Sun City

Sun City

En av Paris största och mest populära gaybastur.

Sun City

Platsikon

62 Boulevard de Sébastopol, paris, Frankrike, 75003

I dag: Gratis entrépass och ett skott vid Depot After - Varje måndag
I morgon: Minskat inträde för killar under 26 år - Varje tisdag

En av de största och mest populära gaybasturna i Paris. Samla dina handdukar och gå genom den imponerande antika dörren till en annan värld av hedonistiskt nöje.

Denna vackra bastu med indiskt tema (3,000 m²) har en stor inomhuspool, bastu, ångbad, jacuzzi, privata stugor, mörkt rum, videorum, välutrustat gym, loungebar.

Upptagen varje kväll i veckan och trångt på helgerna. Inträde inkluderar läsk, handdukar och kondom.

Vardag: 12:00 - 06: 00/2: 00

Helg: 12:00 - 06: 00/2: 00

Funktioner:
bar
Mörkt rum
Gym
Jacuzzi / varm pool
massage
Labyrint
Avkopplande stugor
Bastu
Ångbad
Swimming pooler och badhus
Betygsätta Sun City
3.1
Publikens betyg

Baserat på 158 avgivna

Publikens utmärkelser 2017
Publikens utmärkelser 2017

3 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2018
Publikens utmärkelser 2018

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2019
Publikens utmärkelser 2019

4 Stjärnvinnare

Publikens utmärkelser 2020
Publikens utmärkelser 2020

4 Stjärnvinnare

B
Ben Willis

7-Dec-2023

Oansvarig

Detta kunde ha varit en femstjärnig recension baserat på kundkretsen där på söndagen, om inte för deras löjliga policy angående kondomer. De är gömda bakom baren och du måste fråga efter dem. (Baren är 2 våningar ner från de viktigaste områdena där du kanske ansluter btw). Jag förstår att vi alla är på Prep och att vissa människor inte skulle använda kondom om de ramlade från taket, men att sätta sådana barriärer i vägen (pun intended) är djupt oansvarigt av lokalen. För att inte tala om att kondomerna är otroligt dåliga och praktiskt taget oanvändbara.
T
Theo Tabot

22 Nov 2023

Dégradé och försäljning

Jätte ställe men väldigt gammalt, aldrig renoverat av sina ägare på 20 år. Smutsiga, mörka duschar; pappdekoration, mycket nedbrutet kakel och väggbeklädnader. Ljuset, mestadels röd-orange, är blekt och hemskt. För mycket starkt ljus där mindre behövs (stugor och korridorer) och inte tillräckligt där det behövs (toaletter och duschar, i mörkret, för att inte se smutsen och bristen på underhåll under dagen...)

Baren är bara en bar till namnet: inga bord, stolar eller dekorationer för att bjuda in folk att sitta och umgås, bara en bar med fula minipappersmuggar och vakuumförpackade smörgåsar, och en tom bardel, utan möbler, som tjänar mer som ett lager och genomgångsområde än som en plats för diskussioner eller pauser. Vi känner att ägaren bara vill tjäna pengar (platsen - storlek, läge och gammalt rykte tvingar - är populärt) snarare än att investera i en trevlig miljö värdig en internationell bastu från 21-talet. Kort sagt vore det dags att stänga och totalrenovera med smak och kundvård.

C
Curt M

2-september-2023

Rolig kväll

Jag gick hit i går kväll fredag ​​runt 10. Det var riktigt hektiskt och fullt av massor av olika typer av män. Ångrummet och mörka rummet verkade vara de mest populära med mycket roligt på gång. Folk verkade respektfulla och vänliga för mig åtminstone. Jag är en björn i 50-årsåldern. Personalen var vänliga och hjälpsamma. Jättestort och mycket fungerande gym med all nödvändig utrustning för ett bra träningspass. Kan det göra med och extra rent? Ja skulle det kunna göra med lite av en förnyelse? Ja Men Paris är mycket bortskämd för val när det kommer till bastu och denna bastu jämfört med många jag har varit i runt om i världen var mycket bra. Mitt perspektiv såklart
P
Pierre

18-februari-2020

Slöseri med tid (och pengar ...)

