Koh Samui Gay Karta

Koh Samui Gay Karta

Vår interaktiva Koh Samui gaykarta. Du kan hitta en lokal, filtrera din sökning och få mer detaljerad information om lokalen.

Plats typ ikon
Hotell

Plats typ ikon
Dance Club

Plats typ ikon
Beach

Plats typ ikon
Äta

Plats typ ikon
Spa

Plats typ ikon
bar

Plats typ ikon
Allt annat

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Hotell Snabbsökning

Alpha Gay Resort

Ägare Beskrivning: Alpha Gay Resort är den enda gay resort på Samui Island. Alphas unika resort ligger på 6,400 25 kvadratmeter mark, säkert omgiven av höga bambustaket som erbjuder absolut integritet. Vacker frodig etablerad grönska och massiva inhemska träd är integrerade i arkitekturen. De 10 nybyggda moderna edgy rummen och villorna kommer att ge gästerna en tillflyktsort från det hektiska stadslivet för att varva ner, föryngra, vara fri, bli kär och naturligtvis njuta av friheten att gifta sig. Det finns också en nyöppnad utomhusjacuzzi och mörkt rum nu på fastigheten. Gästerna kan koppla av eller umgås på solbakande terrasser som omger poolbaren samt planera sina dagens aktiviteter med hjälp av Alphas personal. Meet & Greet-möjligheter över drinkar och Alpha Private Island Tour är också tillgängligt för alla att delta. Alpha Gay Resort är den bästa platsen för att binda långa och inspirerande relationer. Vi har den bästa, vänligaste och erfarna personalen som hjälper dig att planera ditt drömbröllop som du och din partner kanske funderar på. Fastigheten ligger mindre än 3 minuters bilresa (12 km) från Samuis internationella flygplats och mindre än 1 minuters promenad (XNUMX km) till den vita sanden och det blå vattnet på den ökända Chaweng Beach där gaybarer, dansklubbar och dragshower finns. Alpha Gay Resort samarbetar med professionella och väl utvalda gayföretag på ön som Divas Cabaret, Pride Bar, Hush, Elephant Beach Resort, etc. Resorten har ett fullspäckat evenemangsschema för i år, se deras evenemangssidor för mer information.

Vad händer idag