#bali-gay-resorts-i-andra-områden

Bali · Gaystränder

Balis homosexuella strand är Batu Belig Beach, som ligger norr om den ursprungliga Callego Beach.

Under många år var det stora skuggade området nära Callego café effektivt känt som Balis "gaystrand". Tyvärr hade det stängts för att ge plats åt ett strandhotell.

Bali · Gaystränder

Batu Belig Beach
Platsikon

utanför Jalan Petitenget, Bali, Indonesien

Visa på kartan
3.8
Publikens betyg

Baserat på 24 avgivna

Beläget på södra Bali, mellan Canggu och Berewa, nära Seminyak. Batu Belig Beach var hem för ett litet homosexuellt populärt kafé som de flesta av sin infrastruktur hade tagit bort av de lokala myndigheterna.

Numera finns bord, stolar, solstolar kvar och mat och dryck serveras fortfarande här. Det gaypopulära strandområdet ligger nära W Bali hotell och cirka 20 meter från Grand Balisani Suites resort.

Det enklaste sättet att komma hit är via Jalan Batu Belig.
Funktioner:
Beach
Kafé

Senast uppdaterad den: 7 Nov 2023

Double Six Beach (Pantai 66)
Platsikon

Kuta, Seminyak, Bali, Indonesien

Visa på kartan
4
Publikens betyg

Baserat på 24 avgivna

Beläget nära framsidan av Hotel Kumala Pantai, Double Six Beach-området brukade vara en populär plats bland homosexuella solbadare, särskilt efter att solen gick ner.

Idag är "gay beach"-sektionen och regnbågsflaggan borta. De nya passagerarna är raka. Här, på Double Six Beach, är dock stolar och parasoller att hyra och kalla drycker tillgängliga.
Funktioner:
Beach

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.