Personalen är oförskämd, vissa kunder aggressiva och definitivt inte homosexuella, poolen är kall... du kommer att gå kilometer, klättra hundratals steg som vem som helst här utan att något speciellt händer. Även mycket snygga vänner till mig kan inte hitta sitt alter ego på denna enorma plats. Mindre bastur är mer vänliga och underlättar kontakterna. Den globala ovänliga atmosfären är förmodligen en av anledningarna till det. Finns det fortfarande ett ställe att ha sex i Paris?
P
Pepe

17 Aug 2019

deficient

Det luktade fruktansvärt, ganska smutsigt, obehagligt.
A
Asian

17-jul-2019

Bästa bastu

Hade en fantastisk tid när jag besökte förra juni 2019. Träffade många franska män som visste hur man hade kul.
A
Asian

14-jul-2019

juni 2019

Det är den bästa bastun jag gick till när jag reste i Paris, Rom och Madrid. Personalen är vänlig. Männen är vänliga. Publiken är blandad. Mest i 30-40-årsåldern. Vissa i slutet av 20-talet och sent 40-50-tal. Poolen och jacuzzis var den bästa delen. Jag gillade också att drycken (vatten, läsk, tonic, etc) är obegränsad och gratis. Ta med dina egna sandaler/badtofflor eftersom det kommer att kosta dig 5 euro om du begär att få ett par. Jag rekommenderar inte att vara barfota.
S
Swithen

24 Jun 2019

MER EN SHAG-BUTIK ÄN EN BASTU

Bastufaciliteterna hör till de otaliga privata rummen. Massor av obevekliga cirklar runt korridorerna av de flesta spelarna som letar efter någon som är lämplig att komma in i ett rum för lite action. Utmattande och i slutändan klaustrofobiskt.
M
Mike

13 Jun 2019

Trevlig bastu, anständigt folkmassa

Gick här på både en lördag och söndag. Precis som andra bastur i Paris är de bästa tiderna att gå runt 3-8 helger och runt 3-6 vardagar. Jag gillade den här bastun, även om jag förstår att den inte alls är så stor som den en gång var eftersom de delade den på mitten för att skapa en separat rak bastu. Men den var inte desto mindre liten på något sätt. Pool/jacuzzi/ång/bastu finns i källaren, tillsammans med en tv-lounge. Jag gillade den asiatiska inredningen, det var roligt och unikt, även om det var lite daterat. En våning över markplanet är där det mesta av handlingen äger rum. Det finns ett antal privata rum samt ett stort rum med några konstiga möbler som var tänkta att vara ett "öppet utrymme" för att stöka runt. Det fanns också ett mörkrum på denna våning. Medan ett par rum hade gloryholes som gränsade till andra rum (och ett rum hade några trappor som ledde till en gloryhol), skars dessa glanshål i väggar som var cirka 8 centimeter tjocka! Så för gloryhole killar är detta förmodligen inte rätt bastu för dig (IDM skulle vara bättre). Trevlig publik, ganska ung och mest vältränad. Mer än sin beskärda andel av svarta och arabiska killar, men massor av vita killar också. En populär bastu med många killar överlag. Definitivt värt att kolla in i Paris.
P
Peter J (56 yr old)

29-maj-2019

Upptagen men inte mycket action

Vi åkte på en torsdag, fredag ​​och lördag kväll. Platsen var mycket upptagen, men många killar cirkulerade runt och runt och inte mycket action. Många yngre och muskelpassade killar som bara var intresserade av sig själva. Ångrummet och det mörka rummet var de enda verkliga områdena som gick igång. Enorma faciliteter och stora utrymmen. Front office dude, inte super vänlig. Ung vit kille på främre disk och bar män vänlig.
P
Pascal

3-Mar-2019

le meilleur bastu parisien ...

