Lesbisk Key West

Key West Gay kultur

Key West är en av de bästa destinationerna i USA för homosexuella resenärer. Det är hem för många artister, inklusive Ernest Hemingway och Tenessee Williams.

Key West Gay kultur

Mel Fisher Maritime Museum
Platsikon

200 Greene Street, Key West, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Mel Fisher var en av de stora Key West-karaktärerna. 1985 upptäckte han vraket av Nuestra Señora de Atocha, en spansk galjon som sjönk på 17-talet. Den innehöll 450 miljoner dollar skatt, inklusive tusentals silvergöt och bitar av 8. Hans företag upptäckte också vraket av Henrietta Maries, ett brittiskt slavfartyg som sjönk nära Key West 1700.

Du kan se några av de skatter som återhämtats från dessa fartyg på museet. Det ger dig ansikte mot ansikte med den stora tidsåldern av utforskning och de mörka dagarna av slaveri.
Funktioner:
museum

Vardag: måndag-fredag: 8-30

Helg: lör-sön: 9:30 till 5:XNUMX

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

The Ernest Hemingway Home and Museum
Platsikon

907 Whitehead St, Key West, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Ernest Hemingway Home and Museum ligger i Old Town Key West. Hemingway bodde på ön och hämtade mycket av sin inspiration från den. Han är fortfarande en av USA:s mest inflytelserika författare och kulturpersonligheter. Hans böcker är fortfarande mycket lästa.

Han ringde Key West hem i tio år och skrev många av sina mästerverk på den här fastigheten. Du kan se skrivmaskinen han använde och efterkommorna till hans sex-tårade katter. Gå med på en guidad tur och lär dig mer om hans liv och arbete. Detta är ett måste för bibliofiler.

Veckodag: må-fre: 9-5

Helg: lör-sön: 9-5

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.