Lille Gay Bar

Lille Gaybarer

Lille har en vänlig och avslappnad gay-scen. Alla barer och nattklubbar är HBT-vänliga, även om vissa ställen tillgodoser fler homosexuella kunder

Lille ligger nära den belgiska gränsen. Det är känt för Palais des Beaux-Arts, rejäl mat (Mariolles-tårtor) och Vieux Lille, dess charmiga historiska kvarter.

Lille, franska Flanderns huvudstad i norra Frankrike, har en liten men livlig gay nattlivsscen. Även om Lille inte är lika stort som Paris, erbjuder han fortfarande roliga gaybarer, klubbar och kaféer för HBTQ-besökare och invånare.

Lille Gaybarer

Lilles homosexuella nattliv kanske inte kan jämföras med större städer, men besökare kommer att hitta en rolig och vänlig miljö. Kontrollera lokala evenemangslistor för speciella fester och shower som händer under ditt besök. Var öppen, vänlig och respektfull för att få den bästa upplevelsen på Lilles gaybarer och klubbar.
Privilege
Platsikon

Royal Street 2, Lille, Frankrike

Visa på kartan
3
Publikens betyg

Baserat på 4 avgivna

Gay cocktailbar och en populär hangout för den lokala HBT och vännerna i Lille.

Privilege har en modern atmosfär med vänlig personal, rolig publik, gäst-DJ och tillfälliga evenemang. Öppet från 5:XNUMX.
Funktioner:
bar
Kafé
Dans
karaoke
Levande musik
Musik

Vardag: 17:00 - 01:00 / 03:00

Helg: 17:00 - 03:00 / 01:00

Senast uppdaterad den: 8 Nov 2023

Silom Bar Lille
Platsikon

138 Rue Nationale, 59000 Lille, Frankrike, Lille, Frankrike

Visa på kartan
5
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Upptäck berättelsen om kärlek och äventyr på Silom, en livlig LGBTQIA+-bar i Lille.

Denna fristad i staden erbjuder DJ-set, poplåtar och fängslande drag queen-shower. Se till att få Jungle Passion-cocktailen när du besöker! De serverar även budgetvänliga läckerheter och har speciella evenemang varje vecka.

Vardag: Mån: Stängt: Tis-ons: 5 - 1; Tors-fre: 5 - 2

Helg: lör: 5 - 2; Sön: 5–1

Senast uppdaterad den: 3-Dec-2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.