De bästa gayresetipsen för Gay Paris

Utforskar Gay Paris

Planerar du en resa till Paris? Här är våra bästa tips för din resväg.

Paris är alltid en underbar stad att besöka när som helst på året, med en enorm mängd saker att göra och se.

Yes, du måste besöka Eiffeltornet, Notre Dame och Champs-ÉlyséesMen för homosexuella turister finns det så mycket mer att uppleva.

Det främsta gayområdet ligger i Le Marais, ett distrikt som ligger ungefär mellan Louvren och Bastille. Det finns dock gaylokaler utspridda över hela Paris. Tack och lov stänger tunnelbanan sent (runt 1:5) och öppnar tidigt (cirka XNUMX:XNUMX).

Butik

Paris är nästan synonymt med shopping. Du kan tillbringa många timmar i de stora varuhusen som Printemps och Galeries Lafayette, som ligger intill varandra på Boulevard Haussmann 40 respektive 64 (mån – lör 09: 30-20: 00, 21:00 torsdagar).

Färre besökare känner till den andra Galeries Lafayette-butiken i Montparnasse, på Rue du Départ 22. Gå dit för att undvika folkmassan och för bättre fynd.

Den främsta homosexuella shoppinggatan är Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie i Le Marais. Butikerna har öppet dagligen 12: 00-20: 00 (sön 14: 00-20: 00). Factory's på nummer 3 (www.factorys-paris.fr) och Boy'z Bazaar (www.boyzbazaar.com) på nummer 5 är de två bästa manliga butikerna. Motsatt, på nummer 16, har IEM sexshop (www.iem.fr) tjänat homosexuella kunder i över trettio år.

Öppna Cafe ParisÄt

Vad finns det att göra efter att ha handlat i Paris förutom att äta? Ta först en kopp kaffe på Café Beaubourg vid 100 Rue Saint-Martin, mittemot Pompidou centrum för att se publiken gå förbi. Efteråt, gå till Öppet kafé i hjärtat av gay Le Marais, där söta servitörer serverar anständig mat.

Anfora på 30 Rue Beaubourg erbjuder utmärkt italiensk mat. Kolla även den nyöppnade Who's på 14 Rue St Merri med sin stora brunchbuffé eller Chez Paul på 13 Rue de Charonne för en typisk fransk bistromåltid.

Dryck

Populära gaybarer i Paris inkluderar Café Cox (slaktmassa), Banankaféet (yngre publik), Quetzal (för en konversation) och RAIDD Bar där heta strippare tar en offentlig dusch varje natt.

Le CUD ParisDans

Efter midnatt, gå till en klubb. Den berömda drottningen vid Champs-Élysées är platsen att ta dina raka vänner, men de flesta homosexuella killar föredrar Le CUD för en dans. Om cruising är vad du önskar, Handpenningen har en dansbottenvåning och en cruising källare, medan L'Impact är endast naken varje kväll (med en gratis söndagsbuffé kl. 9).

Sweat

Bastu i Paris ligger från Le Marais. Det populära Key West ligger nära Gare du Nord så lockar några britter som dyker in innan de går ombord på Eurostar. Du hittar fler lokalbefolkningen i IDM där ingen stör med en handduk och alla går runt nakna.

Mer centralt är Luta, som startade 1974 som det första homosexuella badhuset i Frankrike och fortfarande är en av de mest praktiska basturna att komma till.

Kolla på

Äntligen, hej, du är i Paris! Missa inte en utekväll i The Moulin Rouge i Montmartre, födelseplatsen för burkburkar sedan 1889. Och om du vill titta på en dragshow kan inget jämföras med Michou på 80 Rue des Martyrs, några kvarter bort.

bildkredit

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Paris

Bläddra bland ett urval av turer i Paris från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in paris för din resaFå din guide