Steg Madrid

Steg Madrid

Step Madrid

Platsikon

Costanilla de los Capuchinos 1, madrid, Spanien, 28004

Step Madrid, som tidigare hette The Paso, är en populär gaybar i Chueca som lockar alla typer av killar. Det är dock särskilt populärt bland björnar och deras beundrare.

Baren har videoskärmar som spelar musikvideor och ett litet mörkt rum på baksidan. Vänlig personal och atmosfär. Fullsatt även på helgerna och fortfarande ganska upptagen på vardagskvällarna jämfört med andra gaybarer i området.

Vardag: 20:00 - 03:00

Helg: 20:00 - 03:30

Närmaste station: Chueca, Gran Via

Funktioner:
bar
Mörkt rum
Musik
Betygsätta Steg Madrid
3.8
Publikens betyg

Baserat på 29 avgivna

A
Alan

26-jul-2015

Turister debiteras

Jag besökte den här baren på grund av din rekommendation på din webbplats. Tyvärr upplevde jag en diskriminering för alla homosexuella som besökte denna bar i Madrid. Ägaren, som vanligtvis sitter utanför baren, säljer entrébiljetter endast för turister som kommer in i denna bar. (för dyr biljett, priserna inuti är mycket lägre). Lokalbefolkningen kommer in gratis och ingenting. Jag tycker att vi homosexuella diskrimineras tillräckligt i det dagliga livet och vi behöver ingen diskriminering i homosexuella när de besöker andra länder. Jag ber dig därför att ta bort denna plats från din lista. Kan inte rekommendera det alls. Det är verkligen hemskt och inte rätt att bli lurad. Jag pratade med personalen i baren och de sa till mig att de visste om det här, men att de inte kunde göra något åt ​​det, eftersom det var ägaren som bestämde det. Så snälla bojkotta denna plats. Det finns tillräckligt med andra barer och platser som tjänar homosexuella på ett rättvist och roligt sätt.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell