Gå till Nice

Gay trevligt · Stränder

Nice ligger längs en sträcka av Medelhavskusten som kallas Bay of Angels.

Stranden, som mestadels består av småsten, är uppdelad i offentliga delar och "privata stränder; som är tillgängliga för alla och blir mycket hektiska på sommaren. En matta eller vadderad rulle rekommenderas för att göra upplevelsen mer bekväm. Det finns en lång, vacker strandpromenad längs toppen av strandväggen.

Trevlig strandpromenad

Privata stränder erbjuder bekväma solstolar, nyanser, handdukar, en bar-service på platsen och vanligtvis en ganska bra restaurang. De flesta tillhandahåller terrass ned till havet så att kunderna undviker obehag att gå på heta stenar.

Privata stränder erbjuder mer skydd mot ficktjuvar. De flesta hotell erbjuder gästerna förmånliga priser med en ansluten privat strand.

Trevliga · stränder i staden

Castel Plage
Platsikon

Castel Plage, Quai des États-Unis, Trevlig, Frankrike

Visa på kartan
3.8
Publikens betyg

Baserat på 15 avgivna

Mycket elegant privat strand, bar och restaurang, belägen vid den östra änden av Promenade des Anglais, nära slottet på kullen.

Castel Plage har en relativt skyddad strand, med privat däck ner till vattenkanten. Alltid populär bland homosexuella.

Förvänta dig att betala för solstolar, nyanser och allt för att äta och dricka, men tjänsten är snabb och priserna är rimliga. Rekommenderad.
Funktioner:
bar
Beach
Restaurang

Senast uppdaterad den: 2-Oct-2023

Coco Beach (public beach)
Platsikon

2, Avenue Jean Lorrain, Trevlig, Frankrike

Visa på kartan
2.9
Publikens betyg

Baserat på 34 avgivna

Den steniga men vackra Coco Beach är en populär tillflyktsort för homosexuella nudister.

Stranden ligger öster om Nice hamn och kräver lite promenad för att nå. Följ Coco Beach Restaurant, vägen österut i cirka 10 minuter.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Trevliga · stränder lite längre bort

St Laurent - Eze
Platsikon

St Laurent-Eze, Trevlig, Frankrike

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 34 avgivna

En av de mest populära gay-/nudiststränderna i Cote d'Azur och en av de svåraste att nå. Det finns inga tjänster på stranden, så ta dina egna drinkar och snacks.

Stranden kan nås med buss nr 100 från Nice till Monaco. Stig av vid "Parking St Laurent d'Eze" och följ den skyltade leden "Castelleret Inferieur" till stranden.

För en ännu mer detaljerad beskrivning, se Pauls recension nedan.


På stranden, sväng höger, gå uppför de konkreta trapporna och följ stigen runt till gaystranden. Det här är en stenig väg, så använd lämpliga skor. Stranden (och busstrafiken) är särskilt upptagen under sommarhelgerna.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 15-Oct-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.