Provincetown Gay Guesthouses & B&Bs

Provincetown Gay Guesthouses & B&Bs

Här är vårt urval av de bästa gayägda/gayvänliga boutique Bed and Breakfasts, pensionat och värdshus som Provincetown har att erbjuda

Provincetown · Gaygästhus och B&B

Foxberry Inn
Platsikon

29 Bradford Street, Provincetown, USA

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Foxberry Inn, ett fantastiskt gayägt hotell som ligger nära stranden i Provincetown. Det är ett vackert inrett bed & breakfast som ligger i Provincetowns önskvärda West-end, bara 500 meter från några av de trevligaste stränderna i världen.

Med utsikt över de pittoreska sanddynerna i Cape Cod National Seashore, och enkel tillgång till alla underbara restauranger, roliga shower, bra shopping och spännande nattliv som du hittar längs Provincetowns Commercial Street.

Alla rum har uteservering på verandan där du kan luta dig tillbaka och koppla av medan du tittar på de fantastiska solnedgångarna över sanddynerna och smutta på en uppfriskande drink från det breda utbudet som erbjuds i din minibar på rummet. Varje morgon kommer du att vakna till en fräsch hemlagad frukost. På eftermiddagarna ser du fram emot att njuta av de hemlagade godsakerna de bakar varje dag.

Gratis läsk, iskaffe, WiFi, parkering, solstolar och parasoller säkerställer att du inte behöver oroa dig för någonting under din vistelse. Teamet hjälper gärna till med alla rekommendationer för middagsbokningar och är stolta över kvaliteten på deras service, städningen på hotellet och deras engagemang för att se till att din tid i Provincetown är avkopplande och trevlig.

Närmaste station: Provincetown flygplats, Macmillan Pier färjeterminal, Macmillan Pier busshållplats

Funktioner:
luftkonditionering
Inklusive frukost
Gratis trådlöst nätverk
rökning förbjuden
parkering
Privat badrum
Solterrass

Senast uppdaterad den: 8 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.