Saker att göra i Greater Palm Springs

Saker att göra i Greater Palm Springs

Greater Palm Springs är utspridda över den vidsträckta Coachella-dalen och omfattar nio karaktärsfulla städer och är en av USA:s främsta destinationer för HBTQ+-resenärer som söker en tillfredsställande blandning av utforskning och avkoppling. Greater Palm Springs ligger bekvämt nära de stora knutpunkterna i Los Angeles och San Diego, och är lika lämpat för kortare resor eftersom det är längre resor och är ett genomgående populärt val bland Travel Gay användare.

Denna ökenbundna oas har länge lockat HBTQ+-individer från hela USA och utanför, som flockas till dess palmkantade gator för det fantastiska utbudet av queerfokuserade mötesplatser, rik kultur och en av landets mest mångsidiga lokala myndigheter.

Även om Palm Springs utan tvekan är fokuspunkten för HBTQ+-livet i den större regionen, är närliggande städer, inklusive Rancho Mirage, La Quinta och Coachella, också hem för imponerande olika och välkomnande queerscener. Dessutom är Greater Palm Springs genomsyrad av en känsla av kreativitet som märks genom områdets distinkta arkitektur och blomstrande konstnärliga gemenskap.

För att hjälpa dig att förstå denna upplevelserika destination har vi samlat några av Greater Palm Springs bästa saker att göra för HBTQ+-resenärer.

 

Konst och kultur i Greater Palm Springs

 

Greater Palm Springs drar nytta av dess lika nära närhet till både natur och storstadsstäder, vilket betyder att det är den idealiska kontaktpunkten för en blomstrande och inspirerad konstnärlig gemenskap. Greater Palm Springs har utvecklats under det senaste århundradet från ett globalt utbud av influenser och är idag erkänt som ett av USA:s mest eleganta resmål. Tecken på områdets konstnärliga anda är lätt att upptäcka, och du hittar antydningar om en verkligt unik kultur på platser som sträcker sig från konstmuseer och teatrar till exotiska botaniska trädgårdar.

El Paseo är Greater Palm Springs exklusiva shoppingdistrikt, och det är också hem för ett stort urval av gallerier och konstbutiker som är engagerade i att kämpa för en mångsidig samling av lokala konstnärer. Det bästa sättet att träffa allt som erbjuds är genom att ge dig ut på en konstvandring guidad av en kunnig lokal, som inte bara kommer att ha en insiders syn på konstscenen i Greater Palm Springs utan också kommer att ha relationer med många av de konstnärer vars konst är visad.

Det är något oändligt inbjudande med de rena linjerna och sparsamma färgpopparna som definierar mitten av århundradets arkitektur som är så synonymt med Greater Palm Springs. Lokalbefolkningen är medveten om denna speciella charm, och besökare i regionen kommer att kunna njuta av ett antal guidade turer utformade för att lyfta fram detta särskilt ikoniska arkitektoniska fenomen. Som en del av dessa turer har du den sällsynta chansen att ge dig in i dessa hem och gå i fotspåren av stjärnor från svunnen tid.

 

Äventyr och natur i Greater Palm Springs

 

Kalifornien är ett tillstånd av härliga berg, vidder av redwoodskogar och några av landets mest drömska vingårdar. Greater Palm Springs njuter av över 300 soldagar varje år och är en av de bästa platserna i USA för att kombinera spännande äventyr med en omöjligt hög grad av lyxresor. Rulla ut från en himmelsstol och till en rytande terrängbil – i Greater Palm Springs är allt möjligt.

Om du letar efter ett helt unikt sätt att uppleva Greater Palm Springs, njut av regionen i sin helhet via Palm Springs Aerial Tramway. En sann ingenjörsprestation när den stod färdig 1963, spårvagnarna har sedan dess uppdaterats och är idag de största roterande spårvagnarna i världen. Från spårvägen kan resenärer njuta av oavbruten utsikt över Coachella-dalen.

För en av planetens mest unika naturupplevelser bör besökare till Greater Palm Springs se till att besöka det vidsträckta landskapet The Living Desert Zoo and Gardens. En djurpark utan dess like, denna attraktion har stora, öppna inhägnader för var och en av deras arter. Bevarandet av ökenlivet är kärnan i vad djurparken gör och har informerat deras unikt öppna inställning till att skapa utsökta livsmiljöer.

 

Spa och wellness i Greater Palm Springs

 

Sedan dess upptäckt av indianska bosättare har Greater Palm Springs varit älskad för sina föryngrande varma källvatten. Detta togs bara tag i ytterligare av de gamla Hollywood-stjärnorna som började strömma till regionen i mitten av 20-talet, och idag finns en lyxig samling spa- och hälsofaciliteter i hela Coachella Valley. Med behagligt väder året runt och verkligt lugna omgivningar är Greater Palm Springs den perfekta platsen för att planera din nästa hälsoflykt.

Utan tvekan är Estrella Spa en av regionens mest populära och lyxiga platser. Spaet är organiserat runt en idyllisk trädgårdshacienda i glamorösa Palm Springs och är symbolen för överdådig avkoppling och hem för ett stort utbud av behandlingar inspirerade av naturen. Från zonterapimassage till kroppsskrubb, det finns något för alla HBTQ+-resenärer att njuta av i den fridfulla oasen Estrella Spa.

Idealiskt beläget i hjärtat av Palm Springs centrum, kombinerar Andreas Hotel and Spa en traditionell stil från mitten av århundradet med moderna inslag för att skapa ett spa som är lika elegant som det är avkopplande. Andreas Hotel and Spa är en Palm Springs-institution med faciliteter inklusive en skuggig utomhuspool, lyxsviter och en mängd hälsofaciliteter.

För att upptäcka den praktiska sidan av en resa till Greater Palm Springs, se till att läsa vår Planera en Getaway to Greater Palm Springs redaktionell.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Palm Springs

Bläddra bland ett urval av turer i Palm Springs från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in PALM SPRINGS för din resaFå din guide