Foxberry Inn

29 Bradford Street, Provincetown, Massachusetts 02657, USA, USA

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

Betygsätta Foxberry Inn

Det är bara 500 fot från en av de trevligaste stränderna i världen.

Hotellbeskrivning

Foxberry Inn, ett fantastiskt gayägt hotell som ligger nära stranden i Provincetown. Det är ett vackert inrett bed & breakfast som ligger i Provincetowns önskvärda West-end, bara 500 meter från några av de trevligaste stränderna i världen.

Med utsikt över de pittoreska sanddynerna i Cape Cod National Seashore, och enkel tillgång till alla underbara restauranger, roliga shower, bra shopping och spännande nattliv som du hittar längs Provincetowns Commercial Street.

Alla rum har uteservering på verandan där du kan luta dig tillbaka och koppla av medan du tittar på de fantastiska solnedgångarna över sanddynerna och smutta på en uppfriskande drink från det breda utbudet som erbjuds i din minibar på rummet. Varje morgon kommer du att vakna till en fräsch hemlagad frukost. På eftermiddagarna ser du fram emot att njuta av de hemlagade godsakerna de bakar varje dag.

Gratis läsk, iskaffe, WiFi, parkering, solstolar och parasoller säkerställer att du inte behöver oroa dig för någonting under din vistelse. Teamet hjälper gärna till med alla rekommendationer för middagsbokningar och är stolta över kvaliteten på deras service, städningen på hotellet och deras engagemang för att se till att din tid i Provincetown är avkopplande och trevlig.

Tjänster och faciliteter

luftkonditionering

Inklusive frukost

Kostnadsfri Wi-Fi

rökning förbjuden

parkering

Privat badrum

Solterrass

Kontrollera priser och boka direkt

Välj dina rum på Foxberry Inn

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Ändra datum

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.