Florida

De bästa homosexuella stränderna i Florida

De vackraste stränderna i Sunshine State

Florida är känt över hela USA och till och med världen för att vara hemma för några av de bästa gaystränderna på världen. Den socialt konservativa staten är också, paradoxalt nog, en av de mest HBT + -vänliga och populära resmålen, så det borde inte bli någon överraskning att tusentals homosexuella killar flockar hit varje år för att njuta av områdets solfyllda skönhet.

Floridas kustlandskap är också oerhört varierat, och du kommer att kunna prova allt från stadsstränder med blomstrande musik till robusta delar av orörd naturreservat. Floridas stränder är också livliga och populära aktivitetscentra med en rad vattensporter, utomhusaktiviteter och underhållning som passar alla homosexuella resenärers intressen.

Här är vår översikt över de bästa gaystränderna i Florida.

Florida

Sebastian Street Beach, Fort Lauderdale

Varje år flockar tusentals homosexuella resenärer till Sebastian Street Beach för att få ut det mesta av den orörda vita sanden, det livliga lokala nattlivet och det stora homosexuella samhället, vilket gör den till en av USA: s mest populära gaystränder. Stranden ligger i hjärtat av Fort Lauderdale och är bara ett stenkast från Las Olas Boulevard, en hotspot för orter och hotell. Sebastian Street kan under de högsta turismmånaderna bli mycket upptagen.

Inte all denna massiva strand är uttryckligen gay, och den mest populära platsen för homosexuella turister och lokalbefolkningen är precis mellan gatorna Sebastian och Castillo och det här området är lätt att hitta. Det främsta navet för gay nattliv och gemenskap i Fort Lauderdale är Sebastian Street och på stranden är du aldrig långt ifrån Fort Lauderdales bästa homosexuella nattliv, med många av stadens mest populära och eleganta barer längs denna soliga boulevard. Läs mer: De bästa gaystränderna i Fort Lauderdale.

Florida

Smather's Beach, Key West

Key West är väldigt gay, och inte överraskande är det också Smather's Beach. Samther's betraktas som en av de bästa gaystränderna i hela Florida och är ett stadigt mekka för homosexuella resenärer från hela USA. De flesta av Key Wests stränder kännetecknas av en grov och stenig miljö. Smather's Beach är dock ett fantastiskt paradis med varm gyllene sand och milt azurblått vatten.

Key West har varit en HBT + hotspot för turism i årtionden på grund av ett blomstrande lokalt homosexuellt samhälle, en öppen och inkluderande attityd och en kreativ anda. Staden är hem för ett överflöd av gaybarer, klubbar och kaféer, och Samther's Beach ligger nära många av dessa, inklusive 801 Bourbon Bar. Baren ligger på Duval Avenue, centrum för gaykulturen i staden och det bästa stället att koppla av med en utsökt cocktail. Läs mer: En gayguide till Key West.

Beach

Haulover Park, Miami

För den ultimata nudistupplevelsen, överväg att besöka Haulover Park. Besökare är välkomna att gå, simma och sola i hela naken här, eftersom stranden ligger i ett stort naturreservat och den lokala regeringen genomför en policy för klädsel. Haulover Beach är inte gömd eller utanför allfartsvägar som många nudiststränder, området är familjevänligt och det finns olika områden för nudister, vilket innebär att det finns något här för allas smak.

Det lugna blå vattnet gör stranden till en populär tillflyktsort för det lokala homosexuella samfundet. Stranden är en hotspot för en rad aktiviteter, med lika många solbadare som frisbeespelare och joggare. Läs mer: De bästa sakerna att göra i Miami.

Bänk

12th Street Beach, Miami

12th Street Beach känns omedelbart igen av raderna av stolthetsflaggor och skatter av heta killar som kommer att njuta av denna fantastiska bit av den solfyllda gaygemenskapen. Stranden ligger vid mötesplatsen 12th Street och Ocean Drive, bekvämt beläget nära mycket av stadens bästa homosexuella nattliv.

12th Street Beach kommer verkligen till sin fulla ära under Miami Pride, när tusentals HBT + -personer från hela världen sjunker ner på dess sand under dagar av oändliga danspartier och stolthet. Strandens centrala läge innebär att du kommer att vara belägen nära några av de bästa restaurangerna vid stranden, inklusive flera fisk- och skaldjursrestauranger, som serverar de färskaste rätterna.

Läs mer: Miami Gay Stränder.

strand

North Lido Beach, Sarasota

Om du letar efter actionfylld kul och en livlig atmosfär, hoppa över North Lido Beach. Stranden är en oas av lugn och avkoppling och är den perfekta platsen att fly från det liv och rörelse och ladda upp bredvid det stora Atlanten. North Lido anses vara den bästa gaystranden i Sarasota, och är också ett populärt resmål för kryssningar, med många avskilda platser perfekt för att ansluta till andra homosexuella killar.

Sarasotas södra läge innebär att vattnet här rinner ut i Mexikanska golfen, vilket gör dem extra varma och särskilt klara. Som sådan är North Lido Beach den perfekta platsen att snorkla och simma.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Fort Lauderdale

Bläddra bland ett urval av turer i Fort Lauderdale från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Fort Lauderdale för din resaFå din guide