Det bästa när det gäller utrustning och kunder, lyssna bara på kundernas råd för att förbättra...
P
Pascal

17-februari-2019

Prix ​​pour un con après 10ans de fidélité

En bastu måste respektera sina kunder, tyvärr blev jag idag vid entrén illa behandlad av en säkerhetskille (ny) och chefen ingrep inte för att säga till vakan att lägga ner verksamheten. Det har gått 10 år som jag gick nästan varje helg i den här bastun - jag är 51 år gammal och hatade att bli tagen för en luring... dörrvakten bad mig öppna falska fickor på min väska: man drömmer, och när jag sa till honom att jag inte kunde han anklagade mig för att inte vilja underkasta mig rannsakningen.
G
George

30 Nov 2018

Trevliga faciliteter - det är det

När det gäller faciliteter, är du i en behandling. De spenderade mycket pengar på att bygga den här platsen, men de underhåller den inte. det slits sakta ut. när det gäller killar. mycket dåligt besökt. Den genomsnittliga klienten var minst 20 år äldre än jag och jag är 35. Skulle inte gå tillbaka igen.
E
Etienne

9 Nov 2018

kyla

Jag gillar det. Dekadent stil, lite smutsig, sätter på mig, massor av modekillar redo att...
M
Markus

28-september-2018

fantastiskt ställe

Massor av olika former, kul i hamam, jacuzzi, mörkrum och stugor.
M
Michael

24-september-2018

Falsk annons om gratis entrépass

Vi åkte dit baserat på reklam för gratis inträdeskort, men det var inte riktigt. Kontorist uppgav var en annan plats men publicerades korrekt adress på det, helt klart ett knep för att få kunder till deras plats. Villig att betala men inte efter att vi var lurade att komma till denna plats. Sådana platser förtjänar inte att få någon kund. Var medveten om deras marknadsföring/reklam...
G
G

30 Aug 2018

ganska bra

Jag åkte dit med min BF under veckan. Det är en mycket trevlig plats. Tillräckligt stor med många små bastur, mörkt rum och en fin stor pool. Killarna var lite gamla, men i bra form och snygga. Jag tycker att det är ett bra val att åka dit!
M
Mark

22-jul-2018

Det var kul, men väldigt franska

Jag var i Paris en dag eller två och jag ville ha samtal och sex, utan någon speciell ordning. På lördagskvällen kom jag hit och till min förvåning var det kul. Det fanns massor av unga väldigt vältränade män som inte såg ut att kunna ha sex (de kunde inte välja mellan allt som erbjöds!) Men det var också en så stor publik att det fanns något för alla. Jag hade en riktigt trevlig tid, och poolerna var ett trevligt ställe att träffa folk för att chatta, om det var det de ville göra. Skåpprocedurerna var komplicerade och inte förklarade, och som tur var gav en snygg städare mig instruktionerna. Men ledningen borde se till att nyanlända välkomnas bättre. Det är bara bra affärer.
C
CanuckAbroad

8-jul-2018

Bra ställe, mycket roligt, trevliga människor

Besökte på en fredag ​​runt 5. Mycket folk, blandade publikraser, åldrar, intressen. Hjälpsam reception - det var min första gång, och killen förklarade hur skåpen och andra saker fungerade. Min franska är inte bra, men jag försöker och är inte rädd för att skratta åt mig själv. Jag är äldre (över 50) men i bra form och självsäker. Hade inga problem att få kontakt och massor av ögongodis att titta på. Bekvämt, rent och avkopplande: jag kommer tillbaka nästa gång jag är i Paris.
l
luc

3-jul-2018

bäst i Europa när det gäller folkmassa

Det är sant att anläggningarna inte är för nya (till exempel duschen lite trasig). Det är sant att toaletterna är få (bara 2 så långt som jag nu). Det var inte över rent men inte smutsigt också. Entrén var 25€ men med obegränsat med snacks och drycker... Skåpen var lätta att använda och säkra... Det finns 3 våningar och alla fulla av folk (var där på en söndag). Befolkningen är ganska blandad (turister/lokalbefolkningen, asiatiska, svarta, araber, kaukasier, unga/äldre, etc). Så jag måste säga att om ditt mål är att ha roligt så är det rätt plats. Men om ditt mål är mer lugn och välbefinnande är det inte rätt plats.
M
Mitchell

7-februari-2018

Fantastisktgg

Första gången i Paris, och var också första gången jag såg en gaybastu i Europa. Så stor, fin och cool. En svart kille på kontoret pratade engelska, det var trevligt för alla andra pratade franska.. Min semester i bastun... var bra bra bra. Tack killar. -svart från Amsterdam
A
Al

