Ringen privat

Ringen privat

The Ring Private

Platsikon

Calle Amparo 78, madrid, Spanien

The RING öppnade 2013 och är en privat kryssningsklubb för homosexuella med 500 m² lekplats för män som söker obehindrat kul.

Faciliteterna inkluderar våtutrymmen, bur, fängelsehålor, labyrinter, handbojor och alla nödvändiga verktyg. Medlemskap krävs (10€ för en dag; 20€ för en vecka). Stängt på måndagar och tisdagar.

Vardag: ons-tors: 7 - 2

Helg: fre-lör: 9 - 5; Sön: 30–7

Funktioner:
bar
Labyrint
Avkopplande stugor
Mörkt rum
Endast vuxna
Kryssning / fetisch
Betygsätta Ringen privat
2.3
Publikens betyg

Baserat på 176 avgivna

A
Anonymous

20-jul-2019

Många heta killar och massor av action!

Gick på en fredag ​​kväll (lördag morgon) runt 2 am. Hade väldigt roligt här med flera heta killar. Publiken var mestadels i 30-40-årsåldern, de flesta i ganska bra form, och flera MYCKET HETA muskulösa och stiliga killar. Massor av action. Var ganska upptagen tills runt 4:30 eller 5:00 am. Många områden att spela... några privata utrymmen, men de flesta killar har roligt offentligt. Skulle rekommendera ett besök om du är i Madrid och letar efter lite kul ;-)
J
Julio

27-april-2019

Roligt ställe!

Jag var där för första gången på fredagskvällen och det var fullsatt! Män överallt och alla vill ha action. Som nämnts i en tidigare recension är det ett stort utrymme och kan vara överväldigande. Alla typer av män kan hittas från 30 år och uppåt. Jag rekommenderar starkt denna plats!
J
Julio

27-april-2019

Stort utrymme och bästa cruising någonsin!

Det här var första gången jag var där och som tidigare nämnt är det enormt och kan vara lite överväldigande. Som sagt att det var så många killar där att det är svårt att välja vem man ska spela med först. Kondomer och glidmedel finns överallt. Den har något för alla. Du måste registrera dig när du kommer dit men allt var lätt att göra. Jag kommer att gå tillbaka många fler gånger.
M
Mikey

25 Jun 2018

Nästan för mycket!

Gick vid ca 1 am på en lördag morgon (fredag ​​kväll). En extraordinär plats. Stora, många olika utrymmen och kan vara förvirrande. Det är ganska välskött så inte som en sleazy miljö som vissa platser. Selar, några mycket mörka områden, litet rökrum. Klockan 1 var den full av nakent kött. I vissa områden chattade folk men mestadels var det full fart. De (mycket) mörka områdena var fulla av vridande, stönande, utsvävande kroppar. Handlingen var opersonlig och objektiverad. Bra grejer! Den enda kritiken mot denna plats är att den är så stor och så full av kött att det kan vara lite överväldigande.
M
Matt

5 Nov 2017

Stor klubb, alla är redo för det!

Jag gick ikväll. Olika utbud av killar alla nakna och kåta. Alla för det och väldigt sexiga. Drycker är också billiga. Skulle definitivt gå igen
M
Mikey

9-jul-2017

Bra kryssning på en lördagskväll

Var här ca 1.30. Alla nakna. Det är en stor klubb och kan vara förvirrande i början. Massor av olika öppna ytor och har några stugor. Två stora bekväma selar (men behöver fotremmar). Attityden hos killar var full. Alla verkade vilja ha action. Litet rum för rökare. Som en tidigare recensent sa är detta den bästa cruisingklubben i Madrid. Och mycket vänlig personal.
M
MadridFun

26-september-2016

Det bästa i Madrid - så mycket action

Detta måste vara den bästa kryssningsklubben i Madrid. När du kommer in har du skåp att lägga dina saker i. Det finns en bar på övervåningen. Sedan går man ner i källaren för att leka ytor. De flesta killar är nakna, det här är en naken plats. En del i jack, men de blir normalt nakna efter ett par timmar. Efter 2-3 på natten är alla nakna. Stora lekytor, boxningsring i mitten. Få bås, men roligast ute i offentligheten. Kondomer och glidmedel är allmänt tillgängliga. Perfekt ställe att vara naken och spela hela natten. Blandade åldrade manligt utseende skara. Ca 20-30 killar lördag kväll. Separat lekområde för vattensporter. Lokalen är mycket ren, personal går runt och städar. Högt rekommenderad!
E
Eddie

4-Mar-2016

Mycket roligt

Mycket action med heta killar
M
M

30-jan-2016

platsen är bra

Platsen är bra, ren, ingen attityd. Åldersintervall börjar för 30+, även om du hittar några (många) gubbar men detta är typiskt på liknande ställe. Jag brukar gå på fredag ​​kväll start 11:30, den här natten är alltid trångt. Kondomer och glidmedel finns överallt. Sakerna är mycket vänliga (franska och engelska). Anläggningen är enorm, väl uppvärmd och luftkonditionerad under vinter och sommar. Saken rengör tillstånden med jämna mellanrum. Allt som allt är platsen bra. Du måste registrera dig innan du går in. Det finns skåp för att sätta dina saker samt ett rökområde. Jag rekommenderar det.
L
Luca

19-Dec-2015

Jättekul här.

Jag tappade förståndet hur många killar jag hade här. Ibland några topp och ibland några botten. Det är dock ett bra ställe för gruppkul! Personalen är mycket vänlig. Speciellt den svarta killen till entrédörren!
R
Randy

8 Aug 2015

Stor klubb, väldigt het och sexig när den är upptagen

Det här är en stor klubb med fantastiska faciliteter. Fantastiskt på en hektisk kväll, allmänt snygg, up-for-it publik, mitten av 30-talet till 50-talet, vilket för mig är en stor åldersspann. Inte för mycket attityd. Varit där ett par gånger. Igår kväll, fredagen i början av augusti, var det ganska fullt upp med ett 60-tal killar. Hade det bra. Rekommenderar varmt.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell