Fort Lauderdale gay semester

Saker att göra i Fort Lauderdale

De bästa sakerna att se och göra i Fort Lauderdale

Med sin sträckta kust med sandstränder, sitt tropiska klimat och det blomstrande homosexuella distriktet har Fort Lauderdale snabbt utvecklats till Floridas gayhuvudstad och detta spännande och vackra läge vimlar av möjligheter till utforskning och underhållning.

Stadens främsta homosexuella distrikt är Wilton Manors, ett varierat och livligt distrikt som spänner över flera kvarter och har en uppsjö av homosexuella barer och klubbar. Även Wilton Manors regering är till stor del HBT + och området har en riktigt vänlig och välkomnande atmosfär.

Lesbiska par och barn i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale båtturer

Fort Lauderdale kallas ofta "The Venice of America" ​​och har en unik och vidsträckt strandpromenad och ett av de bästa sätten att njuta av allt som staden har att erbjuda är med båt. Det finns många båtturer tillgängliga i staden och alla erbjuder en unik inblick i livet i solskenet.

De som väljer att utforska staden med båt får chansen att kika in i de rika och berömda strandträdgårdarna, observera områdets vackra kustlandskap och upptäcka vilda djur från ett luftkonditionerat kryssningsfartyg. Rundturer sträcker sig från högoktana motorbåtturer till mjuka flodkryssningar, vilket innebär att det verkligen finns något för alla homosexuella resenärer.

Saker att göra i Fort Lauderdale

Las Olas Blvd

Las Olas Boulevard kan betraktas som Fort Lauderdales slående hjärta. Den vackra trädkantade gatan är stadens viktigaste distrikt för shopping, mat och underhållning och har 250,000 XNUMX kvadratmeter butiks- och matplats. Las Olas är hem för en noggrant samordnad blandning av lokala, nationella och internationella varumärken som garanterar besökare en spännande shoppingupplevelse.

I skymningen är boulevarden levande med det fulla av lokalbefolkningen och turister som njuter av de många uteserveringarna och dricksalternativen som sträcker sig över området och njuter av de sista strålarna i Floridian-solen innan de går till en av områdets många barer och klubbar. Alla homosexuella resenärer kommer utan tvekan att tillbringa tid i detta livliga och livliga område i staden och det bör definitivt inte missas.

Saker att göra i Fort Lauderdale

Fort Lauderdales homosexuella scen

Med stadens distrikt Wilton Manors som ett av de mest kända och imponerande homosexuella distrikten i landet finns det, förvånansvärt, ett stort utbud av alternativ när det gäller gay barer och klubbarna. Ett antal homosexuella nattlivsturer finns i Fort Lauderdale, där resenärer kan uppleva de bästa och ljusaste av stadens nattliv med en kunnig och väl ansluten homosexuell lokal.

jägare är en stor gayklubb belägen i hjärtat av Wilton Manors och har ett stort dansgolv, lounge och balkong utanför området. Klubben är värd för regelbundna evenemang inklusive cabaret, countrynätter och dragshows. Hunters är stolta över sin inkluderande och vänliga etos och prioriterar individuell skillnad och mångfald.

FATVillage

FATVillage, som upptar stadens tidigare lager- och förpackningsdistrikt, är ett regenererings- och innovationsprogram som utvecklats som ett ideellt arbete för att öka områdets konstnärliga och kreativa resultat. Fyrdistriktsdistriktet är kompakt men atmosfären är en av energi och möjligheter, många av de gamla lagren hyrs nu av kommande konstnärer, knäppa kaféer och mångsidiga platser.

Det finns många experimentella evenemang som äger rum i distriktet under hela året och ätalternativen är fantastiska. En rad olika kök och paletter bidrar till FATVillages växande identitet som en av de bästa ställena att äta i Fort Lauderdale.

Hav

Fort Lauderdales stränder

Deerfield Beach ligger strax norr om Boca Raton och är känd för sin kylda och avslappnade atmosfär. Området är mindre upptagen än några av de närliggande stränderna och är populärt bland lokala fiskare, som ofta kan ses dra sina värdefulla fångster uppför stranden. Deerfield Beach är också anmärkningsvärt för sitt stora utbud av restauranger och kaféer.

Hem till 18 skeppsvrak är Pompano Beach en fristad för resenärer som vill utforska de mystiska strukturerna gömda under vattnet. Besökare kan snorkla eller ta dykningskurser i det tropiska vattnet och området är också mycket populärt bland skickliga dykare. Båtar kan hyras från ett antal uthyrningsställen och är det perfekta sättet att utforska bukten.

För en djupare dykning i strandalternativen i staden, läs vår översikt över bästa gay stränder i Fort Lauderdale.

Saker att göra i Fort Lauderdale

Stonewall National Museum och arkiv

Sedan öppnandet 1974 har Stonewall National Museum and Archives fungerat som USA: s största bibliotek och arkiv tillägnad HBT + -historia, befrielse och individer. Museet lockar 8,000 besökare per år och visar en roterande samling utställningar och installationer inklusive Billy Porter röda stövlar från Broadways Kinky Boots, ett originaltryck från Alfred Kinsey sexforskning och kostymer från den ikoniska Queer as Folk.

Arkivet har en imponerande samling kostymer, papper och digitala föremål som representerar den tumultiga och glada historien om landets HBT + -population. World AIDS Museum ligger också i närheten och besökare rekommenderas att uppleva båda centren.

Bonett House

Bonnet House

Bonnet House ligger över 35 hektar och är lugnt undangömt från liv och rörelse i Fort Lauderdale-stranden. Det är en fantastisk tidig 20-talsgård som en gång var hem för konstnärerna Frederic och Evelyn Barlett. Nu ett museum, Bonnet House ger besökare chansen att gå tillbaka i tiden till en tid då de välskötta trädgårdarna och Karibien påverkade den gamla Floridas arkitektur dominerade staten.

Medan fastigheten är ett vackert mästerverk av periodarkitektur, är Bonnet House också hem för en imponerande permanent samling av konstverk samlade av Frederic Barlett, en gång mycket inflytelserik person i den amerikanska konstscenen. Besökare kan njuta av de vidsträckta grunderna som är värd för ett varierat utbud av flora och fauna inklusive flamingor, påfåglar och apor.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Fort Lauderdale

Bläddra bland ett urval av turer i Fort Lauderdale från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Fort Lauderdale för din resaFå din guide