2-april-2018

lättnad!

tack för att du sa att du gillade det här stället och att det var rent. För många recensioner är mer negativa. Jag planerar att besöka min nästa resa till Paris om några veckor!
G
Glenn

28-jan-2018

Mitt besök i Sun City

När jag läste recensionerna blev jag lite förvirrad när det gäller kommentarerna. Så jag tänkte att jag skulle prova Sun City själv. Vilken överraskning. Lätt att hitta, bra faciliteter, ren, mycket hektisk bastu med många heta lokalbefolkningen och turister. Jag skulle rekommendera Sun City. Jag har varit i många gaybastur under mina resor över hela världen, och jag skulle förmodligen säga att Sun City är det bästa jag någonsin har varit på för kvaliteten på killar och kvaliteten på faciliteterna där.
J
Joe

9 Nov 2017

Stor stor

Ingenting kan konkurrera med den här bastun på något sätt, man kommer för bastun är främst för att ha kul och gå med på den. Folk klagar hela tiden på servicen vilket ibland fick mig att undra om de vet vad som är skillnaderna mellan hotell och bastu. Ett klagomål om raser som fick oss att tycka synd om offren, att ha en sådan attityd har aldrig varit bra. Kom till bastun och förvänta dig inte för mycket annars skulle man hamna i en väldigt djup depression LOL! Kom till bastun och var människa!
J
Jono

1 Nov 2017

Åldrad bastu

Kunderna är mestadels mogna män och svarta män. Få av männen vet inte innebörden av att flirta och de blev arga för att jag tittade på dem. De frågade ohövligt vad som är problemet. Jag svarade tillbaka varför han var där för och han kunde inte tala någon engelska och han fortsatte att förolämpa, antar jag, på franska. För att vara ärlig, det fanns inte någon het kille, få genomsnittliga killar och verkligen arrogant bara för ingenting. Om du får chansen att prova en annan kan jag säga att det alltid är så.
J
Jay

29-september-2017

Värsta upplevelsen någonsin !!!!

Den sämsta kundservice som jag någonsin har haft under mina 25 år av livet. Sun city erbjuder billigare priser för dem som är under 26 år med legitimation. Efter att ha visat en av arbetarna mitt ID och förklarat att i USA skrivs månaden före dagen i motsats till efter dagen, vilket är praxis i Europa, vägrade han att lyssna på mig och fortsatte att säga att jag var 26. Ute av frustration lämnade jag sun city när jag insåg att jag hade mitt pass som hade min födelsemånad som identifierade min födelsemånad. Jag återvänder och visar mitt pass för den andra arbetaren som släpper igenom och ger mitt pass till arbetaren som jag hade ett första problem med. Som ett resultat av att han kände sig dum att jag hade bevis på att han hade fel angående min egen ålder börjar han irritera mig och fråga varför jag bestämde mig för att komma tillbaka och så småningom säger åt mig att gå. Det här är en väldigt lång kommentar men jag har aldrig upplevt något liknande
M
Mike

19-september-2017

Inte vänlig

De flesta av personalen är oförskämd och inte vänlig. En av dem hotade mig att han kan sparka ut mig i bastun. Han trodde att jag rörde vid honom medan han blockerade min väg i gränden förutom att han gick och gick i de mörka rummen precis så här och gjorde ingenting. Inte ren bastu alls... illaluktande.... Annat än detta är det bara bra eftersom du får en gratisbiljett till depåklubben men inte på lördag.
S
Scott

16-september-2017

Sun City tjänar sitt syfte

Som amerikan hade jag besökt Paris flera gånger tidigare utan att kolla in en bastu. Nåväl, den här gången. Jag bestämde mig för att ha lite kul. Jag kom runt 10:10 på en måndagskväll, vandrade runt i det mörka rummet och så småningom i lekrummet på baksidan. I teorin kan det mörka rummet vara roligt, men det är bara så mörkt att allt du gör är att gå in i människor. Jag gillar anonymitet lika mycket som nästa kille, men låt mig åtminstone se hans siluett! Så småningom hittade jag en "boy next door" typ (som jag själv) att gå av med. Mitt andra besök var framgångsrikt, men ändå en besvikelse. Jag kryssade platsen ett tag (igen efter XNUMX:XNUMX på en tisdag), och utan tur som den första natten, hittade jag en stuga och slog läger där ute och fortsatte att leka med killarna när de kom förbi. Flera av killarna var roliga, men andra var för påträngande och fick inte mina tips att försvinna (eller ens ett direkt "ok, dags att gå nu"). . Tl;dr - gratis stugor är fantastiska, kundkrets är hit eller miss. Jag skulle återvända.
Y
Yug

