Key West

Gay Key West City Guide

Planerar du en resa till Key West? Vår gayguide i Key West ger dig alla de bästa tipsen för att utforska Conch Republic.

 

Key West

Key West är känt som gay-mekka, eftersom det lockar över 300,000 XNUMX besökare varje år från hela världen. Beläget på den sydligaste spetsen av Florida, var staden hem för några HBT-ikoner, särskilt Tennessee Williams och Liz Taylor. Här är några av anledningarna till varför dessa ikoner älskade Conch Republic (uttalas Con-k).

Key West

Gaybarer och klubbar i Key West

Människor reser från hela världen för att uppleva spänningen att festa i den avslappnade atmosfären i Key West.

Duval Street är nattlivets hotspot i Key West, kantat med ett brett utbud av pubar, barer och klubbar. Under dagen är det den perfekta platsen för en avslappnad promenad och surfa. Under natten är dock hela området livligt och surrande. Populära HBT-evenemang inkluderar Key West Pride i juni, september 'Womenfest', Tropical Heat och Headdress Ball.

Platser i området inkluderar Bourbon Street Pub som är värd för valfria klädevenemang som nattliga "Men of Bourbon" och regelbundna dragshower hela veckan. 801 Bourbon Bar är systeretableringen till Bourbon Street Pub och är omgiven av andra gaybarer, det är karaoke tre kvällar i veckan och är ett bra resmål att åka till om man gillar att barhoppa. Om du letar efter en mer vuxen upplevelse, Salong 1 ger just det. Det är den enda homosexuella läderklubben i Key West och är valfri klädsel, så du kan dansa natten på ett sätt som du känner dig bekväm. Dessa är några exempel på det varierade nattlivet i Key West. Du kan sjunga, dansa, titta på drag eller kryssa om du vill, vilket gör det till den perfekta gaystinationen.

Key West

Gay-Populära Hotell i Key West

På grund av att Key West är ett populärt resmål för homosexuella resenärer finns det gott om hotell som ägs och drivs av homosexuella runt om i staden. Detta är en av de enda städerna i USA som har en så hög koncentration av homosexuella hotell.

Många är bara hbt-hotell / gay-hotell som ofta har en rad evenemang och glada timmar för att underhålla dig. Dessa inkluderar Alexander's Guesthouse, en historiskt betydelsefull utväg endast för homosexuella som ligger nära nattlivet på Duval Street. Öhuset är en kläder-valfri resort endast för gay bara 6 kvarter från livliga Duval Street, och har också en happy hour för att hjälpa dig att koppla av in på kvällen. Alternativt, om du letar efter ett exklusivt alternativ, Ocean Key Resort & Spa är ett av de bästa valen. Duvals homosexuella nattliv ligger utanför dörren, du har tillgång till poolen vid vattnet, samt balkonger för att njuta av den underbara utsikten. Vad finns det att inte gilla? Ta en titt på Gay Key West Hotell för mer information.

Key West

Gay kultur i Key West

Key West-filosofin är "One Human Family", som symboliserar områdets allomfattande attityd vilket gör det till ett välkomnande resmål för HBT+-resenärer. Staden hyllar LBGT-identiteter med stolthet året runt, med regnbågsövergångsställen som en permanent inventarie. Key West Pride är internationellt populärt på grund av stadens HBT-historia. En 1.25 mil lång regnbågsflagga vecklades ut vid 2008 års Pride, delar av denna flagga har visats vid olika Pride-evenemang globalt sedan dess.

Key West AIDS Memorial visar respekt för alla som miste livet och är världens enda officiella kommunala monument i sitt slag, så det är verkligen värt ett besök.

Key West är en pionjär när det gäller HBT-rättigheter och synlighet. År 2015 hade Florida sitt första äktenskap av samma kön i Key West, vilket blev ett offentligt firande. Richard Hayman är USA: s första öppet homosexuella borgmästare och 2018 blev Teri Johnston stadens första lesbiska borgmästare.

Saker att göra i Key West

Det finns många saker att göra i Key West, både dagtid och nattetid. Här är en lista över några av dem:

Konstgallerier att besöka:

 

 

 • Art Studio erbjuder workshops och lektioner i målning, skulptur, kasta lera, smälta glas, smycken och måla & glaskeramik.
 • Florida Keys offentliga konstsamling
 • The Connections Project: A Mosaic of the Keys, storskalig väggmålning skapad av hundratals lokala artister.
 • Tropic Cinema är en ideell oberoende filmmultiplex som visar indie, utländska och alternativa filmer.
 • Morada Ways Arts & Cultural District ”walkabout” som äger rum var tredje torsdag i varje månad.
 • Key Wests "Walk on White" som hålls på White Street, har utställningar och mottagningar i gallerier och butiker.
 • Upper Duval Street Stroll låter dig utforska butiker, gallerier, vin och mat den första fredagen i varje månad

 

 

Museer att besöka:

 

 

