Puerto Vallarta Gay karta

Puerto Vallarta Gay karta

Vår interaktiva gaykarta över Puerto Vallarta. Du kan hitta en plats, filtrera din sökning och få mer detaljerad information.

Plats typ ikon
Hotell

Plats typ ikon
bar

Plats typ ikon
Dance Club

Plats typ ikon
Bastu

Plats typ ikon
Tour

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Hotell Snabbsökning

Piñata PV Hotel

Piñata PV Hotel and Bar är Puerto Vallartas unika upplevelse för män och är en valfri klädegendom, enbart för män, inklusive personal och gäster. Den privata fastigheten med åtta rum ligger i centrum av Zona Romantica, ett kvarter från de bästa gaybarerna i Puerto Vallarta och bara några steg från de bästa restaurangerna, kaféerna och taquierorna utanför vår ytterdörr. Och bara en snabb tio minuters promenad till Malecon och aktiva stränder i Banderas Bay. Sex av rummen på detta boutiquehotell har direkt tillgång till pool, bar och jacuzzi. Två rum på övervåningen har vidsträckt utsikt över bergen och staden. Det finns också ett rymligt gym på taket. Hotellets bar med full service är tillgänglig varje dag, inklusive mexikanska lätta rätter med en twist (prova vårt speciella hemliga recept Guacamole). Eklektiska konstverk pryder den välvda loftmiljön i baren och skapar ett imponerande utrymme för att njuta av din semester. Pinata PV Hotel är också värd för deras berömda sexiga fiesta på lördagskvällen - Noche Caliente. Gäster, besökare och lokalbefolkningen går alla tillsammans för att njuta av en kväll med musik och fest. Kolla hotellets officiella hemsida och sociala medier för vad som händer under din vistelse, veckoevenemang är mycket populära och får inte missa! Rabatter erbjuds till resenärer från Europa, Storbritannien och Irland för en vistelse på 1 vecka! Kontakta hotellet för mer information.