Costa Rica

Grekiska Gay Nudist Beach Roundup

Gay killar gillar nudiststränder. När allt kommer omkring innehåller de det vi gillar mest: hav, sand och nakna män.

Elia Beach på Mykonos är Greklands mest kända gaystranddestination, men landet erbjuder ett stort urval av gay nudiststränder som bara väntar på att bli utforskade.

corfu

corfu

Myrtiotissa Beach

Myrtiotissa är en av de mest spektakulära och mest kända nudiststränderna i Grekland. Bara 200 meter fin sand backas av fantastiska trädkantade klippor. Faciliteterna inkluderar paraplyer och solstolar. Ta bussen till Glyfada från Korfu stad. Den högra delen vid klipporna och bortom är homosexuell populär. Hitta gayvänliga Korfu hotell.

Kreta

Kreta

Saradari Beach

Beläget nära den populära semesterorten Hersonissos på norra kusten nära Heraklion. Ta vägen till Creta Maris Hotel och fortsätt norrut runt stranden i cirka en kilometer. Parkera nära Restaurant Saradari och följ skylten till stranden. Stranden blir upptagen efter 2 och lockar grekiska homosexuella killar som arbetar på närliggande hotell. Stranden är liten, så det är lätt att börja chatta med någon.

Kavros strand

Om du semestrar i Chania, besök stranden vid Kavros. Kör till Georgoupolis. Efter staden, sväng av till första parkeringen till vänster. Åk österut mot sanddynerna... och grattis! Du har nått västra Kretas främsta gay nudistplats. Budgethotellet Mythologia, som ligger på Kavros-stranden, ägs också av ett homosexuellt par.

Kommos Beach

På södra Kreta prova Kommos beach. På vägen till Matala kommer du till byn Pitsidia. Följ vägen runt till vänster som går direkt till stranden. Gay nudistområdet ligger nära kullarna till höger om den arkeologiska platsen. Denna stora 2 km långa sandsträcka är den sista av 60-talets hippystränder där fri kärlek utövades. Det har inte förändrats så mycket. Hitta gayvänliga hotell på Kreta.

Skiathos

Skiathos

Liten bananstrand

Besöker Skiathos? Kör mot liten bananstrand (ja!). Det är känt för nudism och vissa gaykryssningar efter klipporna. Ta bussen till busshållplats 26 och gå till Banana Beach. Fortsätt gå till höger från Banana Beach (om du vetter mot havet) runt en stor klippformation för att hitta Small Banana.

Rhodes

Rhodes

Faliraki -stranden

Faliraki är Rhodos främsta nudiststrand. Den är uppdelad i två sektioner. Man är i allmänhet rak, medan bortom en osynlig linje är delen med träd nästan uteslutande gay. Stranden är populär bland homosexuella människor från hela Europa. Cruisingområdet ligger vid sanddynerna. Det är ett öppet gayområde och det blir ofta fullt upp. Läs mer: Gay Rhodos.

lesbos

lesbos

Eftalou -stranden

Lesbos, den tredje största grekiska ön, är populär bland lesbiska, men det finns också gott om lokala homosexuella män. Nudiststranden Eftalou har en lång yta av sand och sten, men de flesta besökare går inte längre än till den lilla spabyggnaden som sitter på toppen av områdets naturliga varma källor. De två sista vikar på Eftalou (lätt skyltade från Molyvos på norra kusten) är nästan uteslutande homosexuella och lesbiska. Läs mer: Lesbos lesbiska barer.

Kykladerna

Kykladerna är några av Greklands mest populära resmål och lockar tusentals turister varje år.

mykonos

Mykonos har själv ett antal gaystränder. Så mycket att vi har varit tvungna att skriva en helt separat guide. Läs mer: Mykonos gaystränder, Mykonos vs Ibiza vs Sitges.

Santorini, Paros, Naxos, Syros, Amorgos och Andros

Många av dessa öar är ganska lätta att ta sig till från Mykonos - även om några av dem är värda att stanna på några dagar eftersom de alla är unika i sig. Läs mer: Nude Beach Island-hopping från Mykonos.

Grekland

Kalogria Beach nära Patras

Kalogria är en fantastisk strand, med fin sand som löper i 7 km. Det ligger precis nära Araxos flygplats och löper parallellt med Prokopou-lagunen på Peloponnesos halvön. Det är populärt bland homosexuella solbadare från Patras, den tredje största staden i Grekland. Du kan ta dig till Kalogria från Patras med buss på 30 minuter (eller med bil). Gaydelen ligger bortom kullen till höger, förbi strandbaren. Huvudstranden är inte lämplig för nudism.

Chalkidiki

Afytos är en nudiststrand populär bland lokalbefolkningen, östeuropeiska och brittiska semesterfirare. Gayavdelningen är den sista stranden efter byn där det finns en serie sanddelar omgivna av stenar. Den alternativa nudiststranden är sandstranden av Agios Mamas. Eftersom det är lättare att hitta är det mer rakt, även om det finns homosexuella solbadare. Det ligger nära en grekisk armébas så vem vet, du kan ha tur.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Aten

Bläddra bland ett urval av turer i Aten från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Aten för din resaFå din guide