gay Lissabon

Gay Tours Lissabon

Lissabon är kanske Europas mest framväxande stad. Det är bleknad glamour, god mat och prisvärd hyra gör det till ett stort drag. Lissabon är en mycket gay-populär stad. Åh, och Madonna bor där.

Gay Tours Lissabon

Sintra and Cascais LGBT Day Trip from Lisbon
Platsikon

lissabon, Portugal

Visa på kartan
2.7
Publikens betyg

Baserat på 6 avgivna

Att lägga till en dagsutflykt till Sintra är alltid en bra idé när du är i Lissabon. Det är en fantastisk stad med mycket anmärkningsvärd arkitektur - staden är en UNESCO: s världsarvslista. Du kommer också att besöka kuststaden Cascais.

Detta är ett bra sätt att se några av Portugals mest charmiga städer med en intim grupp homosexuella resenärer.

Turen avgår från Principe Real-trädgården i Lissabon klockan 9.
Funktioner:
gay turer portugal

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Gay Lisbon Tour: Historical LGBT Group Walking Tour
Platsikon

lissabon, Portugal

I en liten grupp HBT-resenärer kommer du att upptäcka Lissabons historiska skatter på denna halvdagstur i Lissabon. Turen kommer att utforska de många landmärkena i distrikten Baixa, Chiado och Alfarma.

Du kommer att lära dig om jordbävningen från 18 -talet som gav en varaktig inverkan på Lissabon, upptäcka de historiska sevärdheterna på slottet Sao Jorge och Praça do Comércio och njuta av förfriskningar och sällskap med dina andra HBT -resenärer.

Turen avgår från statyer av Dome José den första klockan 10 och återvänder till Praça do Príncipe Real, 1250-096 Lisboa, Portugal ungefär 4 timmar senare.

 

 
Funktioner:
Lissabon Gay Historical Walking Tour

Senast uppdaterad den: 8-jul-2019

Fler turer

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.