Rom Gay Dance Clubs

Rom Gay Dance Clubs

Rom har en mycket energisk gaydanspartyscen med regelbundna klubbkvällar och evenemang. Många har heta go-go-dansare och till och med enstaka stripshower.

Många ställen är stängda på sommaren (juli-september), och fester byter ofta plats. Vi försöker hålla denna sida uppdaterad, men dubbelkolla med klubbens hemsida eller Facebooksida.

vanliga dansklubbar och fester

Muccassassina @ Qube
Platsikon

Via di Portonaccio 212, rom, Italien

Visa på kartan
3.3
Publikens betyg

Baserat på 45 avgivna

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

Muccassassina började som en gayparty men blev snart mycket populär bland både rak och gay trendig / ung publik.

Lokalen, Qube, har 3 dansgolv och spelar house, pop och techno. Varje fredag ​​kväll till sent (från oktober till maj). Kolla in deras hemsida och sociala medier för att hålla dig uppdaterad om kommande fester.

Funktioner:
bar
Dans
Musik

Senast uppdaterad den: 4-jan-2024

Frutta e Verdura
Platsikon

Via Di Santa Passera, 00146 Roma Rom, Italien, rom, Italien

Visa på kartan

Frutta e Verdura är en klubb i Rom som är värd för helgdansfester som är älskade av sin mestadels hbtq+-publik. Klubben har en bar, ett dansgolv och en utomhusterrass. Den har också ett cruisingområde för de mer äventyrliga festdeltagarna. 

Kolla in Frutta e Verduras sociala program för uppdateringar om veckofester.

Senast uppdaterad den: 9-Oct-2023

Glamorize
Platsikon

Via Antonio Pacinotti, 00146 Roma Rom, Italien, rom, Italien

Visa på kartan

Glamorize är en queerfest på onsdagskvällen, perfekt för att ta en paus mitt i veckan. Festen innehåller DJ-set och glamdivor med frågesport och karaokes. Bryt upp monotonin i arbetet med denna fest för alla!

Senast uppdaterad den: 9-Oct-2023

Latte Fresco
Platsikon

Via Biordo Michelotti, 00176 Roma Rom, Italien, rom, Italien

Visa på kartan

Latte Fresco är en gayvänlig fest varje vecka på klubben LARGO varje fredag. Festen är en blandning av dans, dragshower och kabaré. Varje vecka har ett annat tema för att hålla saker intressanta, men arrangörerna garanterar den mest queer fredagskvällens dansfest i staden.

Senast uppdaterad den: 9-Oct-2023

Poppe Party
Platsikon

Via Giuseppe Mirri, 00159 Roma Rom, Italien, rom, Italien

Visa på kartan

Poppe Party är en gayvänlig fest som sker varannan månad på MONK Roma club! Festen har olika teman, men vänder sig till festdeltagare som älskar popmusik.

Senast uppdaterad den: 9-Oct-2023

Lanificio 159
Platsikon

Lanificio 159, Via di Pietralata, 159, Roma, Rom 00158, Italien, rom, Italien

Visa på kartan

Lanificio 159 är Roms eklektiska klubb för dem som trivs med stadens hjärta. Sedan 2007 har det varit ett pulserande epicentrum av klubbglädje, där elektronisk musiktrender inte bara följs utan sätts. Varje fredag ​​och lördag från september till maj surrar Lanificio 159:s dansgolv av house, techno och disco-vibbar. Men det är bara toppen av isberget.

Varannan torsdag förvandlar Lanificio Live utrymmet till en bikupa av underground- och indielåtar, och blandar genrer på oväntade sätt. Fyra gånger om året hedrar Lanificio 159 sina tillverkningsrötter med hantverksmarknader, workshops och musikalisk glädje. Och på sommaren är deras Feria-festival på taket den perfekta flykten från stadens fräsande, med BBQs, cocktails och coola låtar under stjärnorna.

Det här är mer än en klubb; det är en kulturell kameleont som ständigt anpassar sig och förtrollar sin mångfaldiga publik.

Tis:22: 00 - 00: 00

Ons:22: 00 - 00: 00

Tors:22: 00 - 00: 00

Fre:22: 00 - 00: 00

Lör:22: 00 - 00: 00

sol:22: 00 - 04: 00

Senast uppdaterad den: 11-Dec-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.