Phuket Pride 2014

Phuket Pride 2014 höjer 330,000 XNUMX baht

Phuket Loves You-klubben har meddelat att Phuket Pride 2014 höjde 330,000 600,000 baht, vilket ger den totala insamlingen under de senaste tre åren till över XNUMX XNUMX baht.

Efter att ha behållit några medel för framtida evenemang kommer 300,000 XNUMX baht att distribueras The Life Home Project Foundation Phuket och PLU Community Project, som arbetar för att öka medvetenheten om riskerna med HIV och säkrare sex i Patong.

Pengarna wPhuket Pride öppningsfestsom tagits upp vid evenemang inklusive Phuket Pride Pool Party, en dagsutflykt till ön Raya, galamiddag & välgörenhetsauktion, Garland Party & Mr Phuket Pride-tävling och Sunset Beach Party.

2014-temat 'Fira vem vi är' utformades för att uppmuntra alla HBT-personer att komma ut och ha kul, att bjuda in raka vänner att delta, bryta ner barriärer för intolerans och samtidigt samla in pengar för välgörenhet.

Under galamiddagen som hölls på Millennium resort i Patong höll ordföranden för PLU Community Project Team, Ken Miller, en känslomässig presentation om målen för PLU Club som fick en stående ovation från alla närvarande.

Ordföranden för PLU Ian Phillips sa "I år var det extremt utmanande att sammanföra en vecka med händelser och försöka planera dem kring val som utropades och ställdes in. Det kunde bara göras genom det hårda arbetet och engagemanget från många människor, både thailändska och farang och ställena som fick dessa evenemang att hända."

Phuket Pride Garland valpartiGrand Parade genom gatorna i Patong ägde inte rum i år. Gayföretagarna från Soi Paradise bestämde sig för att de föredrog en liten parad runt gatan nära paradiset.

PLU-klubben planerar att bredda utbudet av evenemang den håller under året. inte bara i Patong utan i hela det homosexuella samfundet runt resten av Phuket Island.

bildkredit - Phuket Pride-webbplats

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Phuket

Bläddra bland ett urval av turer i Phuket från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in phuket för din resaFå din guide