Casa Marhaba

Algarve · Gaygästhus och B&B

Här är vårt urval av de bästa gay-populära boutique Bed and Breakfasts, pensionat och värdshus Algarve har att erbjuda.

 

Algarve · Gaygästhus och B&B

Palm View Guesthouse
Platsikon

Urb. Monte Lemos Lote 8, Algarve

Visa på kartan
Varför detta hotell?
Palm View Guesthouse är ett gayägt unikt Bed & Breakfast endast för vuxna i Praia da Luz, Algarve. Hetero och gayvänligt.

Inrymt i ett vackert helrenoverat hus med fem individuellt designade dubbelrum. Pensionatet har en soluppvärmd pool, soldäck och många små mysiga platser att koppla av i trädgården.

Koppla av på den mysiga takterrassen med fantastisk utsikt över palmerna, poolen, trädgården, havet på ena sidan och på andra sidan de avlägsna Monchique-bergen. Trädgården omfattar mer än 70 palmer, fruktträd, grönsaker och vackra blommor. Det finns också en damm med guldfiskar och grodor.

Börja dagen med en utsökt fräsch frukost som serveras på uteserveringen eller i huset. Guesthouse ligger 15 minuters promenad eller 2-3 minuter med bil till stranden och flera restauranger och barer i Praia da Luz. 10 minuter med bil till den pulserande staden Lagos.

Om du letar efter gaykläder valfria stränder kan du nå flera i närheten också på 10-30 minuter med bil.
Funktioner:
luftkonditionering
Inklusive frukost
Gratis trådlöst nätverk
rökning förbjuden
parkering
Privat badrum
Solterrass
Swimming pooler och badhus
Casa Marhaba
Platsikon

Rua de Benagil, Alfanzina (nära Carvoeiro), Algarve

Visa på kartan
Varför detta hotell? Endast gay. Bra pris. Lugn miljö.
"Casa Marhaba är ett privat pensionat endast för gay i solen för din perfekta semesterresa. Beläget nära Carvoeiro - Algarve, är fastigheten belägen i ett trevligt landsbygdsområde, bara 1 km från de närmaste stränderna och med flera restauranger inom bekvämt gångavstånd.

Njut av en fantastisk frukost på terrassen med utsikt över poolen och trädgårdarna. Koppla av i jacuzzin vid poolen eller i en fåtölj under trädgårdens lusthus. Och prova vår cocktailmeny innan du ger dig ut på middag.

"Marhaba" betyder "Välkommen" - och vi menar att göra dig till just det!""

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.