Phuket Gay karta

Phuket Gay karta

Vår interaktiva Phuket gay-karta. Du kan hitta en plats, filtrera din sökning och få mer platsinformation.

Plats typ ikon
Hotell

Plats typ ikon
bar

Plats typ ikon
Bastu

Plats typ ikon
Allt annat

Plats typ ikon
Äta

Plats typ ikon
Beach

Plats typ ikon
UGBnB

Plats typ ikon
Attraktion

Plats typ ikon
Beach Club

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Hotell Snabbsökning

Bortom Resort Karon

Beyond Resort Karon

Inbäddat i ett lugnt hörn av den förtrollande Karon Beach i Phuket, är Beyond Karon en dold pärla som förkroppsligar essensen av avskildhet, intimitet och romantik. Denna gayvänliga resort endast för vuxna är en fristad för par och smekmånadsresenärer som söker en idyllisk tillflyktsort, eller de som föreställer sig ett drömskt strandbröllop. Med 81 rymliga rum och sviter med havsutsikt erbjuder Beyond Karon ett varierat utbud av boende, från Deluxe Pool Room till det expansiva 59 kvm. m. sviter. Varje rum är utsmyckat med smakfull thailändsk design och välsignad med hisnande vyer över Andamansjön, vilket säkerställer att varje ögonblick är ett vykortsvärdigt minne. Beyond Karon är dedikerad till hållbarhet och kämpar för miljövänliga standarder och använder energisparprogram, såsom LED-belysning och återvinning av avloppsvatten, för att minimera dess ekologiska fotavtryck och har tilldelats Gold Award-status av Travellife för sina prestationer. Överseende står i centrum vid traditionella thailändska Kanda Spa. Gästerna kan också koppla av vid friformspoolen, smutta på exotiska cocktails i poolbaren, eller utforska den spännande världen av thailändska och asiatiska rätter på Beach Restaurant. För en lätt och luftig matupplevelse erbjuder Beyond Cafe sittplatser inomhus och utomhus. Beyond Karon erbjuder även halalmat på begäran. Denna resort är en fristad för älskare, en plats där lugn möter lyx, och där omhuldade minnen skapas mot bakgrund av Karons fantastiska vyer. Beyond Karon är inte bara en destination; det är en upplevelse du kommer att vårda för alltid.
Bortom Kata

Beyond Kata

Beläget på Kata Beachs orörda stränder i det tropiska paradiset Phuket, ligger Thailand Beyond Kata – en semesterort som erbjuder en oas av lugn och lyx. Denna utsökta anläggning vid stranden är känd inte bara för sin spektakulära kustutsikt utan också som en populär plats för bröllop vid stranden. Beyond Kata är designad för att vara en oas för sinnena, med lummiga trädgårdsutrymmen. Dessutom har företaget åtagit sig att bevara miljön genom energibesparande åtgärder och är en Travelife Gold Award-innehavare för sina ansträngningar för hållbarhet. Med 275 omtänksamt inredda rum och sviter, allt från rymliga superior- och deluxe-rum till exklusiva sviter med havsutsikt, tillgodoser resorten både familjer och par som söker en romantisk semester. För dem som vill kombinera affärer med nöje erbjuder Beyond Kata toppmoderna mötesrum och festsalar. Gästerna kan koppla av vid friformspoolen, hålla sig aktiva i fitnesscentret och föryngra sina sinnen på Kanda Spa. Kulinariska entusiaster kommer att njuta av resortens tre distinkta restauranger. Atrium Coffee Shop & Terrace erbjuder uteservering och serverar överdådiga frukost- och middagsbufféer. Beach Bar & Restaurant erbjuder en blandning av smaker med restauranger vid havet, medan poolbaren erbjuder ett brett utbud av drycker att njuta av under den tropiska solen. Beyond Kata är inte bara ett hotell; det är en inbjudan att uppleva det extraordinära på en av Thailands mest hisnande platser.

Vad händer idag

Gay phuket Händelser