14 Aug 2017

Besviken

Ja, ni har alla rätt när ni säger ohjälpsam och inte svarar på turister. Jag kontaktade chefen som sa att webbplatsen är fel för prissättning och att den faktiskt var dyrare på måndagar 12-15!
T
Taro

5 Aug 2017

Receptionist är tjuv

Jag åkte 5 augusti mellan cirka 14:30. Efter att jag betalat exakt avgift till receptionisten sa han att han inte har fått några pengar! Det är otroligt ! Jag insisterade på att jag betalade. Han släppte inte in mig. Efter gräl släppte han in mig utan att ge mig något kvitto. Eftersom jag är asiatisk och turist, betyder det inte att jag är dum! Ledningen bör kontrollera CCTV!
L
Lou

15-jul-2017

Om du är rätt "typ" men ....

Inte ens då en vänlig atmosfär alls. Gör bara affärerna gjorda!!
J
Joe

19 Jun 2017

Helt Paris

Glöm aldrig att komma förbi till denna bastu, en av de bästa basturna i alla de många bastur jag någonsin varit på. Stort och rymligt och stort urval av män från hela världen! Kommer att komma tillbaka för mer.
K
Kris

16-Mar-2017

Inte alltid så rent

Den indiska/hinduiska dekorationen används över hela platsen, vilket ger den en autentisk österländsk känsla. Allmänheten är mycket varierande från ung till gammal, twink-hunk-björn och allt däremellan, lokalbefolkningen och turister. Men även (väldigt konstiga) påklädda och avklädda människor. Jag kan förstå att det är obligatoriskt att ha lite kläder på sig i gymdelen, men utöver det ska alla bara vara nakna med handduk. Renligheten är inte alltid bra. Ju senare det blir, desto mer använda kondomer hittar du i ångbadet (de är åtminstone vettiga och använder kondomer). Toaletten kan även användas som analdusch, men det betyder att nästa i princip står i avloppsvatten.
I
Ian

16-Dec-2016

Ignorera trollen.

Möjligen en syster till Le Sun i Lyon, denna fantastiska anläggning delar några av samma designmotiv på ett nedskalat men ändå fantasifullt sätt. Det skulle krävas för många ord för att beskriva, så låt oss bara säga att det rekommenderas starkt. Jag deltog på en fredag ​​eftermiddag och platsen var full av heta män av alla slag. Jag älskar den här platsen. Grrrrrr....
M
Muh

3-Dec-2016

Utlänning är inte välkommen för några saker

Jag har varit i den här bastun 4 gånger när jag var i Paris... En av den franska personalen vid ingången ger några pass för att folk ska få tillgång till en dansklubb i närheten men han ger inte biljetter till utlänningar. Jag och mina franska vänner är i samma ålder och de gav honom pass men inte till mig..
D
David

4 Nov 2016

Fantastisk

Fantastisk anläggning. Mycket upptagen på fredagskvällen av mitt besök med några riktigt heta killar! Riktigt riktigt varmt faktiskt.... Platsen är stor med bra utrymme att leka på. Poolen var en stor höjdpunkt eftersom den var tillräckligt stor för att faktiskt simma i stället för att bara vara en stor jacuzzi som de flesta bastupooler är. Rummen är dock väldigt mörka och när man har roligt med så heta killar att vara i mörkret är det inte vad man vill :)
D
Dietmar

