Gay Provincetown guide

Gay Provincetown City Guide

Planerar du en resa till Provincetown? Då är vår gay Provincetown-guide för dig

 

Gay Provincetown guide

Provincetown är en av de mest berömda destinationerna för gayturism i USA och är också landets äldsta kontinuerliga konstkoloni. Målet är liten, med en befolkning på endast 2,994 XNUMX. Men på sommaren faller gatorna i Provincetown ner av tusentals homosexuella turister.

Provincetown ligger på Cape Cod-halvön och är känt för samma välbärgade och natursköna skäl som mycket av det omgivande området. Men staden utstrålar också kreativ flare och dess befolkning är en eklektisk blandning av konstnärer och rika andra husägare.

Provincetown har länge varit ett centrum för gaykultur och turism i USA och har några av de mest välkomnande homosexuella, barer och hotell i landet. Provincetown är rikt på kulturarv, HBT + identitet och kreativitet som bara väntar på att utforskas.

Gay nattliv i Provincetown

Provincetown betraktas som en stor gayhuvudstad i USA och en bastion av jämlikhet och yttrandefrihet och är naturligtvis en av de främsta destinationerna för gayturism i landet.

Det finns ett starkt HBT-samhälle och många gayägda eller gayvänliga hotell, nattklubbar och kaféer. Städernas liberala attityder, trevliga miljö och konstnärliga fläckar arbetar för att skapa en verkligt unik homosexuell scen. Provincetown är hem för en uppsjö av homosexuella klubbar och barer som passar alla smaker och intressen. En av de mest populära gaybarerna i Provincetown är Aqua Bar, en avslappnad och avslappnad plats som sprider ut på en stor uteservering och serverar prisvärda cocktails och utsökt mat. Baren lockar en varierad blandning av Provincetowns lokala och besökande homosexuella befolkning.

Det finns ingen distinkt gayby i Provincetown, och det beror på att området som helhet är varmt och välkomnande för homosexuella turister. Majoriteten av klubbar och barer kommer att vara gayvänliga och stadens lilla skala innebär att gaygemenskapen kan kännas i varje hörn. De flesta gaybarer och klubbar finns dock längs Commercial Street och i de omgivande områdena.

Årliga gayhöjdpunkter i Provincetown är Provincetown Pride, Men's Weekend i november och Provincetown International Film Festival. Bear Week och Taste of Provincetown inträffar båda i mitten av juli. Läs mer: En gayguide till Provincetown.

Gayhotell i Provincetown

Provincetown har ett stort utbud av boende som passar alla homosexuella resenärers önskemål och smak. Staden är hem för ett antal gayägda och fokuserade hotell och pensionat. Dessa arenor tenderar att vara belägna runt centrum av Provincetown och särskilt Commercial Street, stadens huvudgata. Ett par av de bästa hotellen i hjärtat av Provincetown är Crown and Anchor och 8 Dyer Hotel.

På grund av lagar mot diskriminering och städernas liberala åsikter kan homosexuella resenärer förvänta sig att de flesta hotell är gayvänliga, vilket innebär att personalen är skyldig att behandla alla gäster med samma värdighet och respekt, oavsett deras sexuella läggning eller könsidentitet.

Ett av de mest populära gayvänliga hotellen i Provincetown är Crowne Pointe Inn. Endast vuxna och inredda till en elegant och elegant standard, The Crowne Pointe Inn har ett perfekt läge nära många av Provincetowns främsta gaybarer och klubbar, varav de flesta kan nås snabbt till fots. Hotellet har bekväma och välinredda rum och gästerna kan njuta av poolen och spaet.

Det finns hotellalternativ för homosexuella resenärer i alla budgetar och för en lista över några av de bästa hotellen i staden för homosexuella resenärer, besök Gay Provincetown Hotell.

Konst och kultur i Provincetown

Kreativitet går genom venerna i Provincetown och bosättningen har till och med fungerat som konstnärssamhälle sedan 1960-talet. Staden är också födelseplatsen för modern amerikansk teater och områdets unika förhållande till scenkonst kan fortfarande uppskattas av den ikoniska Konsthus - en multifunktionell lokal som har varit värd för några av de största namnen inom underhållning. Flera Ru Pauls Drag Race-alun, Patti Smith, Margaret Cho och Alan Cummings har alla uppträtt på denna legendariska plats.