 • Hemingway Home & Museum-turer, där du kan träffa de 6-tårda katterna som är ättlingar till Hemingways husdjur.
 • Key West Art & History Museum
 • Audubon House & Tropical Gardens
 • Tennessee Williams Museum
 • Key West Firehouse Museum
 • Skeppsbrottshistoriska museum
 • Flagler Station "Sails to Rails" Museum
 • Sydligaste huset
 • Curry Mansion
 • Florida Keys Eco-Discovery Center
 • Oldest House Museum & Garden
 • Trumans lilla vita hus
 • Östra Martello

 

 

Stränder i Key West:

 

 

 • Smathers Beach
 • Fort Zachary Taylor Beach (smeknamnet Fort Liz Taylor Beach på grund av hennes frekventa besök).
 • Higgs Beach
 • Rest Beach
 • Dog Beach
 • Simonton Beach

 

 

Beach Side Aktiviteter och attraktioner:

Tio minuter från Simonton Beach kan du delta i olika vattenaktiviteter med Blu Q Gay Sailing Adventures. Dessa inkluderar en "All Male Sail", snorkling och paddla resor och andra olika vattensporter.

Besök på avlägsna öar och sandstänger finns där du kan se delfiner, stingrays och sköldpaddor i det kristallklara vattnet.

Se också till att du:

 

 

 • Se den legendariska solnedgången vid Mallory Square
 • Besök den afrikanska kyrkogården vid Higgs Beach där nästan 300 förslavade afrikaner dog 1860
 • Åk på en glasbottenbåt
 • Ta en sydligaste selfie
 • Ta ett sjöflygplan till Fort Jefferson och Dry Tortugas Islands
 • Camping vid Dry Tortugas National Park
 • Kajakturer
 • Parasail

 

 

Key West solnedgång på Mallory Square

Att komma till Key West

Key West är tillgängligt via alla större transportvägar. Det finns möjlighet att köra från både Miami International Airport och Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, som tar cirka 3 och en halv timme (mellan $ 13 - $ 23). Det finns också möjlighet att resa med Key West Express, som är en höghastighetspassagerarfärja från Fort Myers Beach och Marco Island.

Transferservice:

 

 

 • Vinthundrader
 • Nyckelbuss
 • Florida Keys Express Shuttle

 

 

Key West

Vanliga frågor om Key West

Att ta sig runt Key West

Key West är allmänt tillgängligt och lätt att ta sig runt, förutsatt att du använder kollektivtrafiken som anges ovan. Det går att köra bil, men du bör notera att parkering ofta är svår att hitta och dyr. Det är här Park 'n' Ride (läs nedan) är väldigt praktisk. Andra alternativ inkluderar att hyra cyklar eller skotrar som är perfekta för om du befinner dig längre bort från Duval Street, på så sätt behöver du inte oroa dig för parkering.

Busshållplats

Key West's Park 'n' Ride at the Old Town Garage ger dig och vem som helst i ditt fordon rätt att åka på stadsrutter med kollektivtrafik, för $ 4 i timmen eller en maximal daglig avgift på $ 32.

Taxi

Taxibilar finns tillgängliga från många delar av ön via telefonsamtal, ett exempel är $ 18 - $ 22 om du tar en taxi från Key West Airport till Duval Street. Alternativt är Uber också ett alternativ.

Är Key West säkert?

Brottsgraden i Florida Keys är ganska låg. Men försiktighet bör iakttas på natten, särskilt på Duval Street och särskilt nära vattnet.

När ska du besöka Key West

Key West kan vara dyrt på grund av sin popularitet, vintersäsongen november-mars är de mest trafikerade och dyraste månaderna att besöka. Besök under månaderna april-juni (axelsäsongen) kan hjälpa dig att skära ner på utgifterna för logi. Du kan förvänta dig att betala cirka $ 200 (mellanklass) i genomsnitt per natt.

Varför är Key West så dyrt?

Florida Keys är den dyraste delen av Florida. En del av anledningen till varför produktionen / utbudet måste hämtas från Floridas fastland. Detta innebär att det finns begränsade mängder av allt. Lägga till detta är Key West ett mycket populärt resmål men däremot en liten plats.

Röktillbehör

Rökning inomhus är förbjuden. Key West är dock en av de enda platserna som är cigarrvänliga. Du kan röka dessa ute på terrasser eller balkonger i områden som inte är matsalar. Det är alltid bäst att fråga anläggningen i förväg, annars kan du röka ute.

Alkoholer

Key West Municipal Code förbjuder öppna behållare med alkoholhaltiga drycker offentligt.

Väder

Key West har ett tropiskt klimat så det blir extremt varmt, särskilt mellan december och april, med temperaturer upp till 86 grader Fahrenheit (30 grader Celsius) och 100% luftfuktighet. Januari är Key Wests kallaste månad. Det är bäst att ta med mycket solskyddsmedel, lätta och luftiga kläder, bekväma skor och solglasögon under de varmare månaderna.

Flygplats

Key West International Airport tar emot anslutnings- och direktflyg från många Florida-städer.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.