Böse Buben

Böse Buben

Böse Buben

Platsikon

Sachsendamm 76-77, berlin, Tyskland, 10829

En av de mest etablerade gayfetisch- och kryssningsklubbarna i Berlin (öppnade 1997) och en specialist på S&M-teman. Nu en klubb som tillgodoser olika fetischer inklusive kamp-brottning, sport och sneaker fetischfester, klassisk cruising samt andra mer erfarna BDSM-träningar.

Kolla in klubbens hemsida för aktuella evenemang och entréavgifter. 

Utforska din fetisch på Boese Buben och "Få vad du behöver!" i en säker och sund miljö. Vänligen spela ansvarsfullt.

Vardag: mån-tis: stängt; Ons: kl. 16 - 00; Tors: kl. 23 - 00

Helg: Fre: kl. 20 - 00; Lör: kl. 02 - 00; Sön: från 20:00

Närmaste station: S: Schöneberg, Südkreuz

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Musik
Betygsätta Böse Buben
3.4
Publikens betyg

Baserat på 33 avgivna

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

A
Ay

5-maj-2022

May ass fortfarande svider

Var där igår kväll. Bara andra gången jag fick smisk. Det här var svårt. Jag älskade det. Mina bröstvårtor rumpa och gör fortfarande ont idag.
J
Joep

3 Nov 2018

perfekt

Jag hade verkligen en av mina bästa nätter någonsin på Bose Büben! Bra ställe för alla som gillar smisk/SM. Alla åldrar; alla typer av människor och mycket, mycket spelande. Tack så mycket! Och...err..... Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med det äldre paret (en av dem är 68 och han heter kanske Peter) från Dortmund. Någon som kan hjälpa mig att nå dem?
H
Han

1-jul-2018

Bästa stället för spanking älskare

Det var en fantastisk plats. Jag fick mitt behov tillfredsställt varje gång jag gick dit, kände några nya vänner som delar samma intresse med mig. Eftersom det är en ideell organisation så är 14 euro verkligen värt priset.
M
Maximo

17-jan-2018

Fantastisk upplevelse

Jag kan ärligt säga att jag har gjort allt på Bose Buben idag. Först drog en stor mästare fram en fantastisk show där han misshandlade sin slav inför alla som var villiga att titta på. Efter det gick jag med 5 män in i ett rum, bara för att dras ut i mängden av en äldre mästare, som fick mig att lyda honom inför en grupp människor. En lång session väntade mig. Senare lade jag märke till en kille ensam i ett rum. Jag tänkte inte låta den här möjligheten gå förbi, så jag hjälpte den stackars killen. Efter allt detta fördes jag in i en ny gruppaktion, men jag var tvungen att släppa ut den här. Jag rekommenderar starkt Bose Buben. Det verkar lite för hardcore, men det är öppet för alla: titta, spela. Allt hänger på dig. Enda nackdelen är att dess läge inte är turistvänligt, eftersom det är så undangömt. Det är bättre för dig att strikt följa webbplatsens anvisningar om hur du kommer dit. Dessutom kan du inte duscha här, så det är bäst att du gör det på egen hand innan du kommer hit.
P
Peter

29-Oct-2017

Tillbedda fötterparti

Första gången på denna plats; bestämde mig för att gå har det här är något som har tänt mig så länge jag kan minnas. Praktiska tips på webbplatsen för att hitta platsen (utanför huvudgatan). Surrade för inträde och bartendern gav mig en nyckel till skåpet och några tips om layouten. Rökområde på nedervåningen och bar. Olika rum med madrasser och bänkar. Jag kan inte säga att det var upptaget men med tanke på att jag trodde att jag bara kunde stanna en timme eller så, var nästan den sista att lämna. Vissa killar höll sig påklädda de flesta killar stannade för underkläder (och strumpor/sneakers/barfota) och en eller två helt nakna. Jag hade mitt bästa mätt på fötter/strumpor/illaluktande sneakers på länge. Mycket låg attityd och vänlig så gjord för en natt av action snarare än att sitta runt för att något ska hända. Kom runt 10 så det kan mycket väl ha varit en mjuk start innan dess. Förmodligen inte mer än 20 killar på en gång kvällen jag kom. De flesta killar gick 1230-1. Stänger 2 på fredagskvällar. Kommer att göra en poäng med att komma tillbaka. Och prova en festkväll med annat tema. En mycket bra natt.
P
Peter

28-Oct-2017

Tillbedda fötter natt (månadsvis)

Fantastisk vänlig atmosfär och några fantastiska fötter och killar att leka med. Så behövde det! Kommer definitivt göra en poäng med att komma tillbaka när jag kan.
c
can

25-jul-2017

En av de bästa platserna i Berlin

Jag hade många många trevliga stunder där.. och det är väldigt säkert.. tack till personalen..
R
Rob

2-jul-2017

Ovänlig bartender

Man kan inte säga att det är väldigt trångt där borta. Personligen förstår jag varför. Bartendern var en sådan trubbig person. Ingen vänlighet alls, mer av den gamla DDR-stilen, med en ganska befallande ton istället för ett klientcentrerat tillvägagångssätt. Vänlighet kostar ingenting.
J
John

29 Jun 2017

Ren, vänlig personal, bra faciliteter

Jag försöker alltid besöka denna plats när jag är i Berlin. Bra faciliteter inklusive lite sm-material som medicinsk stol, bondagebänk och ställ, tortyrleksaker, sele etc... Eftersom jag är ett fotfreak, njuter jag naturligtvis av deras fotfester (en gång i månaden) men alla fester är faktiskt fantastiska. Bra pris (du betalar 12 € inträdesavgift men detta inkluderar 5 € i dryckeskuponger). De har nu renoverat baren för att göra den mer causy och de har nu också riktiga skåp istället för att behöva lägga dina tillhörigheter i en plastpåse. Tyvärr saknar denna plats ibland besökare vilket är synd eftersom detta är ett riktigt bra ställe för dina vildaste fantasier.
S
Sean

30-jul-2014

måste läsa

Webbplatsen är mycket förvirrande och endast på tyska.
M
Martin

13-Mar-2017

webbplatsen startades om 2016

Nu erbjuder vi lite engelsk information om oss och försöker visa all relevant information i evenemangskalendern för tysk- och engelsktalande.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.