Dublin Gay Massage

Dublin Gay Massage

Letar du efter massage i Dublin? Här är vår sammanfattning av lokala homosexuella och gayvänliga massageleverantörer.

Dublin Gay Massage

It's Always Sunny Spa
Platsikon

Mary Street 57, Dublin, Irland

4.9
Publikens betyg

Baserat på 36 avgivna

Ägare Beskrivning: It's Always Sunny Spa erbjuder tjänster specifikt inriktade på män, men vi är LGBTQIAPN+-vänliga. Oavsett om du är hetero, gay, bisexuell eller nyfiken är du alltid välkommen till vårt SPA. Våra massörer är mycket skickliga, mycket professionella och ser ut att dö för.

Ett urval av massörer inklusive Lorenzo, som är italiensk, 180 cm, 70 kg och extremt vältränad. Hans varma personlighet förstärks av hur professionell och artig han är under varje pass. Gabriel är brasiliansk, 176 cm, 75 kg. Hans tonade kropp är det perfekta komplementet till hans mycket bubbliga personlighet. Barbarah är en ladyboy, som gick med i vårt team för att erbjuda en mer äventyrlig upplevelse för dem som är nyfikna och letar efter något speciellt. Hon är öppen och äventyrlig i sin personlighet.

Duschfaciliteter finns tillgängliga för dem som vill utnyttja alternativet före din massage och även tillgängliga efter din massage. Varje rum har noggrant skräddarsytts för att ge avskildhet och en lugnande atmosfär som kommer att få dig att slappna av för din massage. Walk-in kunder är alltid välkomna! Behandlingarna inkluderar kropp till kropp massage, Nurur massage, sensuell massage och mycket mer.

Service och priser finns på spas hemsida, TravelGay användare får 10% rabatt med koden GAYTRAVEL10% vid bokning.

 

 

Närmaste station: 3 minuter bort

Funktioner:
massage
Egen dusch
Endast vuxna

Min:10: 00 - 21: 00

Tis:10: 00 - 21: 00

Ons:10: 00 - 21: 00

Tors:10: 00 - 21: 00

Fre:10: 00 - 21: 00

Lör:10: 00 - 21: 00

sol:10: 00 - 21: 00

Senast uppdaterad den: 19-februari-2024

Ireland Tantra Massage
Platsikon

Royal Canal Park, Ashtown, Dublin, Irland

3.7
Publikens betyg

Baserat på 38 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

Irland Tantra Massage, massage av män till män med Christo som har över 12 års massageerfarenhet och får utbildning i London, Portugal, Spanien och Thailand. Christo kommer ursprungligen från Sydafrika, men har bott i Dublin de senaste 21 åren och är fullt kvalificerad och försäkrad.

"Tantrisk massage är en unik stil för att stimulera livskraftens energinivåer (sexuell energi) och genom kärleksfull beröring sprids den till hela din kropp. Genom detta kommer du att uppleva en djupare kontakt med din egen kropp. Den blandar energi, berör din fysiska, känslomässiga , energisk och andlig. Om du är sexuellt glad och avslappnad är det en stor fördel för din hälsa. En känsla av återfödelse, helande, passion och njutning.

Kom och dela lite tid med mig och expandera din kropp genom beröring anpassad efter dina behov. Vänligen kontakta mig och besök min hemsida för mer information. Våga dig till en plats av intimitet med dig själv."

Besök hemsidan här: http://www.irelandtantramassage.com/
Funktioner:
djupvävnad
Hawaiian Lomi lomi
lingam
prostata massage
tantrisk
thai

Vardag: 11:30 - 18:00

Helg: 12:00 - 17:00

Senast uppdaterad den: 1-jan-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.