GE SIG PÅ

GE SIG PÅ

ATTACK

Platsikon

Calle Olivar 22, madrid, Spanien, 28012

I dag: Naken natt - 10 € inträde - Varje söndag

Gay kryssningsklubb med gott om plats för cruising och hardcore action. Faciliteterna inkluderar den ursprungliga fängelsehålan, full bar, chill-out-område, mörkt rum, bås och lekrum.

ATTACK är värd för regelbundna temafester och evenemang för läder- och fetischfans - kolla hemsidan för agenda.

Vardag: 6 - 3 (Stängt måndagar)

Helg: fre, lör 6 - 4, sön 6 - 3

Närmaste station: Tirso de Molina

Funktioner:
Endast vuxna
bar
Kryssning / fetisch
Mörkt rum
Kostnadsfri Wi-Fi
Avkopplande stugor
Betygsätta GE SIG PÅ
2.1
Publikens betyg

Baserat på 144 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

3 Stjärnvinnare

J
Jorge

16-september-2019

Boring

Jag var där för Naked night... Tråkigt. Många människor men letar alltid efter någon bättre med den där trista miljön. Inget glidmedel.
D
David

12 Aug 2019

Naken och massor av action

Kom ikväll för nakenfesten. Jag hade inga stora förväntningar eftersom Madrid är tomt på sommaren... men blev överraskad av publiken! Gott om lokalbefolkningen och några turister också. Tack för en underbar kväll!
R
Radek

20-jan-2019

Inte som förväntat

Litet ställe många killar +50.
M
Mikey

9 Jun 2018

Liten och ganska vaniljklubb

Gick för första gången på en fredagskväll vid 11:XNUMX. Ingen klädkod och ungefär hälften var nakna, hälften klädda. Du klär av dig i själva baren. Det här är en mer vaniljklubb. Baren är modern. Det finns en sele bakom en skärm. En klubb med en målsättning att vara slinkigare skulle ha haft det öppet. Du kan sedan gå ner till det mörka rummet som är litet men har ett par bås och ytterligare en sele. Trevligt gäng killar. Hade lite kul. Snälla sätt dock fotremmar på dina selar!
R
Roberto

20-Mar-2018

Poca Marcha aquí

No me gustó nada, tengo 45 años y aquí los camareros sino eres musculado y muy guapo, pasan de ti, ni te miran, aunque clientes así precisamente no abundan en el local, sitio pequeño, y no muy limpio, si además no te atienden bien ni siquiera te apetece tomártela, y menos divertirte, no lo recomiendo
G
Graham

25-maj-2017

Ok

Osäker på posten vad de ska göra, personalen inte så vänlig som upptagen med att underhålla sig själva, men detta var en tisdag, som sagt bra värde, 4 euro vardera som inkluderar 2 öl. Faciliteterna är ok, en källare där det mesta av händelserna ägde rum, och för en tisdag ganska upptagen efter 10. De flesta i olika former av underkläder eller fullt påklädda men det fanns action om man ville. Skulle jag gå igen.... ja.
N
Number13

25-jan-2017

Trevlig plats

Mycket action i klubben. Bara ett problem - små ytor att spela på. Trevliga människor, ingen attityd, bra erfarenhet. Naken söndag - riktigt upptagen och inget sätt att gå.
M
MadridFun

26-september-2016

Liten plats, öppna lekplatser

Det här är en liten lokal. Toalettområdet är mycket mörkt och används mest för vattensporter. En ordentlig toalett med sittdel. Det roligaste är ute offentligt. En eller två kubik i källaren. De flesta killar är nakna, några i jocks. Liten bar, du kan checka in dina kläder i baren. Två selar.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell