Gay Palm Springs

Bästa Gayhotell i Palm Springs

Palm Springs har många hotell inriktade på HBT+ -resenärer.

Palm Springs är en av de bästa destinationerna i USA för homosexuella resenärer. Förutom att det är ett gaymecka är det också väldigt snyggt. Hetero människor är faktiskt i minoritet i Palm Springs! Det visade sig vara mycket populärt som en diskret tillflyktsort för Hollywood-eliten - det är knappt två timmars bilresa från LA. Närvaron av så många stora stjärnor gjorde Palm Springs till ett mycket exklusivt resmål. Det var en gång Frank Sinatras och Greta Garbos stampplats.

Denna ökenstad är ett måste - den är särskilt populär för vistelser. Det finns en enorm gay-scen att utforska. Det finns också många hotell som uteslutande är inriktade på HBT+-resenärer. De flesta hotell i Palm Springs finns i Warm Sands-distriktet. Här är vår lowdown på de bästa gayhotellen i Palm Springs.

Hacienda

 

Hacienda

 

Detta är det lyxigaste gayhotellet i Palm Springs. Det har bara tio sviter så det är väldigt intimt - mer som ett privat hem än ett hotell. Hacienda är omgivet av Palm Springs svepande ökenlandskap. Det öppnade 2000 och det har varit mycket populärt sedan dess. Detta skulle vara ett bra ställe att ta med en signifikant annan för en romantisk resa. Det kan också vara ett bra ställe att hitta en rik make - man vet aldrig!

Varje aspekt av detta hotell är high-end, från badrumsfaciliteter till kvaliteten på tjänsten. Hacienda kan mycket väl vara det mest eleganta gayhotellet i hela USA.

Santiago Resort

 

Santiago Resort

 

Santiago Resort är en annan väletablerad gayresort i Palm Springs. Du hittar detta hotell vid foten av San Jacinto-bergen. Du kan komma till Santiago Resort för att varva ner i solen och njuta av lite lugn, eller så kan du använda den som en startbas för att utforska Palm Springs livliga gay-nattliv.

Rummen är rymliga, eleganta och inredda i lätt accentuerade färger. Allt mycket i linje med Palm Springs ökenvibbar. Den uppvärmda poolen är också en vinnare - det är också baddräkt-tillval. Frukost och lunch ingår i priset.

INNUnge

 

INNUnge

 

INNdulge är ett hotell i mitten av århundradet i Palm Springs inriktat på homosexuella män. Den såldes i december 2020 till nya ägare - under förutsättning att den förblir gay. Hotellet har serverat homosexuella män sedan 1995. Om väggarna kunde tala.

Det är ett inslag i Warm Sands gayborhood och det blir ofta upptaget. Poolområdet är kläder valfritt. INNdulge är mer populärt bland killar över 35. Det är en plats där du kan ha kul men det är också en plats där du kan koppla av. Entrén har en imponerande design från mitten av århundradet

 

Triangle Inn

 

Triangle Inn är ett av de mer intima gayhotellen i Palm Springs. Det betecknar sig själv som "romantiskt, avkopplande och fräsch", vilket låter tilltalande. Njut av de tropiska trädgårdarna och ta ett dopp i poolen.

Rummen är rymliga och mycket väl underhållna. Vissa är mer som privata lägenheter än hotellrum, med kompletta kök, vardagsrum och separata sovrum. Det är inte så nära centrala Palm Springs men du kan enkelt ta dig fram och tillbaka i en taxi. Du kan också ta en vandring från de närliggande lederna om du gillar att gå. Triangle Inn är charmigt och budgetvänligt.

Canyon Club Hotel

 

Canyon Club Hotel

 

Beläget i centrala Palm Springs, är detta en av de större gayresorterna i Palm Springs. Det har 32 rum, 8 med privata uteplatser och 8 med kompletta kök. Det är inom gångavstånd från gaybarerna.

Detta är också en anmärkningsvärd byggnad från mitten av århundradet - det finns en hel del i Palm Springs. Stilen är klassiskt Palm Springs och den har omsorgsfullt restaurerats av ägarna John och Chris. Detta är den enda gayresorten du hittar i centrum så det är det bästa valet du vill ska vara i händelsernas hjärta.

 

All Worlds Resort

 

Detta är ett av de mer lekfulla hotellen inriktade på homosexuella män i Palm Spring, så att säga. Det är en gated byggnad med både utomhus och inomhus labyrinter. Det är öppet för icke-invånare som letar efter roliga tider - för biljetter till helger.

Kaffe finns tillgängligt men det här är egentligen inte en utväg för foodie. Det är mer inriktat på roligt. Det finns gott om ställen att få tapas i Palm Springs. Det här är en plats att knacka på.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Palm Springs

Bläddra bland ett urval av turer i Palm Springs från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in PALM SPRINGS för din resaFå din guide