LA

Saker att göra i West Hollywood

Utforska gay West Hollywood

West Hollywood är ett homosexuellt mekka. Det är inte tekniskt en del av staden Los Angeles, även om det ofta anses vara en förort. Det är bara 15 minuters bilresa från West Hollywood till centrala Los Angeles.

Staden LA är stor och ganska utspridd. Att hyra en bil är verkligen en bra idé. Att stanna i West Hollywood (WeHo) är också en bra satsning. Det är en utmärkt bas för att utforska de olika höjdpunkterna i Los Angeles County och LA själv.

Förblir inom West Hollywood, du kommer inte att finna någon brist på saker att göra. Detta är världens nöjeshuvudstad.

Klostret

 

Utforska West Hollywoods gayscen

 

West Hollywood har en av världens bästa gayscener. Det uppskattas att 40% av befolkningen är HBT +. Du måste gå till Palm Springs för att hitta en högre andel av HBT + invånare.

Klostret är den mest kända gaybaren i West Hollywood. Det är förmodligen den definitiva gaybaren i hela Los Angeles-området. Eftersom det här är väldigt mycket en framträdande stad kommer du att se några allvarliga ögongodis här. Det handlar om att se och bli sett i LA. Gay scenen är inte annorlunda. Klostret sprids över flera våningar. Du kan åka dit till lunch på eftermiddagen, ta en cocktail på kvällen och sedan dansa hela natten. Gaynätter ute i West Hollywood börjar eller slutar vanligtvis här.

Några andra WeHo-barer som du bör kolla in inkluderar Fubar på Santa Monica Boulevard, Stränder WeHo och Micky's.

Chateau Marmont

 

Besök Chateau Marmont

 

Det här är Hollywood. Så många drömmar har skapats och krossats här. Filmerna hjälpte oss att skapa oss och forma den kultur vi lever i. Chateau Marmont är ett hotell som förkroppsligar andan i Hollywood. Beläget på Sunset Boulevard öppnade det 1929 och det blev snart ökänt. Det blev den trampande marken för Hollywood-eliten, speciellt om de inte lyckades. Från Greta Garbo till Britney Spears har Chateau Marmont varit värd för de största stjärnorna och de vildaste festerna.

Om väggar kunde prata skulle detta hotell ha de bästa berättelserna. "Om du måste komma i trubbel, gör det på Chateau Marmont", säger Harry Cohn från Columbia Pictures. Du kan bo på Chateau Marmont om du har djupa fickor. Om du inte lyckas kan du alltid ta en cocktail och låtsas att du bor där.

Komediaffär

 

Se lite standup i Comedy Store

 

Det här är inte din genomsnittliga komedibutik. Några av de största stjärnorna i komedi är in och gör en uppsättning på Comedy Store i WeHo. Denna plats är ett tempel för komedi. Det finns tre steg. Du kommer att se ett varierat utbud av artister varje kväll i veckan. Ibland faller tumbleweed smärtsamt långsamt, men ibland kommer du att titta på nästa stora sak i amerikansk komedi. I Hollywood är de flesta länkade till showbiz på något sätt. Om du berättar ett bra skämt i LA, kommer någon antagligen att säga "Du borde göra komedi." Det handlar om att slå på den stora tiden.

Sunset Strip

 

Promenera längs Sunset Strip

 

Här hittar du några av de mest glamorösa människorna i världen. Sunset Boulevard sträcker sig 1.6 mil. Det finns så många cocktailbarer, restauranger och historiska hotell att kolla in. Förutom glamour hittar du en bra dos sleaze. Det beror verkligen på vad du letar efter. En av de saker som gör WeHo så spännande är känslan att du kan hitta nästan vad som helst.

Gentrifiering utplånar många av WeHos skummare anläggningar. Men precis som Londons Soho, hur rikt WeHo än blir, kommer det alltid att behålla en riskkant (av den goda sorten) och en enorm HBT+-befolkning.

ONE National Gay & Lesbian Archives

 

ONE National Gay & Lesbian Archives på USC Libraries

 

Du måste känna till din historia och det här är det bästa stället att upptäcka den. ONE National Gay & Lesbian Archives är det största arkivet för LGBT + -historia på planeten. Om du vill undersöka LGBT + -historia hittar du inte en bättre resurs. Men du behöver inte vara akademiker för att besöka ONE National Gay & Lesbian Archives. Det är värd för regelbundna evenemang och utställningar som utforskar alla aspekter av queerhistoria.

Boka soppa

 

Boka soppa

 

Den största oberoende bokhandeln i Hollywood och en av de största i Amerika. Du hittar stora högar med böcker och tidskrifter vart du än tittar. Förvänta dig populära böcker och även sällsynta fynd. Naturligtvis var mycket av det erbjudna materialet skrivet av författare kopplade till Hollywood. Det här är ett utmärkt ställe att få lite paus från allt drama och spänning i West Hollywood.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Los Angeles

Bläddra bland ett urval av turer i Los Angeles från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Los Angeles för din resaFå din guide