Termosbastu - för närvarande STÄNGD

Termosbastu - för närvarande STÄNGD

En av Europas äldsta och största gaybastur.

Thermos Sauna - currently CLOSED

Platsikon

Raamstraat 33, amsterdam, Nederländerna, 1016

För närvarande STÄNGD (Juli 2016).

Amsterdams ledande gaybastu och en av de största i Europa. Thermos Sauna har funnits i 50 år.

Faciliteterna på 5 våningar inkluderar torrbastu, ångbad, bubbelpool, pool, bar, restaurang, internethörna, stugor, takterrass och solstolar. Massageservice, frisörsalong och sportklädaffär finns.
Betygsätta Termosbastu - för närvarande STÄNGD
3.2
Publikens betyg

Baserat på 54 avgivna

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

H
Hans

17-september-2016

Hans Br

met pijn keek jag till de inboedel försäljning av termos sauna.als je och till de foto,s tittat vad som är köpt måste worden dan går är ett stukje av je leven voorbij. ik kom daar al toen ik 17 år var en heb daar al twee egenaren meegemaakt. en hel del leuke ungdomar där möter en nog av några som är vänner. jag skaffa personalen som har arbetat med att vi ska få en ny bana. en jan K wat kommer att vara en gata för dig att gå vallen wand je var daar varje dag daar närvarande. Jag har många styrka och jag ska inte träffas. groetjes Hans Br.
C
Charlie

26-maj-2015

TILLFÄLLIGT STÄNGT

Gick till den här bastun i början av maj 2015 och fann den tillfälligt stängd. På sin hemsida förklarar de att stället gick i konkurs. Riktigt synd!!! De tänker dock öppna igen, eftersom platsen har varit en del av holländsk gayhistoria. Kolla deras hemsida och Facebooksida för uppdateringar.
J
June

27-jan-2015

Gamla killar

Om du gillar gamla killar är detta din plats. Undvik annars. Personalen är oförskämd och oartigt. Den andra bastun NZ nära Centralstationen är hundra gånger bättre.
M
Miguel

15-Oct-2014

Thermos by Sea män

Jag har kommit till Thermos i många år och bara älskar det faktum att du betalar, klär av dig och låser dina grejer, går in och njuter i ett kontantlöst system. Alla vet vad platsen handlar om och alla bör respektera husreglerna och det ögonblick som, oavsett om det är fullt eller inte, är en del av verksamheten. Men saker vänjer sig med tiden och ledningen bör se över att omvärdera/återinvestera etableringen med en nyare inredning och ett mycket bredare program som lockar en mycket yngre publik. Hygien är nummer ett för Thermos & jag är säker på att de tittar på nyare sätt att hantera det dagligen på timmen. Bra gjort för en fantastisk anläggning, jag har alltid njutit av det hela 19 gånger under de senaste 15 åren...vi ses snarast.
J
JT

18-maj-2014

Saker Förändring

Vissa saker åldras inte bra. Besökte termos för några år sedan och det var höjdpunkten i mitt besök i Amsterdam. Många heta killar, massor av action att hämta. Var i Amsterdam för Kings Day och besökte igen. Besviken på platsens skick. Inte så många killar - ganska tråkigt.
M
Mo

12-februari-2014

Väldigt smutsig

Mycket smutsig (använda kondomer, papper, spott). Detta berättades för ledningen. Svar: "Vi kan inte hålla det rent, eftersom det är öppet nästan dygnet runt". Gammal publik, med några unga asiatiska killar.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell