Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Gay Puerto Vallarta · Stadsguide

Planerar du en resa till Puerto Vallarta? Vår gayguide i Puerto Vallarta är sidan för dig.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Puerto Vallarta är ett av de mest populära turistmålen i Mexiko. Det är också ett gaymecka. HBT+-amerikaner flockas till Puerto Vallarta – även känd som PV – varje år. Du hittar många utmärkta hotell i PV, för att inte tala om nattliv i världsklass. Det anses vara de bästa foodie-destinationerna i Mexiko utanför huvudstaden.

En gång en sömnig fiskestad framstod Puerto Vallarta som en viktig hotspot när Elizabeth Taylor och Richard Burton gjorde det till sitt andra hem. Sedan 1960-talet och framåt har PV varit en mycket modern destination. Det erbjuder den perfekta kombinationen av sol, sand och hav. Under högsäsong är det också en av de gayaste platserna i Amerika.

Gaybarer i Puerto Vallarta

Puerto Vallartas gayscen är centrerad kring Zona Romantica. Det är mitt i hjärtat av staden. Zona Romantica är Latinamerikas största gayområde. När HBT + européer flockar till Mykonos flockar HBT + amerikaner till PV. Zona Romantica blir mycket spritig och kryddig på natten. Du är säker på att ha en gay gammal tid. Undvik bara att ha ett skott av tequila med varje drink och du ska ha det bra.

Herr Flamingo är en av de mest populära gaybarerna i Puerto Vallarta. Det ligger i hjärtat av Zona Romantica. Du kommer se folk spilla ut på gatan när natten fortskrider. Det är ett bra ställe att mingla. För en civiliserad cocktail, gå till Garbos pianobar. Den är uppkallad efter den stora divan själv. "Tener Garbo" är en spansk fras som hänvisar till någon eller något som är stiligt. Låter det som du?

Bege dig till Queens för en verkligt surrealistisk upplevelse. Det är en gaybar tillägnad den brittiska kungafamiljen. Du kommer att se bilder av drottningen och prinsessan Diana plasterade över väggarna. Prins Andrew-fotot kan ha tagits bort sedan vi senast besökte, kom att tänka på det. Missa inte Reinas för en dos brittisk excentricitet i Mexiko. Paco's Ranch är ett måste-besök. Det anses vara den livligaste gaybaren i Zona Romantica. Du kommer att se några fantastiska dragprogram.

Almar Lesbian Resort Puerto Vallarta

Gay-Populära hotell i Puerto Vallarta

Mycket av PV: s turistindustri är skev mot HBT + -resenärer. Gudomliga dollar och rosa pund flyter fritt i denna stad och pengarna pratar säkert. Nästan alla hotell i Puerto Vallarta är antingen gayvänliga eller väldigt homosexuella. Ett av de mest populära hotellen i Puerto Vallarta för homosexuella resenärer är Almar Resort. Det är ett "raktvänligt" hotell vid havet. Detta är ett exklusivt gayhotell, så du kan förvänta dig eleganta rum och utmärkt service. Hotellets Top Bar är också värt att kolla in - den har fantastisk utsikt över staden.

Hemligheter Vallarta Bay är ett utmärkt 5-stjärnigt val på den berömda Malecon strandpromenaden. Ett annat populärt val för homosexuella resenärer är Marriott Puerto Vallarta. Det är lite längre bort från nattlivet men du kan enkelt komma till Zona Romantica och tillbaka i en taxi.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Upplev Puerto Vallarta

PV ligger i delstaten Jalisco och har utsikt över Banderas Bay. Tvärs över viken ser du Punta Mita i grannstaten Nayarit. Det är väl värt att ta en båttur runt Banderas Bay. Den är full av delfiner och till och med några valar. Du kan utforska de lokala grottorna och avlägsna stränderna.

Casa Kimberly är det tidigare hemmet för Liz Taylor och Richard Burton. Det är nu ett lyxhotell. Du kan stanna där om du har djupa fickor. Misslyckas att du alltid kan komma in för en cocktail i en väldigt snygg miljö. Malecons strandpromenad är där du hittar PV: s bästa butiker. Läs mer: Saker att göra i Puerto Vallarta.

Gaybadhus i Puerto Vallarta

Det finns ett homosexuellt badhus i Puerto Vallarta som heter Spartacus. Det är ett bra ställe att kyla ner och släppa lite spänning, så att säga. Det är fördelat på fyra våningar. Under de mest trafikerade månaderna kan det packas med män som alla letar efter en sak och bara en sak. Det är precis i hjärtat av gayområdet.

Att ta sig till Puerto Vallarta

Du flyger till Licenciado Gustavo Díaz Ordaz International Airport (PVR). Många flygningar från USA eller Europa kommer att landa i Mexico City. Anslutningsflyget till PV tar cirka 1 timme och 30 minuter. Du flyger över några mycket dramatiska berg när du närmar dig PV. Från USA går det också direktflyg till Puerto Vallarta från Los Angeles, New York City, Atlanta och andra större nav.

Vanliga frågor om Puerto Vallarta

Att ta sig runt i Puerto Vallarta

Puerto Vallarta är ganska kompakt så att du kan gå. Det är mycket bra fotgängare. Din utforskning bör börja på Malecon där du hittar det berömda Puerto Vallarta-skylten. En viktig plats för en fotomöjlighet.

Taxi

Taxi är det bästa alternativet om du inte går, särskilt om du reser från ditt hotell till stan. Vissa hotell är mycket centrala så att du inte behöver hytt.

Busshållplats

Du kan ta bussen över hela Puerto Vallarta. Det är billigt och det kan vara ojämnt. De säger att du vet att du är i centrum i Puerto Vallarta när du börjar vibrera. Ta dig ur rännan, snälla. Det beror på att några av vägarna är ojämna.

Är Puerto Vallarta säkert?

Människor oroar sig för säkerheten i Mexiko. Puerto Vallarta är en av de säkraste städerna i landet. Sierra Madre-bergen som omger PV skyddar det mot orkaner. Metaforiskt kan man säga att bergen också skyddar det från brott.

Hur dyr är Puerto Vallarta?

Görs enligt amerikanska standarder men dyra enligt mexikanska standarder. Till stor del på grund av mängden amerikanska pengar på Puerto Vallarta fastighetsmarknad. Du kan göra PV på billigt eller du kan göra det i lyx.

När ska man besöka Puerto Vallarta

April - juni är en bra tid att besöka Puerto Vallarta. Det är lite billigare och mindre packat med turister. Högsäsong sträcker sig från december - april.

Alla bilder med tillstånd av Almar Resort.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.