KitKatClub

KitKatClub

Allt går, ohämmade fester med mosad techno & trancemusik.

KitKatClub

Platsikon

Koepenicker Strasse 76, berlin, Tyskland, 10179

KitKatClub, som öppnades 1994 av den österrikiska pornografiska filmskaparen Simon Thaur, är känd för sexuellt ohämmade fester, techno- och trancemusik och fetisch- och SM-fester - allt på 3 våningar med en uteplats och en pool.

Klubben välkomnar alla – gay, hetero och allt däremellan. Det finns strikta klädkoder (fetisch, PVC & läder, uniformer, kinky, glitter & glamour, etc.). Inga vanliga street wear och inga underkläder.

KitKatClub har tämjt ner lite sedan dess storhetstid men är regelbundet värd för den populära gay Revolverpartiet.

Helg: fre, lör från 23:00

Närmaste station: U: Heinrich-Heine Straße

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Dans
Mörkt rum
Musik
Swimming pooler och badhus
Betygsätta KitKatClub
3.6
Publikens betyg

Baserat på 21 avgivna

M
Marco

11-maj-2019

Undersöker du nästa gång

Din recension är absurd. Om du ville ha en gaykväll borde du ha tittat upp när de var det. Gay-"natten" som du kallar den heter Revolver och inträffar en gång i månaden på fredag. Det här är kvällen då det i princip är alla homosexuella män, och det finns en mindre strikt kinky eller naken klädkod - faktiskt är många killar på Revolver-kvällen i booty-shorts, jeans, några nakna, vissa inte. Det är en fantastisk natt. Med andra ord, lämna inte en dålig recension som denna när det är ditt eget fel för att du kom på fel natt. Varje evenemang här är olika och det är ditt fel för att du inte gör rätt forskning. Skyll inte på klubben för ditt misstag. Du är förmodligen en av dem som också reser utomlands och klagar på allt som inte är som ditt hemland...
m
moscardini

4-jul-2019

Vilken dålig recension ??

Vi skrev en helt positiv recension. Och vi tycker att det är fantastiskt att klubben samlar homosexuella och hetero. Originaliteten hos Kitkat finns där. Vi inser att problemet med att klä av sig inför kvinnor berör bara oss. Vi måste kanske lära oss att informera oss bättre på internetsajter, men du borde lära dig att läsa bättre innan du svarar ... Dessutom älskar vi Tyskland mer än Italien...
m
moscardini

13-april-2019

Inte en gayklubb

Premiss: Det är inte en gayklubb. Vem som helst kan komma in, med vilken sexuell tendens som helst. En vän berättade för oss att på fredag ​​är det en kväll endast för män; inte sant, låt det vara känt. Fredag ​​1 mars 2019 kom vi lite tidigt så vi hade bara 10 minuters kö, men vi var inte förberedda på en blandad kväll (män och kvinnor). Vid entrén fick vi veta att vårt utseende inte var bra och att vi borde ha klätt av oss. Vi, i extrem pinsamhet över att behöva ta av oss i ett rum fullt av kvinnor, uttryckte vår oro. Vi blev bortjagade som två trångsynta predikanter. Plats: Det är inte i centrum, det är i ett ganska skräpområde, men det är nära tre tunnelbanestationer. Typ av kund: Alla. Alla med ett öppet sinne kan komma in. Välkomna transvestiter och transpersoner. Struktur: Allt är skräp, börjar med byggnaden. Vi såg bara interiören från entrén, men det såg ut som en cirkus. Bra idé. Städning: Vi kan inte veta. Priser: Anpassad efter vad den erbjuder. Råd till kunder: Du har två alternativ. Du kan klä dig på ett väldigt provocerande sätt (du kan också ha smink som Halloween) eller så kan du klä av dig vid entrén. Till dig valet. Var dock medveten om att det är en blandad klubb (män och kvinnor). Råd till chefer: Även om det inte är vår typ av plats (vi är gammaldags och föredrar att bara vara med män), erkänner vi att du hade en bra idé. Mycket nyskapande. Tillräcklig skillnad mellan gay och hetero platser; nu måste alla vara med alla. Du borde bara vara mindre grov.
M
Marco

1-februari-2018

Det bästa stället i världen!

Platsen är ett blandat stort disco. Musiken är fantastisk, stämningen fantastisk! Det är action överallt utan problem. Himmel!
E
Ekachai chieochalakom

23-Mar-2015

Kontrollera för gay natt

Platsen är mycket blandad (män, kvinnor) för det mesta så om du är ute efter en endast gay natt, kolla deras hemsida innan du går.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell