Palm Springs Gay Tours

Palm Springs Gay Tours

Här är vår sammanfattning av de bästa turerna för homosexuella resenärer i Palm Springs. Denna stad är full av kultur och omgiven av dramatiska ökenlandskap.

Palm Springs Gay Tours

Palm Springs Celebrity Grand Tour
Platsikon

4741 E Palm Canyon Dr, PALM SPRINGS, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Följ med på en 2.5 timmars busstur i Palm Springs och upptäck dess rika kändishistoria. Det var känt som "Hollywoods lekplats." Det var dit de stora stjärnorna kom för att söka privatliv. Marilyn Monroe, Nat King Cole och Elvis Presley bodde alla här.

På denna resa kommer du också att lära dig om öknen och det lokala indianska arvet. Turnén avslutas med en milkshake på Windmill Market.
Funktioner:
kulturell turné

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

San Andreas Fault Jeep Tour
Platsikon

78375 Varner Rd, 78375 Varner Rd, PALM SPRINGS, USA

4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Medan du är i Palm Springs kan du lika gärna utforska den omgivande öknen. När allt kommer omkring är du i öknen.

Du kommer att utforska San Andreas-felet. När du åker i jeepen kommer du att upptäcka en oas som matas av en underjordisk källa, vridna klippberg och branta kanjoner. Du kommer att dra nytta av expertvägledning av en naturforskare. Du kommer också att lära dig om indianska Cahuilla-stammen och tidiga pionjärbosättare.

Turen avgår från ett antal destinationer, inklusive Rancho Mirage, som ligger 15 minuter från Palm Springs.

Senast uppdaterad den: 4 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.