Dryck

Gay New Delhi barer och klubbar

New Delhi, den multietniska och mångkulturella huvudstaden i Indien med en liten och diskret homosexuell scen.

Finns det HBTQ+ nattliv i New Delhi?

Om du fortfarande tror att Delhi bara är historiska monument och marknader, tänk om. Huvudstaden har ett pulserande nattliv med barer och klubbar av alla smaker-inklusive gaybarer och klubbar i Delhi. Även de flesta "straight" barer är välkomnande och arrangerar HBTQ-kvällar och exklusiva gayfester. Så om du är i Delhi efter mörkrets inbrott, förbered dig på att barhoppa in på småtimmarna.

Gay New Delhi barer och klubbar

Kitty Su
Platsikon

Lobbynivå The Lalit Hotel, Barakhamba Rd, Connaught Place, New Delhi, Indien

Visa på kartan
3.5
Publikens betyg

Baserat på 16 avgivna

Kitty Su är en exklusiv gaybar och klubb i New Delhis fantastiska Lalit hotell. Det är öppet även dagar i veckan och det är hem för många dragartister från New Delhis spirande dragscen. Det är värd för populära gaykvällar, som inklusive tisdagar, och vissa damkvällar, som sockervadd.

Det är en bouji-miljö - det här är trots allt Lalit. Här kan du njuta av Indiens framväxande gay-scen på ett av dess bästa hemodlade hotell. Homosexualitet avkriminaliserades 2018. I processen kom de homosexuella medborgarna i världens största demokrati in från kylan. Räkna med tetchmusik, pophits av både indiska och västerländska artister.
Funktioner:
bar
Klubb
Dra
Musik

Veckodag: Mån: Stängt tis-fre: 10-1

Helg: lör-sön: 10-1

Senast uppdaterad den: 27-september-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.