Key West Pride Rainbow Flagga

En gayguide till Key West

De bästa gaybarerna, orterna och evenemangen i Key West

Key West är en av de bästa destinationerna i USA för homosexuella resenärer. Som den "sydligaste punkten på det kontinentala USA" är Key West en av de mest avlägsna delarna av landet. Som med de flesta homosexuella tillflyktsorter framstod Key West som en artists reträtt.

Tennesee Williams och Ernest Hemingway gjorde det till sin stampande mark. Det felfria klimatet, det öppna havet och de charmiga conchhusen gjorde det till en dröm för miljö för konstnärer. Innan den litterära anslutningen var Key West en fristad för tidigare slavar och pirater.

Key West lockar cirka 250,000 XNUMX besökare varje år, varav många är HBT +. Det är något av en festö. Under förbudet var det fullt med speakeasies. Idag har den fler barer per capita än någon annanstans i landet. Partyspelet i Key West lever och har det bra på Duval Street. Mycket av Key Wests ekonomi upprätthålls av turismen. Det är inriktat på nöje.

1983 var det en av de första städerna i USA som hade en homosexuell borgmästare. Tillsammans med Provincetown är det det bästa resmålet för en gay staycation. Key West är en oemotståndlig tropisk östad. Läs mer: En guide till Key West Culture.

Bourbon St. Pub

 

Gaybarer i Key West

 

De flesta av Key Wests gaybarer finns på Duval Street. Varje nyårsafton sjunker Sushi, Key West regerande drottning, från balkongen på Bourbon St. Pub i en sko. Hon har gjort det vid midnattstoppet sedan 1996. Skon var ursprungligen en provisorisk affär kullerstensad med pappersmaskin. Det har sedan förstärkts av en lokal mekaniker. Missa inte om du är i Key West för nyår Sushi's skodroppe.

Bourbon St. Pub har ett New Orleans-tema. Det är huvudnavet i Key Wests gay-scen. Du kan se "Men of Bourbon" strippa, ofta i baren - privata sessioner kan bokas. Det finns en pool och jacuzzi. Du kommer att se många människor spilla från Bourbon St. Pub ut på gatan. Det är ett bra ställe att mingla.

Precis uppför vägen hittar du 801 Bourbon Bar och gay fetish bar, Saloon 1. Båda är systerplatser för Bourbon St. Pub. Detta är i huvudsak gayunderhållningskomplexet i Key West.

Aqua är den främsta gayklubben i Key West. Det är också på Duval Street. Det är öppet sju dagar i veckan. Aqua är platsen att gå när natten fortskrider. Dragprogrammen är värda att kolla in.

Alexander's Guesthouse

 

Gayresorter i Key West

 

Key West är hem för fler homosexuella orter än någon annan destination i Amerika, förutom PALM SPRINGS. Några av dessa orter är endast homosexuella, andra är "rakvänliga". Du hittar också många resorts.

Alexander's Guesthouse är ett av de mer snygga homosexuella pensionaten. Det ligger på en lugn gata i Gamla stan. Det homosexuella nattlivet på Duval Street ligger inom gångavstånd. Hotellet består av tre historiska conchhus. Ett bra val om du vill bo i en klassisk Key West-fastighet.

Öhuset är en annan populär gayresort i Key West. Det är kläder som tillval, så du kan låta allt hänga ut. Det har ett 24-timmarsöppet kafé och bar vid poolen. Det finns också en daglig öppen bar för alla gäster - alla drycker är gratis mellan 5:6 och 30:XNUMX. Det är roligt och det kan bli ganska kryssigt.

Anmärkningsvärda blandade hotell inkluderar Ocean Key Resort & Spa och Sunset Key stugor. De anses vara några av de bästa lyxhotellen i Key West.

 

Key West Pride Rainbow Flagga

 

Gay Pride i Key West

 

Key Wests motto är One Human Family. Det myntades av JT Thompson, en lokal LGBT + -artist. Mottoet sammanfattar perfekt Key Wests socialt liberala kultur. The One Human Family Citat delades ut på bildekaler och antogs som stadens officiella motto 2000.

Key West Pride äger vanligtvis rum i juni. Mars till maj anses vara högsäsong i Key West. Juni är regnperioden så Key West Pride drar inte mycket turister. Det är mer en fest för lokalbefolkningen. Du kan dock få mycket billigare flyg och boende i juni. Stolthet i Key West är fortfarande ganska fest. Sedan är det Pride varje dag i Key West.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Key West

Bläddra bland ett urval av turer i Key West från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Key West för din resaFå din guide