Gå till Los Angeles

Gay Los Angeles City Guide

Planerar du en resa till Los Angeles? Vår stadsguide för gay Los Angeles är sidan för dig

 

Gå till Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles är en storstad i södra Kalifornien. Det är världens nöjeshuvudstad. Hollywood har varit den mest inflytelserika exportören av kultur under det senaste århundradet. Tinseltown är där så många drömmar har skapats och förlorats.

Det är tekniskt känt som City of Los Angeles - det är också känt som LA och till och med City of Angels. Los Angeles har en befolkning på cirka 4 miljoner. Det är utspritt över ett antal mycket distinkta distrikt, inklusive WeHo, Venice Beach, Malibu, Beverly Hills och Pacific Palisades. Det är en av de rikaste städerna i världen, som producerar en GMP på 1 biljon dollar varje år, vilket gör den rikare än många länder. Läs mer: Los Angeles coolaste stadsdelar.

Gaybarer i Los Angeles

Los Angeles har en av de bästa gayscenerna på planeten. Det mesta av gayscenen i LA är centrerad kring West Hollywood, även känt som WeHo. Enligt vissa mått är WeHo USA:s största gaymecka. När homosexuella strömmade till San Fran på 70-talet strömmar de till WeHo idag. Så många HBT+ "influencers" bygger hela sin närvaro på sociala medier kring bar överkropp i LA

Denna stad har länge haft rykte om sig att vara plastfantastisk. Det är en plats där människor lägger mycket tid på sitt utseende. Att ha stora biceps och sexpack verkar vara norm snarare än undantag.

Du kommer att se många vackra människor på Klostret, kanske den mest kända gaybaren i WeHo. Det är något av en institution. Det finns ett stort utomhusutrymme som är perfekt för att titta på folk. Du kan gå dit på eftermiddagen för en drink och även festa hela natten.

Det finns så många gaybarer att utforska. Denna plats är gay bar central.

Beverly Wilshire Hotel Los Angeles Kalifornien

Gay-Populära Hotell i Los Angeles

Några av USA:s bästa hotell finns i Los Angeles. Det finns egentligen inga gayspecifika hotell i LA men alla hotell kommer att vara väldigt gayvänliga. Andaz West Hollywood är ett populärt hotell på Travel Gay. Det ligger på Sunset Boulevard mitt i hjärtat av åtgärden. Ett billigare val är Ramada Plaza WeHo. Den har en färgstark Art Deco-stil.

Du hittar några lyxhotell i världsklass i LA The london west hollywood är ett lyxhotell i brittisk stil med en gammaldags storhet. Chateau Marmont är ett av, om inte de mest historiska hotellen i LA. Det är där många av Tinseltowns största stjärnor har bott och festat, från Garbo till DeNiro. Om väggar kunde tala skulle du bli skakad.

Upplev Los Angeles

Los Angeles är en enorm, vidsträckt stad. Det är inte så lätt att navigera och trafiken kan vara en mardröm, antar att du tänker hyra en bil. Det är bäst att utforska distrikt för distrikt och också mycket viktigt att välja rätt hotell på rätt plats. WeHo är det bästa stället att börja, särskilt för homosexuella resenärer. Det är där du hittar det bästa nattlivet och många av de kulturella höjdpunkterna.

Läs mer: Saker att göra i West Hollywood.

Det finns många ikoniska turistmål som du vill kryssa för i listan över bucket. Ta en promenad längs Hollywood Walk of Fame och även Sunset Boulevard. Graumans kinesiska teater är också värt ett besök. Det är värt att gå med på en Hollywood-turné för att lära dig mer om filmens inverkan på LA och resten av världen. Venice Beach är väl värt ett besök. Därifrån kan du åka till Muscle Beach och se några av världens vackraste människor.

Gaybadhus i Los Angeles

LA har en av Amerikas sista anständiga badhusscener. Flex LA är ett homosexuellt badhus på Melrose Ave. Det är öppet 24 timmar om dygnet. North Hollywood Spa ligger på Vineland Ave nära WeHo.

Läs mer: Historien om Amerikas homosexuella badhus och "Bathhouse Betty".

Los Angeles · Gaybarer

Att komma till Los Angeles

Los Angeles International Airport (LAX) är den viktigaste flygplatsen i LA. Det är en av Amerikas största flygplatser så det är väldigt lätt att komma åt. Du kan få en buss eller tunnelbana från LAX till Hollywood. Det tar inte mer än en timme. En taxi till WeHo kostar ungefär 40 dollar.

Vanliga frågor om Los Angeles

Att ta sig runt i Los Angeles

Att flyga till Los Angeles är enkelt. Det är att ta sig runt Los Angeles som kan vara mer av en utmaning. Kollektivtrafiken är inte lika bra som i andra storstäder. Motorvägarna kan också bli mycket fasta. Vi måste återigen betona att ditt hotellval är nyckeln. Om du vill göra alla Hollywood-grejer skaffa ett hotell i Hollywood. Om du vill göra strandgrejen, överväg Venice Beach.

Metro

Tunnelbanan täcker inte alla destinationer. Det täcker dock tillräckligt. Kontrollera tunnelbanan och tänk på det i förhållande till ditt hotell. Du kommer att kunna överväga din resväg i det sammanhanget. Tunnelbanan är det mest ekonomiska transportsättet.

Busshållplats

Bussen blir din vän. Busslinjerna täcker hela staden. Eftersom LA är enormt kan det vara förvirrande för turister. Se till att planera din bussrutt noggrant.

Taxi

Du kan skaffa dig en taxi, men om du sträcker dig ett stort avstånd spenderar du mycket pengar. Det är bäst att ta taxi runt ett specifikt distrikt.

Är Los Angeles säkert?

Los Angeles har några grova områden. Det hade tidigare ett gott rykte. Saker har förbättrats de senaste åren. LA är ganska säkert, men det är en stor, livlig stad, så håll vitt om dig och undvik osäkra områden på natten.

Är LA dyrt?

Det är. Den genomsnittliga hyran för en lägenhet är dubbelt så mycket som det nationella genomsnittet. Det är ett mycket önskvärt ställe att bo och det lockar många ambitiösa människor. LA är massor av kul men du måste budgetera om du inte rullar in dollar.

När ska man besöka Los Angeles

Mars - maj är en bra tid att besöka LA. September till november är också en populär tid. Det kan bli väldigt varmt och trångt på höjden av sommaren. Överväg en vinterresa om du har en budget.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell