Oscar

Gay Palm Springs · Restauranger och kaféer

Palm Springs är ett homosexuellt mekka och också en foodie fristad. Bögar som älskar mat kommer att göra det bra här!

Gay Palm Springs · Restauranger och kaféer

Oscar's
Platsikon

125 E Tahquitz Canyon Way #108, PALM SPRINGS, USA

3
Publikens betyg

Baserat på 3 avgivna

Oscar's är en gay-populär restaurang i Palm Springs. Den är värd för regelbundna dragmiddagar. Du kan välja en 3-rätters prix fixe-måltid.

Du hittar ofta långa köer till Sunday Tea Dance. Det är ganska läger och något av en stapelvara på Palm Springs gayscenen. Du hittar massor av homosexuella som dricker på gårdarna och drag queens som uppträder.

Det lockar en blandad men mestadels äldre gay publik.
Funktioner:
bar
cabaret
dra middag
Restaurang

Senast uppdaterad den: 19-jul-2022

Melvyn's
Platsikon

200 W Ramon Rd, PALM SPRINGS, USA

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Melvyn's är en klassisk Palm Springs restaurang som serverar rejäla amerikanska och europeiska rätter. Baren är täckt av bilder på kändisar som brukade vin och äta här. Även om det har en gammaldags Palm Springs-känsla, är det mycket en modern anläggning.

Denna plats är ett måste om du letar efter fina middagar i Palm Springs. Kycklingpajen är något av en stapelvara. Melvyn's var en av Frank Sinatras favoritrestauranger. Steak Diane serveras fortfarande precis som han tyckte om den. Det är livejazz varje kväll i Casablanca Lounge.

Avancerad bokning rekommenderas.
Funktioner:
bar
cocktails
Restaurang

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.