Gay Provincetown

Gay Provincetown

Provincetown, en kuststad i norra spetsen av Cape Cod i Massachusetts, har länge varit ett stort knutpunkt för Böhmen och homosexuell kultur.

Vad händer idag

Boka en Travel Gay Godkänt hotell

Provincetown

Om oss Provincetown

Provincetown kan mycket väl vara den mest populära gaysemesterplatsen i USA. Det är en liten stad vid toppen av Cape Cod. P-town är hem för många gaybarer och gayhotell. Befolkningen året runt är bara 3000. Under högsäsong växer befolkningen till cirka 60,000 XNUMX - av vilka många kommer att vara gay. Mayflower landade ursprungligen i Provincetown, så det är en stor stad i amerikansk historia. Puritanerna som kom hit kunde aldrig ha föreställt sig att det skulle bli en av de gayaste platserna på jorden! Provincetown har ett utmärkt gay-nattliv och en blomstrande kulturell scen. Många främsta teaterartister från New York flockas till Provincetown under högsäsong för att underhålla homosexuella. Varje HBT+-medborgare i USA bör besöka Provincetown minst en gång i livet. Många återvänder varje år.
Gay Provincetown - Travel Gay guide

Populära hotell i Provincetown

Nyheter och funktioner

Provincetown Evenemang

  • img

    Provincetown Pride 2024

    Visa detaljer

    Fre den 31 maj

Provincetown INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Provincetown från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Provincetown för din resaFå din guide

Boka en Travel Gay Godkänt hotell