Gay Liverpool · Hotell

Gay Liverpool · Hotell

Letar du efter det perfekta stället att bo i Liverpool? Våra bästa hotell i Liverpool är centralt belägna, nära sevärdheter och homosexuella nattliv.

Gay Liverpool · Hotell

Selina Liverpool
Platsikon

56-60 Mount Pleasant, Liverpool

Visa på kartan
Varför detta hotell? 15 % rabatt på bokningskostnaden
Baltiska triangeln är Liverpools mest kreativa stadsdel, hem för digitala nystartade företag, gallerier och oberoende butiker; det är också där du hittar Selina Liverpool. Hotellet är ett stolt alternativ och förkroppsligar den bohemiska andan i området det befinner sig i, och i hela fastigheten kommer du att märka spännande nickar till den baltiska triangelns udda karaktär.

Med delade rum, ett visningsrum och en egen bar är Selina Liverpool den perfekta platsen för att utforska stadens nattliv i världsklass. Men om du är ute efter en lugnare stadssemester kommer du att vara mycket nöjd med hotellets charmiga trädgård och spa. Liverpool är en av Europas mest arkitektoniskt och kulturellt spännande städer, och med en resedisk och lokal personal kan du vara säker på att du inte kommer att missa något som denna livliga stad har att erbjuda.

Selina är en kontinentspännande samling av hotell och pensionat som är helt unika. Selina lockar både backpackers, digitala nomader och helgresenärer och erbjuder vackert boende på fantastiska platser. Med fastigheter i alla hörn av världen, är varje Selina-hotell inspirerat och nedsänkt i kulturen som omger det, och med välkomnande och kunnig personal är ett Selina-hotell den idealiska platsen för ditt nästa äventyr. Specialbyggd för den moderna eran, kombinerar kollektionen wellness, turism och co-working för att tillhandahålla autentiska utrymmen som passar alla resenärers behov och önskemål.
Funktioner:
bar
Kontaktlös incheckning
COWORK
Gratis trådlöst nätverk
Trädgård
Levande musik
Filmrum
husdjursvänlig
Restaurang
gemensamt kök
Sevärdheter
Sociala evenemang
Yogalektioner
Liberty Gardens
Platsikon

29 Hatton Gardens, Liverpool

Varför detta hotell? Prisvärt alternativ.
Liberty Gardens är väl beläget för alla som kommer till Liverpool Pride Festival och passar för gruppbokningar och individuella bokningar. Alla rum har eget badrum med gemensamt vardagsrum och kök.

Boendet ligger på Hatton Gardens, nära Liverpool Lime Street, Liverpool One, liksom alla stadens huvudattraktioner. Liberty Gardens erbjuder ett fantastiskt prisvärt alternativ för självhushåll till hotell och lägenheter.
Funktioner:
Kök
rökning förbjuden
parkering
Privat badrum

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.