TropOut Phuket 2016

TropOut Phuket 2016

Från den 3:e till 9:e april, gå med upp till 500 killar i Thailand på den veckolånga TropOut Phuket Gay Beach Festival.

Tropout-Phuket-VIP-erbjudande-headerEn hel resort & privat strand - exklusivt för TropOut


Den helt nya Cassia Phuket Resort, Cassias privata strand och två av Phukets främsta strandklubbar har reserverats exklusivt för TropOut-gäster med underhållning under rubriken Robin Schulz.

Det lyxiga femstjärniga Angsana Laguna Phuket kommer också att vara värd för TropOut-gäster på premium TropOut Beachfront Hub.

Cassia-Phuket-TropOut-2016


Slappna av vid poolen, på stranden eller utforska öarna


På dagen koppla av på en solstol och njut av Andamansjöns vita sand och turkosa vatten medan kylda låtar fyller luften. Eller utforska thailändsk kultur, de fantastiskt vackra närliggande öarna, eller smaka på det bästa thailändska köket har att erbjuda.

Utforska - öar


Fest under stjärnorna - två strandklubbar reserverade för TropOut


När solen går ner drar TropOut-festerna igång med den inledande strandfesten med den internationella topplistan DJ Robin Schulz. TropOut white party kommer att hållas på plysch Dream Beach Club och avslutningsfesten på Xana Beach Club. Och missa inte SplashOut - ett stilfullt och galet poolparty utan dess like.

Beach-Club-Party-Venues-for-Tropout-2016

 

Exklusivt VIP-erbjudande för Travel Gay Asien kunder


Travel Gay Asienkunder får VIP-behandlingen på TropOut med tillgång till VIP-området vid huvudfesterna, plus ditt val av en flaska champagne or en resortkredit på 1,000 XNUMX thailändska baht per person.

För VIP-åtkomst och champagne, använd koden TGAWINE

För VIP-åtkomst och resortkredit, använd koden TGACREDIT

Klicka här för information och för att boka online


 

 

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.