massage

Barcelona gaymassage

Behöver du behandlas av en spansk manlig massör? Kolla in dessa homosexuella massageleverantörer i Barcelona.

Kontrollera också vår lista över Barcelona bastur, varav några erbjuder massage.

Barcelona gaymassage

Shada Masajes
Platsikon

Carrer de Muntaner 196/200 6 1, Barcelona, Spanien

Visa på kartan
4.2
Publikens betyg

Baserat på 34 avgivna

Shada Masajes är ett erotisk massagecenter i Barcelona, ​​Spanien. Detta är platsen att gå om du vill koppla av från daglig stress genom att fokusera på njutning, sensualitet och erotik. Välj bland en mängd välutbildade, muskulösa och heta massageterapeuter, var och en med sina egna innovativa tekniker och lång erfarenhet av tantrisk massage. Behandlingarna inkluderar oljemassage, kropp-mot-kropp-massage, tantrisk massage samt duschar med massören. Särskilda önskemål kan underlättas. Besök Shada Masajes lyxiga faciliteter i Barcelonas gayborhood Eixample, eller boka en outcall massage till din lägenhet eller hotellrum. Mer information om bokning och priser på deras hemsida.

Närmaste station: Sjukhusklinik / Diagonal

Funktioner:
kropp mot kropp
massage
olja
påminnelse
Duschar
tantrisk

Senast uppdaterad den: 1-februari-2024

Under Pressure Massage Barcelona
Platsikon

Ronda Universitat 7, 5-1, Barcelona, Spanien

Visa på kartan
4.1
Publikens betyg

Baserat på 61 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

5 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

5 Stjärnvinnare

Under Pressure Massage Barcelona är inte vilken massagesalong som helst. Öppnat i 9 år i Barcelona, ​​är det din fristad för djup avkoppling, vitaliserande behandlingar och en touch av fransk stil.

Julian, tar över 15 års erfarenhet och expertis, finslipad i prestigefyllda massageskolor i Frankrike och Thailand och från kända massagemästare. Han kombinerar traditionella tekniker med en modern touch, och erbjuder en mängd olika djupa vävnader, avslappnande eller skräddarsydda massage.

Letar du efter något nytt? Från och med april 2024 lägger Julien till exklusiva ritualer på menyn! Återanslut med din inre frid som börjar med thailändsk fotmassage och aromaterapi.

Julien bryr sig om dig och planeten. Hans massagesalong drivs av förnybar energi, använder naturliga oljor och stödjer små lokala företag.

Oavsett om du är en lokal, expat eller bara besöker Barcelona, ​​välkomnar Julien dig med öppna armar (och skickliga händer!) Kolla in hans enkla online-självbokningssida 24/7.

Talade engelska, franska, spanska, katalanska.

Närmaste station: Catalunya och Universitat

Funktioner:
massage
studio
professionell massage
eteriska oljor

Vardag: endast efter överenskommelse

Helg: endast efter överenskommelse

Senast uppdaterad den: 13-februari-2024

Barcelona Special Gay Massage
Platsikon

Gran Via de les Corts Catalanes , Barcelona, Spanien

Visa på kartan
3.7
Publikens betyg

Baserat på 9 avgivna

Riki är en högutbildad homosexuell massageterapeut med 9 års erfarenhet av tantrisk, terapeutisk och filippinsk hilotteknik som han har tagit med sig till Barcelona från sitt sydasiatiska arv.

Tjänsterna inkluderar tantrisk massage och chiromassage, djupvävnad, lomi lomi, thaimassage, akupressur, sportmassage och många fler.

Riki har sin egen studio bara 5 minuter från den närliggande gayscenen och Plaza Espana, ring eller maila för bokningar.

Funktioner:
massage
studio
olika tjänster

Vardag: 10-9

Helg: 10-9

Senast uppdaterad den: 26-februari-2024

Eugenio Massage
Platsikon

Calle Trafalgar i Eixample, Barcelona, Spanien

Visa på kartan
4.7
Publikens betyg

Baserat på 89 avgivna

Eugenio Massage erbjuder både in-call och out-call man till man massage och är mycket välkomnande för HBTQ-resenärer. Den bekväma studion är baserad i hjärtat av Barcelona, ​​men om du föredrar en massage i ditt hem eller hotell som också kan ordnas.

I sin privata studio använder Eugenio massageoljor av hög kvalitet och ett massagebord i spa-kvalitet med en mängd olika behandlingar tillgängliga. Massage skräddarsys efter dina specifika behov.

 

Funktioner:
massage
Massage - utrop
Duschar

Vardag: 10-10

Helg: 10-10

Senast uppdaterad den: 24-jan-2024

Gay Massage in Barcelona
Platsikon

Pl. del Poeta Boscà, 1, Barcelona, Spanien

3
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

â € <Edu är en professionell och certifierad homosexuell massageterapeut baserad i Barcelona. Med certifieringar från USA och Spanien och har över tretton års erfarenhet av karosseri. Under många år har han studerat tantriska och erotiska delar av kroppen och har införlivat elementen i sitt karosseri. Resultatet är en upplevelse som är både häpnadsväckande och avkopplande.

Beläget i stadsdelen Barceloneta, nära vattnet och ett stenkast från tunnelbanan på den gula linjen. Edu välkomnar alla raser, åldrar och kroppstyper till sin träning och har ett privat, tyst och bekvämt utrymme, med hjälp av professionell massagebänk, allergivänliga lotioner, ljus och musik. Det finns duschmöjligheter, liksom fräscha handdukar och sängkläder för varje session.

Kontakta Edu via hans hemsida eller whatsapp för ett möte.

 

Närmaste station: Barceloneta Metro

Funktioner:
Massage - utrop
Duschar

Vardag: 9 till 11

Helg: 9 till 11

Senast uppdaterad den: 26-februari-2024

Best Massage Barcelona
Platsikon

Carrer Padilla 266, Barcelona, Spanien

Visa på kartan
3.5
Publikens betyg

Baserat på 19 avgivna

Professionell massageservice av Max, en certifierad italiensk massageterapeut som är expert på djup vävnadsmassage och myofascial frisättning.

Max välkomnar både manliga och kvinnliga kunder. Behandlingar görs i hans privata studio. Om du har ryggsmärta, nackspänning eller ischias kan Max smälta dina knutar och få dig att känna dig frisk igen.

Funktioner:
massage
Egen dusch

Senast uppdaterad den: 19-februari-2024

Healing Hands BCN
Platsikon

Carrer Del Doctor Dou, 08001 Barcelona, ​​Barcelona, ​​Spanien, Barcelona, Spanien

Visa på kartan

Healing Hands erbjuder ett urval av massagebehandlingar i Barcelona. Ivan driver denna HBTQ-vänliga massageplats, och ger kunderna djupvävnadsmassage, avslappnande massage, helande massage, sportmassage eller osteopati i 60 till 90 minuter, vilket hjälper till att lindra den smärtsamma spänningen i kundernas muskler.

Vardag: 9-10

Helg: Lör: 9-8; Sön: 9-2

Senast uppdaterad den: 13-september-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.