Det spektakulära utbudet av konst som produceras och inspireras i och runt Provincetown kan ses på de många gallerierna och utställningscentren som kantar denna historiska konstkolonis gator. Provincetown Art Association and Museum är epicentrum för stadens konstnärliga produktion och visar upp de mest imponerande verk av lokala konstnärer och kreatörer.

Harbour Hotel Provincetown

Att komma till Provincetown

Provincetown ligger 115 kilometer från Boston på Cape Cod-halvön. Staden kan nås med bil och rutten från Boston bör bara ta cirka 2 timmar. Men under sommarmånaderna kan vägarna mellan de två platserna bli mycket överbelastade med turister som vill fly till kusten.

Det bästa sättet att nå Provincetown är med färja. Båtarna från Boston avgår från stadens fantastiska hamn och erbjuder sina gäster en spektakulär utsikt över Atlanten och stadens skyline. Med färja tar resan bara 90 minuter och resenärer kan till och med se en flock valar på vägen.

För en ännu kortare resa bör resenärer överväga att flyga till Provincetown. Även om detta alternativ kan vara dyrare än alternativen, tar det bara 25 minuter att flyga från Boston till Provincetown och passagerarna garanteras fantastisk utsikt över Cape Cod Bay.

Alternativt erbjuder Plymouth och Brockton Bus Lines en pendelbuss från Bostons centrum till Provincetown som går flera gånger om dagen.

Att ta sig runt i Provincetown

Provincetown är ganska litet och nästan helt platt, så du kan komma till de flesta turistmål till fots inom en halvtimme.

Busshållplats

Cape Cods lokala regering driver Flex kollektivtrafiksystemet, en busstjänst som transporterar individer runt Cape Cod-området. Det finns hållplatser i många städer längs bukten, vilket innebär att en buss är ett utmärkt alternativ för resenärer som vill utforska utanför Provincetowns gränser.

Bussen går dagligen från 7.30 till 7.45. Priser och dagsbiljetter är prisvärda.

Taxi

Uber är ett populärt transportsätt för resenärer i Provincetown eftersom det erbjuder effektiv och snabb transport, men Uber-fordon tenderar att vara dyrare än taxibilar i staden. Den mest populära taxitjänsten är Cape Cabs, ett väl tillförlitligt företag som specialiserat sig på stora grupper och fordon.

Färja

Ett antal företag driver färjetrafik runt Cape Cod Bay. Dessa tjänster kan vara säsongsbetonade, med vissa färjor som endast går under sommarmånaderna. Att ta en båt kan vara ett snabbt och effektivt sätt att resa mellan de många kuststäderna i området.

Saker att göra i Provincetown

Det finns otaliga alternativ när det gäller saker att göra i Provincetown. Men de mest värdefulla attraktionerna inkluderar:

 

 

  • Handla på Commercial Street
  • Vandra nerför Macmillan-piren
  • Gå på valskådning
  • Se solnedgången från Race Point Lighthouse
  • Upptäck Pilgrim Monumentet
  • Koppla av på Herring Cove Beach
  • Besök The Art House

 

 

Läs mer: Saker att göra i Provincetown

Vanliga frågor

Visa

De som bor utanför USA kommer att behöva ett tillfälligt resevisum, och dessa kan sökas via den officiella amerikanska ambassadens webbplats eller i din lokala amerikanska ambassad.

Pengar

Det finns gott om bankomater i hela Provincetown, och majoriteten av anläggningarna accepterar kredit- och betalkort. Vissa bankomater och kortläsare kan dock lägga till en extra avgift för transaktioner som försöks med utländska kort.

De allmänt accepterade och förväntade tippningsgraden i Massacheutssetts är 15-20% för god service.

När ska man besöka

Den bästa tiden att besöka Provincetown är i september när vädret är varmt utan att vara för varmt och den charmiga och livliga atmosfären i staden fortfarande märks. Under högsommarmånaderna kan Provincetown bli kaotiskt och trångt, medan ett besök på sensommaren eller hösten garanterar resenärerna en rolig och unik resa utan trängsel och kvävande värme. Många av stadens populäraste evenemang och festivaler äger också rum i september.

Kombinera Boston med Provincetown

Många människor kombinerar Boston med Provincetown eftersom det bara är en 90-minuters färjetur. boston är ett bra resmål att kombinera med Provincetown och det är en stad där du hittar en liten gay-scen och massor av museer.

Läs mer: Saker att göra i Boston.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.