2-Oct-2016

Rekommenderas inte

Vid mitt första och sista besök i Paris var jag på Sun City den 1 oktober runt 11:XNUMX men ..... överraskning ..... den store mannen vid dörren sa att vi var fulla och att vi aldrig kommer in bastun. Ok, vi var inte fulla, inte ens lite, eftersom vi inte drack alkohol. Så jag kan inte rekommendera denna plats eftersom det kan hända samma sak för vem som helst. Vi fick köra mer än en timme till bastun och sedan tillbaka till hotellet igen en tillbaka. Om du vill riskera ....... gör det !
H
Henry

16-jul-2017

Samma skit hände mig för 2 år sedan

Mannen i entrén sa att jag var trött, vilket gjorde att jag var full.
J
Jean marc

26-jul-2016

Mycket trevligt

Préfèrer le dimanche après midi c'est de loin le meilleur moment pour trouver des beaux mecs . Cela reste possible hänge la semaine mais c'est beaucoup plus aléatoire. Population mixte (très black blanc beur) heureusement que les blacks sont là pour relever le niveau (c'est souvent les mieux gaulés). Super salle de gym et salle tele avec des films récents. Salle réservée aux fumeurs. Par contre ils ont problème avec les toilettes (pas assez nombreuses et très mal tenues) Accueil froid assez froid en général.
A
Asian

17-jul-2016

Paris med massor av kärlek

Helgen tillbringades i Paris, under floden översvämmades sedan beslutade att besöka Sun City Sauna. Huvudentrén precis framför fotgängarpromenaden men som i Europa kommer ingen att bry sig, den största bastun som någonsin besökts och ännu mer kommer, LOL. Blandade trångt och blandade åldrar också vilket kan garantera att du går därifrån med något att minnas. Ganska stor ångbastu där alltför många aktiviteter lätt kan hittas, stor pool så att du kan simma runt för att dra till dig uppmärksamhet och kommer säkerligen att hamna privat. Säker sex främjas för att vara glidmedel och kondomer tillhandahålls gratis vilket är så jag gillar det. Söndagar kommer att hålla dig i en mycket lång Que för att komma in i lokalerna men tro mig, det kommer att vara värt det.
A
Andrew

1-jan-2016

Stor nyårsdag eftermiddag

I Paris för en lång nyårshelg och bestämde mig för att besöka denna plats. Vänlig personal och tyckte att platsen var ett fantastiskt roligt utrymme. Jag är ingen tvilling men blev förvånad över hur mycket av en blandning av killar som var där och kanske de franska männen är mer öppna, men jag hade en fantastisk tid med en riktig blandning av killar. Som alla stora ställen, massor av unga muskelkillar bara efter samma men hey ..bra att titta på! Skulle definitivt besöka denna plats ytterligare ett besök.
E
Eric

20-Oct-2015

Sun City

Lieu magnifique très mal tenu. Il ya foule et c'est très rea. Le seul coin valable est la piscine. Toilettes très insuffisantes pour le nombre de personnes qui montent et descendent sans cesse! Accueil medelmåttig.
A
Alain

14-september-2015

Rättvis men !!

I allmänhet är det bra men det mörka rummet är totalt mörkt och det är det jag inte gillar. Du måste också lägga en handduk runt dig så att den inte är naken. Smutsigt lite.
M
Maxime

13 Aug 2015

Dirty

Vi har varit i många gaybastur över hela Europa, och det här var verkligen det smutsigaste vi har sett: stugorna luktade, ingen var ren; toaletterna var få (2 för att vara exakt) och äckliga. Hamamet var inte tillräckligt varmt; jacuzzin har några bubblor; och personalen var absolut inte vänlig. Det är sant att det var mycket folk, men action, inte mycket.
A
Alfred

28-jul-2015

Inte så bra som det var!

Det här stället är inte så bra som det var! Håll dig borta nu!
J
Jamie

21-april-2015

Bäst i Paris

Bästa bastun i Paris för action. Ser väldigt rena och välskötta ut, även om stugorna ibland luktar lite från tidigare användare. Men om du letar efter något roligt hittar du det här
E
Ekachai chieochalakom

8-Mar-2015

För många trappor

Det finns många trappor. Du får verkligen ett bra träningspass när du går upp och ner på platsen. Gymmet är fantastiskt. Utrustningen är av hög kvalitet. Många hunks kommer hit för att träna också.
F
Feng

15 Jun 2014

Feng

Många svarta hunkar här.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell