Los Angeles Gay Dance Clubs

Los Angeles Gay Dance Clubs

Kolla in vår lista över de bästa gayklubbarna i Los Angeles. Ta reda på var alla de heta LA-pojkarna går för att spela - det finns ingen brist på hotties i den här staden!

Vilka är de bästa klubbarna för mångfald i Los Angeles?

När det kommer till den livliga klubbscenen i Los Angeles är mångfalden enastående. LA:s nattliv erbjuder ett kalejdoskop av upplevelser, vilket säkerställer att det finns något för alla, oavsett bakgrund eller musikaliska preferenser. Oavsett om du letar efter säkra utrymmen för att njuta av latinomusik, optimistiska klubbar som spelar en blandning av pop och elektroniska beats, eller till och med dykbarer med en unik Latinx-tvist, har Los Angeles allt. Klubbar som Club Tempo i East Hollywood, CFrenz i Reseda eller den berömda Club Cobra i North Hollywood skapar en inkluderande atmosfär där du kan frossa i latinorytmer. Att omfamna mångfald är ett kännetecken för LA:s klubbkultur, och dessa arenor är bara en ögonblicksbild av stadens engagemang för att tillhandahålla en rad upplevelser för alla dess invånare och besökare. Så oavsett om du letar efter Latinx-musik, ett livligt NYE-evenemang eller bara en utekväll på stan, välkomnar LA:s mångsidiga klubbscen dig med öppna armar.

West Hollywood / WeHo

West Hollywood är huvudnavet i Los Angeles enorma gay-scen. Det är hemmet för Sunset Strip. Du kommer att se många regnbågsflaggor på Santa Monica Boulevard. Det uppskattas att cirka 40 % av människorna i WeHo är homosexuella. Denna plats är ett obestridligt gay-mecka och hjärtat av homosexuella Los Angles.
The Chapel @ The Abbey
Platsikon

692 N Robertson Blvd, West Hollywood, Los Angeles, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 5 avgivna

The Chapel är en gaydansklubb i hjärtat av WeHo, systerplatsen för Klostret. På kvällen förvandlas denna bar varje kväll till en av Los Angeles bästa och mest populära gay-nattklubbar.

Förvänta dig fullsatta golv och fantastiska DJ:s i denna otroliga lokal, som ägs av LA-ikonen David Cooley. Kolla in deras veckoevenemang, inklusive den populära söndagsskolan.

Funktioner:
bar
Dans
Drag visar
Go-Go dansare
Musik

Vardag: 11-2

Helg: 10-2

Senast uppdaterad den: 21 Aug 2023

Micky's West Hollywood
Platsikon

8857 Santa Monica Blvd, Los Angeles, USA

Visa på kartan
4.5
Publikens betyg

Baserat på 4 avgivna

Micky's grundades 1989 och är en gayinstitution i LA och anses vara en av de mest populära gayställena i West Hollywood.

Tvåvåningsbaren & nattklubben har ett relativt litet dansgolv som alltid blir fullsatt på helgerna - definitivt ett ställe med lite action och heta killar.

Micky's arrangerar regelbundna fester med topp-DJ:s, go-go-dansare och dragshower av många av USA:s häftigaste drottningar; inklusive Showgirls på måndag. Regelbundna drinkspecialer erbjuds.
Funktioner:
bar
Dans
Dra

Vardag: 5-2

Helg: fre: 5-4 lördag: 3-4 sön: 2-2

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Robertson Nightclub
Platsikon

665 N Robertson Blvd, Los Angeles, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

En mindre känd HBT-populär klubb i West Hollywood. Öppet torsdag till söndag, erbjuder denna plats VIP-tjänster och temakvällar med dansare som lockar en häftig publik.

Gå till Fantasy Fridays på den här platsen för en av de största lesbiska evenemangen i West Hollywood. Det finns inget skydd för deras Rasputin Russian Love Machine på lördagskvällar.
Funktioner:
bar
Dans
Musik

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Club Tempo
Platsikon

5520 Santa Monica Blvd, Los Angeles, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Regelbundna dragshows och liveband är de centrala attraktionerna på denna latinska nattklubb med cowboytema i East Hollywood. Krydda din natt med 3 dansgolv, var och en spelar olika musikaliskt tema, med salsa, reggaeton och husmix.

Gå en trappa upp till scenområdet och njut av en av de berömda showerna eller njut av en taco på uteplatsen om du känner dig hungrig. Det mesta om inte all kommunikation sker på spanska. Om du letar efter en het cha-cha-kväll, glid sedan till Club Tempo.
Funktioner:
bar
Kafé
Dans
Levande musik
Musik
Restaurang

Vardag: 9-3

Helg: kl. 8-3

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Centrum Los Angeles

Downtown Los Angeles erbjuder en känd blandning av konstmuseer, roliga gaybarer och spännande restauranger. Njut av vår lista över de olika dansklubbarna i detta centrala distrikt.
Precinct
Platsikon

357 S Broadway , Los Angeles, USA

Visa på kartan
3.6
Publikens betyg

Baserat på 5 avgivna

Downtowns LA:s största gaybar, Precinct, har snabbt gjort sig ett namn sedan öppningen i mitten av 2015.

Från dragspel från Boulet Brothers till evenemang av den fleråriga partiet Mario Diaz, de har lockat många av LA: s samtida nattlivslegender. Om centrala LA är det nya West Hollywood, är detta deras kloster.

Bara några kvarter från Ace Hotel är den självdöpta "rock and roll gay bar" ett utrymme för läder, läppstift och björnar.

Den expansiva 8500 ft² andra våningen inkluderar en bar, dansgolv, scen och en omslutande terrass med imponerande utsikt över den exponerade tegeldekoren. En perfekt plats för en söndagsöl.
Funktioner:
bar
Dans
Musik
Restaurang

Vardag: Måndag - onsdag: STÄNGT TORSDAG: 5–2

Helg: FREDAG-LÖRDAG: 5-2 SÖNDAG: 3-2

Senast uppdaterad den: 21 Nov 2023

The LASH
Platsikon

117 Winston St, Los Angeles, USA

Visa på kartan
3.5
Publikens betyg

Baserat på 2 avgivna

LASH är en konceptklubb, bar, performance och socialt utrymme beläget i den historiska kärnan i centrala Los Angeles och Hollywood. Det här nattvattenhålet lockar höften och hipparen med en mager, noggrant kurerad vin- och öllista, plus massor av exotiska cocktails.

Det höga, industriella utrymmet spänner över flera rum, utrustade med kantiga tillbehör som tunnelbanor, trasiga speglar, betong och marmor. Platsen känns lite mer som en fest på en exklusiv undangömd Berlin-klubb än den gör en utekväll på din vanliga LA-dansplats.

DJ: n är känd för att spinna den perfekta kombinationen av beat-heavy dance hits och låtar du kan sjunga med på, och den svaga punkten ger ett notoriskt idealiskt (och svettigt) stadium för dansgolvsmake-outs.

Närmaste station: Pershing Square Station

Funktioner:
bar
Dans
Musik

Vardag: 8-2

Helg: kl. 8-2

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

North Hollywood

North Hollywood är ett eklektiskt grannskap, hem till det livliga NoHo Arts District. Kryssa vidare genom den lokala konstscenen och gaybarer här!
Club Cobra
Platsikon

10937 Burbank Blvd, Los Angeles, USA

Visa på kartan
3.2
Publikens betyg

Baserat på 9 avgivna

Denna latinamerikanska nattklubb i North Hollywood har 3 barer och ett dansgolv med go-go-dansare som paraderar runt arenan.

Club Cobra serverar premiumdrycker och cocktails och erbjuder flera flaskor, med exklusiva VIP-sektioner tillgängliga.

Veckotema-fester här inkluderar transgender torsdagar. Specialerbjudanden med drycker och spansk musik håller på att fortsätta tills tidigt på morgonen.

Närmaste station: North Hollywood

Funktioner:
bar
Dans
Go-Go dansare
Musik

Veckodag: torsdag: 9-2

Helg: fre-lör: 9-3

Senast uppdaterad den: 10-jan-2024

Mid City

Mid City ligger i centrala Los Angeles, Kalifornien. Sevärdheter inkluderar ett postkontor uppkallat efter Ray Charles och en handfull gayklubbar.

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.