WOOF Berlin

WOOF Berlin

WOOF Berlin

Platsikon

Fuggerstrasse 37, berlin, Tyskland, 10777

I morgon: 2 för 1 natt 10-4 - Varje tisdag

Berlins populära gaykryssningsbar för björnar, håriga män, läderglada killar, skinheads, pappor och beundrare.

WOOF är värd för regelbundna temakvällar och specialerbjudanden på drycker. Beläget nära allt gay i Schöneberg.

Vardag: 18:00 - 04:00

Helg: 18:00 - 04:00

Närmaste station: U: Wittenbergplatz, Nollendorfplatz

Funktioner:
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta WOOF Berlin
3.7
Publikens betyg

Baserat på 28 avgivna

T
Tadas

30-jul-2022

Konstig atmosfär

Atmosfären var konstig: barchefer/servitörer pratade mycket med andra besökare (möjliga vänner, de ser ut som bekanta), och du känner dig utanför, känner dig inte bekväm; ingen musik utanför baren :( ; dryck måste betalas direkt vid leverans, det var verkligen konstigt, men de kanske har dålig erfarenhet tidigare; du måste betala kontant, betalkort finns inte tillgängligt. Jag var på kvällen, ca. 7 på morgonen, så kanske senare (från 10 på morgonen) är det mer attraktivt, vet inte, så jag rekommenderar det att prova detta från 10 på morgonen.
O
Omg

30-jul-2022

ahhhh

Endast kontanter.. du kan inte betala med kort.
K
Krzysztof

12-september-2020

Wuff Berlin

Wenn ich i Berlin bin, besuche ich Woof sehr gerne. Es gibt freundlichen Service und eine angenehme Atmosphäre. Ich bin in diesen Ort verliebt.
M
Maze

22-Oct-2019

Bäst av bäst

Jag besökte ett par gånger i år och förra året också under 2018 mycket vänlig atmosfär, alla bartenders verkar vara ganska välkomnande och priset på drycken är ganska rimligt även om jag föredrar alkoholfritt vanligtvis, det blir ganska upptaget under natten och mestadels fyllt med pappor ungar björn och ungar och deras beundrare. Jag var där den här gången under läderveckan FOLSOM det var packat med massor av heta sexiga män i läder. Om du letar efter mogen björn eller till och med lite yngre är detta det bästa stället i Berlin under natten, jag älskar woof Berlin och fortsätter alltid.
T
Thomas

22-Mar-2018

Bästa baren i Berlin

Älskar att åka hit när jag besöker Berlin. Fantastisk personal som alltid är hjälpsam, vänlig och sexig också.
G
Greg

19 Aug 2017

Socialklubb, inte en kryssningsklubb

Definitivt gå dit för att umgås. Om du letar efter någon åtgärd, gå någon annanstans. Mycket litet mörkt rum. Klubben i sig är också ganska liten. Gillade det, men bara för att ta en öl.
M
Mike

20 Nov 2016

Berlins Mecka för björnar

Åkte till Berlin med min partner i helgen för en tillflyktsort. Vi kom till WOOF som främlingar på platsen och gick därifrån som goda vänner. Baren i sig är ganska liten och blir ganska packad, men det finns många björnar i alla olika former och storlekar, och med ganska mycket noll attityd. Vi fick chatta med andra besökare mycket snabbt. Barpersonalen är också fantastisk. Inte bara lätt för ögat (jag trotsar någon att inte lägga märke till Kims tjocka trädstamben), utan vänlig och snabb att servera ut ölen. Inget tjafs, och alla såg ut att ha roligt istället för att jobba. Ölpriserna var bra... speciellt för någon som är van vid att betala Londonpriser. Ja, det finns ett mörkrum, och det streamades gayporr på tv-apparaterna ovanför baren, men det här var mer en social klubb än en kryssningsbar, men jag antar att baren var en säker plats om killar ville komma det på med varandra. Första gången någonsin till Berlin, och jag kommer att åka tillbaka, och WOOF kommer att stå överst på min lista!
E
Efrain

1 Nov 2016

Mycket väldigt woof!

Platsen är den perfekta klubben för björn- och björnälskare. Människorna är mycket snälla och vänliga och ölen mycket bra. Många nationaliteter sammanstrålar på denna plats, så bli inte förvånad om du flirtar med någon kille från Ryssland eller Brasilien. Lekplatsen var väldigt cool och full av män som önskade en varm natt. Rekommenderas mycket om du bara vill prata och bli vänner och även om du vill röra och göra det med din nya vän.
H
Hans

26-september-2016

Fantastiskt ställe

Var där ett par gånger och det var alltid toppen. Personalen snygg och mycket vänlig. Besökare också. Mörkrummet är inte stort, men du behöver inte mer. Tillräckligt att leka. Jag är i sextioårsåldern och det var inga problem alls. Många snygga män. Med fint skägg och hårigt. Om du älskar håriga män är det definitivt ett måste att åka dit. Kommer att åka igen och igen när jag besöker Berlin. Xxxxx
K
Kai

15 Aug 2015

Not Bad

Jag besökte den här platsen 2013 för första gången och sedan 2015. Förra gången jag var där kände jag mig inte riktigt bekväm men personalen som arbetar där är riktigt trevlig, folkmassan är läskig och de fortsätter att titta och undra runt i en mycket läskigt sätt som inte får dig att må bra. Mörkrumsområdet är så litet och stinker. Jag skulle åka dit igen för en öl inte mer.
C
CJ

28-maj-2015

Vänlig rolig bar

Gick här ett par gånger och njöt av båda besöken. Bar personal/ledning mycket lätt för ögat och mycket uppmärksam. Anständigt storlek front bar med ett tillräckligt stort mörkrum bakom. Massor av lokalbefolkning och turister och allt eftersom ölen dricks försvinner fler in i mörkrummet en bra stund innan de dyker upp med ett leende. Det är gratis att komma in också. Ett par TV-skärmar som spelar porr i baren men hela platsen är långt ifrån förslappad.
D
David

28-Mar-2014

Inte riktigt säker.......

Gick till den här klubben några gånger. Det är gratis att komma in och det är öppet till sent. Det finns några heta beary-typer. Det finns ett mörkrum och jag har varit känd för att tillbringa tid i ett mörkrum men det här gjorde mig riktigt förvirrad; massor av människor som vandrar omkring och ingen gör något - kan det verkligen vara så att ingen var intresserad av någon annan? Jag tyckte att det var väldigt konstigt. Som en plats för en drink är det fantastiskt.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell