Boka en färja i Grekland

Boka en färja i Grekland

Att boka en färja i Grekland är relativt enkelt och det är enkelt att ta sig mellan öar som Mykonos och Santorini.

Boka färjor i Grekland

Grekland är den mest populära destinationen för ö-hoppning i Europa. Oavsett om du vill festa och utforska gayscenen i Mykonos eller uppleva lyx på Santorini, så har Grekland allt. Färjan från mykonos till santorini tar cirka två timmar. Det är bara en kort resa från Mykonos till Delos, en ö som är fullspäckad med en fascinerande historia. Du kan också segla till mindre befolkade öar, som Naxos.

En sak är säker, om du planerar en resa till Grekland, kommer ö-hopping att vara mycket frestande. Lyckligtvis har vi några av de mest uppdaterade guiderna till de grekiska öarna. Du hittar reseguider för alla större öar från vår Grekland sida.

boka en färja i Grekland

Det är bäst att boka färjor i förväg. Om du följer länkarna kan du boka och ladda ner en e-biljett - detta kommer att rädda dig från att behöva skriva ut dem. Du får de bästa och mest pålitliga färjeförbindelserna från Aten. De flesta resplaner för grekisk öhoppning börjar och slutar i Aten och att få en färja mellan Mykonos och Santorini är också väldigt enkelt.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Aten

Bläddra bland ett urval av turer i Aten från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Aten för din resaFå din guide