Gay Busan

Busan Gay Massage Spa

I Busan och behöver en man-till-man massage? Här är vår sammanfattning av stadens gaymassage-spa.

Busan Gay Massage Spa

Gram, Korean Gay Masseur
Platsikon

Busan, Sydkorea, Busan, Sydkorea

Visa på kartan
3.8
Publikens betyg

Baserat på 4 avgivna

Gram är en erfaren massör i Busan, Sydkorea. Med fyra års erfarenhet erbjuder Gram ett varierat utbud av tillfredsställande massagetjänster, inklusive Thai, Aroma, Erotisk och Blandad Massage.

Med Gram kan kunder varva ner i händerna på en skicklig massör med ett sött och vackert ansikte som påminner om en modell. Grams kroppsstorlek på 6 cm, kroppsbyggnad på 183 kg och en touch av muskler säkerställer en terapeutisk upplevelse utan dess like. Upptäck den perfekta blandningen av avkoppling och professionalism på Gram's Massage – en fristad för manlig avkoppling i Busan.

Gram kontaktas bäst via telefon, WeChat och Whatsapp på +821084820119 eller LINE @1picogram för att skicka ett meddelande till honom för ett möte.

Närmaste station: Beomnaegol Station

Vardag: 24 timmar

Helg: 24 timmar

Senast uppdaterad den: 11-februari-2024

M Massage
Platsikon

Busan Int'l Finance Centre Busan Bank station EXIT 4, Busan, Sydkorea

4.2
Publikens betyg

Baserat på 5 avgivna

MMassage shop är den mest tillfredsställande butiken i Busan, erbjuder professionell massage, hudvård, fotvård, hårbottenvård, en oförglömlig tid med ett imponerande servicerekord.

Ägaren har gjort massageträning på olika massagebutiker i Seoul och utvecklat en specialkurs unik för M Massagebutiker. Lokalen använder högkvalitativa produkter och sköter hygienen noggrant, för att förbättra kvaliteten på vården finns det också användning av en högkvalitativ massagevattensäng.
 
Det finns också en mängd olika massagepaket till en rad olika prisklasser som passar många olika typer av kunder.
 
Kontakta M Massage på telefon +82 010 5676 5686 eller på LINE hoya.co.kr  
Funktioner:
massage

Senast uppdaterad den: 3-februari-2024

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.