Bastu Puerta de Toledo

Bastu Puerta de Toledo

Sauna Puerta de Toledo

Platsikon

Cuesta de las Descargas 6, madrid, Spanien, 28036

Liten, välskött gaybastu med standardfaciliteter, men ingen bar. Främst 40+ killar som kommer för att kryssa efter jobbet. Massage är också tillgänglig.

Gratis inträde på din födelsedag (ID krävs).

Veckodag: 2 - 11

Helg: 2 - 11

Funktioner:
Mörkt rum
Avkopplande stugor
Bastu
Betygsätta Bastu Puerta de Toledo
3.5
Publikens betyg

Baserat på 49 avgivna

m
mustar

10-jan-2022

Madrid

Det är en ny pojke som massör, ​​och han gör ingenting, han tittar bara på sin dator, han fångade vår uppmärksamhet i jacuzzin, kärlek och en annan, vi gjorde inget utöver det vanliga, han sa att inte störa andra, i jacuzzin. Vi kommer att gå två i jacuzzin och så fort vi inser att vi kommer att vara 5 personer inne, pojken är nybörjare och väldigt ung, allt han gör är att skrämma kunderna, förmodligen att vara massör, ​​han var tvungen att sälja bättre, vi ångrar att han inte går tillbaka till den där bastun för tillfället. Det är en bra bastu, det är en pojke som har jobbat där länge, han är ung och välutbildad och väldigt vänlig, han är lite cool, han passar inte för den bastun.
P
Paul

24-Mar-2018

paul

Bra faciliteter, blandade åldrar, vänlig. Fantastisk massageservice. Jag hade en utmärkt tid
F
Frans

11 Aug 2016

Ren, ganska upptagen.

Jag besöker ofta detta ställe, trevligt ångbad och god varm bastu med ljusen på! Du kan se alla. Nu har de en varm jacuzzi. Massagen är perfekt. Åldrar från 20 (väldigt lite), normalt cirka 30-50 och några äldre.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell