som letar efter billigare priser på flyg och hotell och högsäsongen kommer att avta.

Miami Beach Gay Pride, Miami Open och Ultra Music Festival äger rum mellan mars och maj, så våren är också den bästa tiden att fånga de bästa evenemangen i staden.

Visa

De som bor utanför USA kommer att behöva ett tillfälligt resevisum, och dessa kan sökas via den officiella amerikanska ambassadens webbplats eller i din lokala amerikanska ambassad.

Pengar

Det finns gott om bankomater i hela Miami, och majoriteten av anläggningarna accepterar kredit- och betalkort. Vissa bankomater och kortläsare kan dock lägga till en extra avgift för transaktioner som görs med utländska kort. De allmänt accepterade och förväntade tippningsgraden i Miami är 15-20% för god service.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.